Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B Vdsl modem MTU ayarı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
88.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle. Saha dolabı tam bizim binanın önünde ondan sanırım.
  • arkadaslar merhaba ttnet in verdigi zyxel wmg3212-B10B modem sahibiyim 1 hafta kullandım vdsl hızını alamıyordum ttnet mesaj attı port degışmiş dsl lambası turuncuya dondu hız uctu 45 mbit hız alıyorum speedtest sonuclarında ancak belese sayılır asus dsl-ac68u modem dusurdum 500 tl lik modem bunda aynı hatta 47 mbit hız alıyorum neyse bizim zyxel bosa cıktı 1 haftalık cızık yok garantısı
    kutusu herseyiyle kenara koydum düşünen varsa satarım bilginize bursadan elden teslim verilir her turlu kefılım
  • Beyler bizim evin yakınında bu dolap var dolap açsam içinde reset tuşu gibi başka bir şey yapabılırmıyım sıfırlamak için acaba
     Zyxel VMG3312-B10B Vdsl modem MTU ayarı
  • Merhaba arkadaşlar bu modemi henüz kurdum ve hiz 16mbps i geçmiyor hattım yeni 35 mbps e kadar tarife aynı hatta dün airties 5650 modemi denedim 34 mbps hız aldım. Şimdi durum bu var mıdır bir cozumu hem kablolu hem kablosuz testler yaptım ama sonuç değişmiyor.

modemin arayuzunden, bu değerler ne ifade ediyor. Ttnet hızımı 16 mbps sabitlemiş benim anladığım bu, bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emnksgl -- 9 Ekim 2015; 11:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az da MTU ayarı hakkında konuşsanız iyi olurmuş.
  • Aynı modem elime geçti, MTU olayı hala çalışıyor mu hocam?
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Bende hala çalışıyor hocam. Sen de dene istersen herkeste çalışmayabiliyor aynı modem olsa dahi.
  • Arkadaşlar merhaba bendede bu modemden var.Yan komşumla birlikte kullanıcaz fakat yan komşum çok fazla çekmediğini söylüyor bunun için nasıl bir ayar yapabiliriz yada ekstra bir cihaz almalı mıyız ?
  • 300/342/392/500 değerlerini denedim ama sonuç alamadım.Başka hangi değerleri denemeliyim ?
  • sizin mbitler iyiymiş burda 7 mbit alıyorum. 16 mbit e kadar olan paketten
  • Var mı güncel ayarları bilenler
  • Arkadaşlar bu modemde fiber internet kullanılabiliyor mu?

Edit: Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 28 Aralık 2015; 16:54:15 >
  • 500 eyvalllah dostum..
  • sadece mru ayarını 500 yaptım ve 2.5mb eyw hala çalışıyor bu arada internette bazı yabancı sitelere, tüm torrent sitelerine ve bu foruma giriyor fakat facebook yotube gibi sitelere girmiyor

• bende hız arttı diye sevindim birçok siteye girmiyor mtuyu değiştirince bende 500 yaptım geri alıcam ama default değeri unuttum 1492 miydi tam emin alamadım.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Evet default değer o şekilde. Mtu ayarını zaten sadece torrent için yapman gerekiyor. Torrent indirmeyi tamamladıktan sonra değerleri eski haline getirmelisin.
  • anladım teşekkürler eskiden torrent sınırlamaa durumu yokmuş sanırsam mtu konularına akıyorum genelde eski ve çok kullanan olmuş sonra verim alamamaya başlamışlar. yinede sırf torrent indirmek için ayarlayıp gece bırakanlar için mükemmel. zycel yerine airties saldaydım bilgisayarsız torrent indirme özelliği baya işe yarardı. Kliksada 120tl gibi bir fiyata mal edince airtiesden vazgeçip bu modemi aldım.
  • toorrenti felan bilmemde 192 ile 1 mb download aliorum steamdan sabit :) sasiran arkadaslar en solda genis bant kisminda (y) yazan secenekden mtuyu degistirin
  • MRU 500, Torrent ile ortalama 1.5MB/s. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar aynı modeme sahip olan arkadaşlar baglantı türünüz nedir ? hipernet kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 14 Şubat 2016; 22:54:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.