Zubizu n11 150/50 indirim

-
-
Aşırı kategori sınırlaması var. Sahi ne aldınız hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçerli olan kategorileri yazsalar daha az yer tutarmış.
-
150/30 var. :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
150-30 vardı ay başında kişye özel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun parfüm aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
N11 ve GG kupon verse ne vermese ne. Fiyatları uçmuş. Hepsiburada, Trendyol ve Amazon işi bir şekilde götürüyor.
-
Çocuğa suluk, + rotring kalem+ bebek body. Hepsi 155 tuttu. 105 e aldım
Konudan 1 saatte 3 kişi faydalandı. Niye çöp olsun hocam
Teşekkürler kodu ben de aldım 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Banlanacak bi durum yok. Gecerli kategorilerde ihtiyaci olan insanlar olabilir. 50/150 gelseydi harcardim buyuk ihtimalle ama 30/150 gelmis pas geciyorum
150/50 oranlı kupon paylasilmis çöp diyorsunuz. geçerli olan kategoriler size hitap etmiyor olabilir ama faydalanacak çok kişi çıkacaktır.
Bana da 150 50 gelse tam ihtiyacım vardı kesin kullanırdım.
Kullanmayacak olan varsa özelden atabilir arkadaşlar
Formun kadrolu çöpçüsü "Sacred Spirit" fazla tınlamayın. Teşekkürler kodu aldım.
Kullanmayacak varsa özelden alabilirim. Bende 150ye 30 var.
Kodu kullanmayacak olan varsa bana gönderebilir. Hatta bende 150/30 kupon var. Takas yapabiliriz.
-
Bu konuları baltalayıp nankörlük edenler banlanmalı işine yaramayan girmesin. Konu sahibine teşekkürler faydalandık.
n11 amele gibi yer olmaya başladı.
Konudan 1 saatte 3 kişi faydalandı. Niye çöp olsun hocam
|
150/50 oranlı kupon paylasilmis çöp diyorsunuz. geçerli olan kategoriler size hitap etmiyor olabilir ama faydalanacak çok kişi çıkacaktır. Bana da 150 50 gelse tam ihtiyacım vardı kesin kullanırdım. |
Keşke seni banlasalar |
Maske takma zorunluluğu olmasa bile özellikle toplu taşımada maske kullanmaya devam edeceğim. Çok süper oluyor. 2 kıştır nezle bile olmadım. |
Banlanacak bi durum yok. Gecerli kategorilerde ihtiyaci olan insanlar olabilir. 50/150 gelseydi harcardim buyuk ihtimalle ama 30/150 gelmis pas geciyorum |
Geçerli olan kategorileri yazsalar daha az yer tutarmış. |
Şu çöp hiçbir yerde geçmiyor yazan arkadaşlar kupon kodlarını paylaşsınlar da konuya bir katkıları olsun :) |
Arap bir vatandaş çölde gezerken devamlı ayakkabısı parçalanıyormuş. Bir gün canına tak etmiş. Civardaki ayakkabı satıcılarına çölde giydiğimde parçalanmayacak bir ayakkabı yapın size ne kadar isterseniz ödeyeceğim demiş. Hiçbir ayakkabı satıcısı adamın istediği ayakkabıyı yapamamışlar.
Bir gün bir ayakkabı satıcısı adama ben istediğin ayakkabıyı yaparım ama tek şartım var demiş. Ayakkabıyı deve sırtındayken giyeceksin, yere bastığında çıkartacaksın demiş. Günümüzde bu ayakkabı satıcısı N11 oluyor. ![]() |
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- deli2go ne demek
- burger crush
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- coffy bedava kahve
- seks hikayeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X