Şimdi Ara

işaleti.com'dan alışveriş yapılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bu siteyi bilen varmı ? Güvenilirmidir ? Ucuz birkaç şey gözüme çarptıda almayı planlıyorum..

    https://www.isaleti.com

    Araştırdım ama birşey bulamadım, bende sizlere sorayım dedim.. Mesela bir matkap alsam, yan sanayi (çin) çıksa, mahkemeye versem paramı geri alabilirmiyim burdan ?

    Ödeme sayfasında sözleşme koşulları mevcut, herhangi bir yamukta bu belge yeterli olurmu benim için ?

    Teşekkürler.



  • merhaba, ben bu siteden makita taşlama almıştım. önce telefon ile görüştüm sonra alışverişimi yaptım. sorunsuz olarak ürün geldi. aynen orjinal üründü, sitede çin mali ürünlerde var. orjinal ürünlerde. ben sorun yaşamadım. sizinde yaşamayacağınız düşünüyorum. ama öncesinde her zxaman telefon ile bilgi almakta fayda olacağını düşünüyorum.
  • Ben geçenlerde bir apaz şarjlı matkap aldım ertesi gün elime geçti sorunsuz kullanıyorum.
  • Epttavm den Hava kompresörü aldım. Fiyatı uygundu. Satıcı isaleti.com. satıcı ertesi gün herhangi bir uyarı yapmadan, iletişime geçmeden satışı iptal etti. Fiyatı artırdı. Firmayı ben aradım sebebini sordum. "yanlışlık olmuş" cevabını aldım. Üstüne üstlük "bu kadar ucuz olabileceğini fark etmediniz mi" diye cevap alınca hem suçlu hem güçlü oldu. Firmanın hiç sorumluluğu yok Muş gibi. Tek hatalı alıcı. Başka kurumsal bir alıcı korumalı bir alışveriş sitesinde bunu yapması mümkün değil. Ama Epttavm de yapabiliyor. İstediği gibi fiyat değiştirip iptal edebiliyor. Gerekirse ekran fotolarını paylaşırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.