Kart Gamersarena dan geldi arkadaşlar gittigiyor üzerinden aldım, sağlam temiz şekilde kısa sürede yolladılar ... kutu içeriği olarak ara kablolar çıkıyor güç için haricinde başka bir şey yok ... Kartın kısa ama geniş bir yapısı var, bir fanı diğerinden daha büyük ve soğutma bloğunu kapatıyor nerdeyse fanlar Fan sesi : Gayet sessiz bir kart tam yükte kendi haline bıraktım %70 lere kadar dönen fandan abartı bir uğultu gelmiyor, ( %50 lerdeyken zaten ses zor duyuluyor ) boştayken fanlar duruyor ama sanırım bunun yüzünden msi afterburnerdan kendi fan çizelgemi oluşturduğumda kafası karışıyor kendi kendine dönüp tekrar duruyor falan biraz kurcalamak lazım Sıcaklık: Aşağıda yaptığım testlerde ve full yükte oynadığım oyunlarda şuan için 65-67 dereceyi geçtiği pek görmedim, yan kapakta bir fan var önde de 3 fanım var kasaya üfleyen Saat hızı : Kart güzel oc ile geliyor oyun esnasında 2ghz civarı görünüyor boost clock, şuan için başkaca oc denemesi yapmadım, kart çok güçlü gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]() TESTLER ( Testlerde kasadan çıkan 1070 ti @2ghz ile karşılaştırma da koydum ) ( sistem : i5 10400f, 2x8 3200mhz ram, win10 64bit, driver 511.79 144 hz oyun içi vsync kapalı ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyun içi full GPU kullanımda vsync kapalı bir süre oynadıktan sonra gördüğüm en yüksek sıcaklık değerleri bunlar oldu, genelde 85 frame e sabitleyip oynadığımda 65 dereceyi pek geçmiyor kart ![]() ![]() 2K DSR + DLSS Nvidia + Ultra-Yüksek + Reshade ayarlar Frame 85 sabit oyun içi sonuçları, gayet tatmin edici görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() OVERCLOK +120 core ve +200 memory oc ... boost hızı 2055 civarı oluyor Gerçekten güzel FPS ler alıyor kart ... Testlerde bir dikkatimi çeken bazı yerlerde GPU kullanımı %85 lere düşebiliyordu ama oyun içinde böyle bir şey görmedim vsync kapalıyken tam yükte kullanılıyor kart < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Mart 2022; 22:54:3 > |
ZOTAC RTX 3060 TI AMP White Tetstler ve İnceleme

-
-
Kartın hayırlı uğurlu olsun. Bende de gtx 1070 var, rtx 3060 a geçsemmi diyorum, sonra pek oyun oynamıyorum diye vazgeçiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyaz hastası olarak bayıldım valla, güle güle kullan hocam, bu cihaz amazonda da baya satıldı ben kart aradığım zamanalrda, şuan ne durumda bilmem
-
eyvallah hocam bende kasa beyaz c70 olunca bundan almak istedim özellikle, var şuan stoklara geliyor tekrardan ama bir tık fiyatı arttı
hocam tam geçme zamanları ,yeni seri kendini gösteriyor değecek bir fark oluşmaya başlamış bence, tşk ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Şubat 2022; 23:51:0 > -
Güle güle kullanın. Daha önce zotac kullanmış biri olarak amp serisinin performansı ve soğutması gayet yeterli düzeyde. 1080p çözünürlük için tam ideal bir kart olmuş 3060ti. Görünüş olarak beyaz renk ve beyaz led aydınlatma ayrı bir tarz katmış karta beyaz temalı sistemler için ideal olmuş. Kartın arka plakası grafen alaşım mı yoksa metal mi acaba ?
-
Hayırlı olsun, kart elinize ulaşmış ve az-öz güzel bir inceleme olmuş. Dediklerim konusunda hemfikir olduğumu düşünüyorum.
-
tşk ederim kardeşim arka plaka aynen metal bayada sarmalamış yanlara doğru ... evet aydınlatmasını da çok şık buldum bu arada ışık seviyesi de yüksek
-
Tşk ederim kardeşim, aynen kart gayet iyi ve 1080p de fazlası ile yeterli görünüyor, fan seside beklediğimden iyi çıktı %60 lara kadar sesi duyulmuyor bile 👍
Undervolt yapin. Daha az guc daha az isi ve ayni mhz de calisiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnceleme için teşekkürler. Ne kadara almıştınız ürünü?
Eyvallah kardeşim, kart bana 13400 mal oldu 👍
Aynen onuda deneyeceğim bir kaç deneme video gördüm gerçekten etkili gibi
edit : Oyun içi tam yükte gördüğüm en yüksek sıcaklık değerlerini de ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Mart 2022; 12:21:48 >
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ben rtx 3060 modelini almayı düşünüyorum ama kafamda bir soru var. 2 adet 8 pin güç girişi var kartta. Bu güç girişine PSU'dan gelen 1 adet 8 pin yeterli watt'ı sağlamaz mı karta? OC yapmayı düşünmüyorum bu sebepten 2. 8pine'de zorunlu değilse güç bağlantısı yapmaya gerek var mı?
www.tebilon.com
Zotac GeForce RTX 3060 AMP White Edition 12 GB GDDR6 192 Bit NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilondahttps://www.tebilon.com/zotac-geforce-rtx-3060-amp-white-edition-12-gb-gddr6-192-bit-nvidia-ekran-karti/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelobb -- 1 Mart 2022; 12:55:16 > -
tşk ederim kardeşim. evet bu amp modelleri çift girişli oluyor ama kartlar kafadan iyi oc li geliyor ondan o şekilde yapılmış olabilir ... senin alacağın model 3060 lar içinde en serin çalışanlardan biri yani çift giriş yapsan da olur, kablo sıkıntın var onun için dediysen tam emin olamadım araştırmak lazım
fiyat iyimiş bu arada bu sitede
-
Hocam 6+2 ve 8 pinli olmak üzere PSU'dan 2 güç kablosu var ama ikisi tek merkezden geliyor. O şekilde kullanımı tavsiye etmiyorlar PSU'ya zararlı olduğu için. O sebepten sordum tek 8 pin yeterli mi kartı beslemek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelobb -- 1 Mart 2022; 17:5:29 > -
hım onu duymadım hiç benim kabloda tek merkezden geliyor çoğu da böyle kullanıyor diye biliyorum, yani 8 li bir çıkış var psu dan oda iki kola ayrılıyor toplam 16 lı farklı da kullanırım ona göre kablolarımda vardı ama bir ıskıntı görünmüyor benim psu AX760İ bu arada psu ya zararlı olsa corsair böyle bir kablo üretmezdi bence ama çokta araştırmadım açıkcası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Mart 2022; 17:36:51 > -
Aynı karttan kullanıyorum. 3070'i çok aratmadı bana gerçekten. 3070'i 2k'da kullanıyordum gerçi şimdi ise 1080p'de kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Hatta ben +120mhz ile kullanıyorum daha da ince ayar ile uğraşmadım, sanki biraz daha yolu var gibi.
-
İyi günlerde kullanım hocam sizde, evet kart 3070 yakın performans veriyor gibi, oc boost clock kaç oluyor, oyun içinde sıcaklıklar nasıl çok fark ediyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Mart 2022; 4:27:42 >
Akşam oynadığım oyunlardan SS alır atarım Hocam. Hiç bakmadım sıcaklığa desem yeri :)
bende oc li sonuçları ve sıcaklık değerlerini ekledim ilk mesaj sonuna
Benzer içerikler
- düşey senkronizasyon nedir
- ekran kartı tamiri
- intel iris xe graphics
- g sync nasıl açılır
- intel arc b580 alınır mı
- nvidia h100
- fsr nedir
- 5060 laptop
- ekran kartı resetleme
- dlss 4 hangi ekran kartlarında var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X