|
1 Mobil
-
-
_____________________________ Mutlu -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:7:59 >_____________________________ -
Aynen kesinlikle öyle.Bu benim 15 sene içinde 3. zyxel modemim.İss olarak 15 senedir türk telekom kulanıyorum.Kesinlikle türk telekom eşitir zyxel diyorum.3. de de hiç sorun yaşamadım.Demek zyxel türk telekom ile çok uyumlu.Asus,tp-link ve keenetic omni hepside rezil çıktı.Bu saaten sonra ben zyxel den vazgeçmem.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:8:10 >_____________________________ -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:8:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim modemde her şey oto ayarlarında kanal ve Mhz ayarları. 2.4 ve 5 ghz ayrı olarak kullanıyorum abpm 3 sürümü yani türknet sürümü yüklüyken sizin sorun başıma geliyordu bazen 5 Ghz wifi ismi tek harf çıkıp bağlanmıyordu bazen ise 5 Ghz ismi çıkıp yanlış parola diyordu abpm 4 sürümünde ise bir kaç gün önce aynı gün içinde 2 kez telefon 5 ghz bandına bağlıyken ve modemle aynı odadayken bir anda wifi kopup telefon 2.4 e geçti tekrar arattığımda ise 5 ghz bandı gözükmüyordu ilkinde 2 3 dk sonra kendi geldi diğer kopmasında ise 5 ghz geri gelmedi modem arayüzünden 5 ghz bandını kapatıp açmak için girmek istediğimde ise parolayı hiç yanlış girmememe rağmen parola deneme hakkınız doldu uyarısı verdi modemi kapatıp açmak zorunda kaldım el ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 26 Ocak 2021; 19:9:11 >_____________________________ -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:8:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci1.
yaklaşık 1 1.5 ay önce şikayet vara yazdım inceleme yapılıp dönüş yapılacaktı tarafıma hala yapılmadı :) aradığım zamanda ayarlarına bakalım diyorlar adama diyorum ki wifi komple kopuyor gelmiyor hala ayar diyor zyxel den adam olmaz
_____________________________ -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:8:41 >_____________________________ -
Evet ben dsmart la kullanıyorum. -
Aramıza hoş geldin.Modem 10 numara 5 yıldız.Bende de aynı firmware var.Arkadaşların önerdiği V5.50(ABPM.4)C0 yükseltmeye çalıştım olmadı.Siz denerde olursa,burdan bilgilendirirseniz sevinirim.Gülle gülle kulanın.
ALMAYIN ALDIRMAYIN HAYATIMDA DAHA KÖTÜ BİR CİHAZLA KARŞILAŞMADIM BAŞTAN AŞAĞI FİYASKO
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:8:53 >_____________________________ -
Hocam zaten yüklenmiyor.Ben bi heyecan ile yüklemeye çalıştım olmadı.Bana kalırsa sonu .go olanlar .co ları kabul etmiyor.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 28 Ocak 2021; 14:9:6 >_____________________________ -
Bence doğru bir tesbit olmuş.Bana kalırsa.go lu yeni sürüm çıkana kadar beklemek lazım.Zaten modemde şuan için hiç bir sorun yok.Sadece açılışta ip çok geç alıyor diye denemek istedim.Oda zaten hata verdi ve olmadı.İyikide olmadı diyelim.İlgin için teşekür ederim.
Zyxel'in model numaralarının ne anlama geldiğini bilmek lazım. Sonunda "T" varsa içerisindeki chipset Mediatek'dir (örn:T50B)
En son numarası B10A ise modem içerisinde "Broadcom" chipset vardır ve ek olarak bağlantıdaki gürültüleri azaltıcı stabilite sağlaması açısından ek filtre vardır. B10D modellerinde yani sonunda D var ise yine "Broadcom" vardır ama bu filtre yoktur daha ucuz olsun diye üretilmiştir ve sorunlu bağlantılarda sıkıntı çıkarma olasılığı yüksektir.
Muhtemelen bu sebepten ve ek olarak güncel yazılımda dsl sürücüleri değişmiş olabileceğinden sorun yaşamış olabilirsiniz.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı