Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B Vdsl modem MTU ayarı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
9
Favori
88.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: defectboy

Bende hala çalışıyor hocam. Sen de dene istersen herkeste çalışmayabiliyor aynı modem olsa dahi.

Hocam nereye gireceğiz verilen ayarı ? Birde ayarları nedir ? Teşekkürler
  • hocam ilk mesajda yazıyor nereye hangi değeri girmen gerektiği.
  • quote:

hocam ilk mesajda yazıyor nereye hangi değeri girmen gerektiği.

Hocam yazdiktan sonranfarkettim kusura bakmayin.Hangi degeri girecegiz acaba ? Pm yoluyla iletir misiniz ? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 veya 500 ile AKK'yi aşabiliyorum ben. Bunlar haricinde çalışan var mıdır bilmiyorum.
  • Mru ya mi giriyoruz yoksa mtu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mru
  • bu ayar da yemiyor artık zannedersem
  • quote:

Orijinalden alinti: Technical_Support

Mru

Zyxel VMG3312-B10B Vdsl modem MTU ayarı
    4 tane değer girilecek yer görünüyor, hangisi için uygulayacağız?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    MyISP_VDSL olan arada değişip xDSL olarak da gözükebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

hocam 500 ve 392 değerleri yemiyor, siz aşabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

hocam 500 ve 392 değerleri yemiyor, siz aşabildiniz mi?

Eskisi gibi kullanmıyorum, AKN'yi hızlı bitirince internette rahatça dolaşıp video bile izleyemiyorsun. Ben de indirme yapmıyorum AKN kendi kendine bitene kadar (200 GB AKN var). Hepsini toptan roketle indiriyorum. Aylık 500-700 GB download alıyorum çok verimli oluyor. Ama MRU'ya işim düşünce de (ayın son birkaç günü) 500 değeri işime yarıyor, ama tüm kaynaklarda değil. Diziler felan çıkınca ilk paylaşan büyük kaynaklar var onların dosyalarında hep en yüksek değerleri rahatça alıyorum.

• Bu modem hakkında son durumu bilen var mı? Ağ konusundan anlamıyorum. Mtu 1000 ne mru 500 sabitledim yemedi. Şuan bu modemi kullanıp aşan varsa mesaj atarsa sevinirim. Önceden mtu olayı oluyordu ttnet bunuda engelledi sanırım.
  • deadmanku kullanıcısına yanıt
    Bugün ben de denedim eskiden çalışan bütün değerler şu an işe yaramıyor. Sanırım engellediler. O diil PS4 oyun güncellemeleri bile 20 gb yedi 3 günde biz hala 75 GB'a mahkumuz!
  • quote:

Bugün ben de denedim eskiden çalışan bütün değerler şu an işe yaramıyor. Sanırım engellediler. O diil PS4 oyun güncellemeleri bile 20 gb yedi 3 günde biz hala 75 GB'a mahkumuz!

Hocam eğer başarılı olursanız benide bilgilendirirmisiniz ?
  • Acaba modemin yazılım sürümü ile alakası var mı ? Sizinki kaç ?
    bende şuan böyle yazıyor Mevcut Aygıt Yazılım Sürümü: 1.00(AAPP.5)D1
    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/
    burda başka bir sürüm var sanırım en günceli acaba yüklesem mtu çalışırmı acaba diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.JANSIN

Acaba modemin yazılım sürümü ile alakası var mı ? Sizinki kaç ?
    bende şuan böyle yazıyor Mevcut Aygıt Yazılım Sürümü: 1.00(AAPP.5)D1
    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/
    burda başka bir sürüm var sanırım en günceli acaba yüklesem mtu çalışırmı acaba diye düşünüyorum

Modemin en güncel yazılımınaftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/100AAPP6D0.bin linkinden ulaşabilirsin. MTU ayarlı ile AKK kaldıramazsın yalnız bilgin olsun.

• Arkadaşlar yazın 392 kullanıyordum sonra işe yaramamaya başladı sanırım aralık gibi 400 değeri ile sorunsuzdu torrent indirebiliyordm 900lerde. Şuan ne yapsam hiç biri işe yaramıyor. benim gibi olup da doğru değeri bulabilen var mı?

VMG3312-B10B Modemi kullanıyorum, 24 mbit hipernet açtırdım fakat hattınız çok desteklemiyor kopma olabilir diye 16mbit dönüşü yaptılar 1 senedir böyle ADSL yani VDSL olarak kullanmıyorum, önceden süperdi akk bitince delilerce torrent indiriyordum şimdi oda olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DneBandim

Arkadaşlar yazın 392 kullanıyordum sonra işe yaramamaya başladı sanırım aralık gibi 400 değeri ile sorunsuzdu torrent indirebiliyordm 900lerde. Şuan ne yapsam hiç biri işe yaramıyor. benim gibi olup da doğru değeri bulabilen var mı?

VMG3312-B10B Modemi kullanıyorum, 24 mbit hipernet açtırdım fakat hattınız çok desteklemiyor kopma olabilir diye 16mbit dönüşü yaptılar 1 senedir böyle ADSL yani VDSL olarak kullanmıyorum, önceden süperdi akk bitince delilerce torrent indiriyordum şimdi oda olmuyor
    quote:

Orijinalden alinti: Vendetta0

Arkadaslar yazin 392 kullaniyordum sonra ise yaramamaya basladi sanirim aralik gibi 400 degeri ile sorunsuzdu torrent indirebiliyordm 900lerde. Suan ne yapsam hiç biri ise yaramiyor. benim gibi olup da dogru degeri bulabilen var mi?

VMG3312-B10B Modemi kullaniyorum, 24 mbit hipernet açtirdim fakat hattiniz çok desteklemiyor kopma olabilir diye 16mbit dönüsü yaptilar 1 senedir böyle ADSL yani VDSL olarak kullanmiyorum, önceden süperdi akk bitince delilerce torrent indiriyordum simdi oda olmuyor

:D Son cümlenizde kendimi yerlere attim

• arkadaşlar şuan kullanabileceğimiz mru değerleri var mı acaba?
  • Arkadaşlar bu modem markasında mru işe yarıyor mu ? Yarıyor diyorsanız satın alalım kurtulalım şu akk olayından
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.