Şimdi Ara

Zotac AMP 8800GT 512MB video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
33.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Crysis'in DX10 Very High performansını öğrenemedik bu kartta. Denemediniz mi acaba en merak ettiğim kısım bu benim :/

DX9 veya High detay performansı doğal olarak iyi olacak DX9 ekran kartlarında bile fena değil. 8800GT'nin kendini aldırabilmesi için DX10 performansı önemli benim için şahsen.
  • Bu Arada Zotac Piyasaya bir girdi pir girdi bu 8800 GT amp! modeli tam alınası bir kart olmuş Video için çok teşekkürler
  • Kartı 8800 serisi GTX ve Ultra ilede karşılaştırsaydınız iyi olurdu. Muhtemelen SLI yapılmış iki 8800 GT, Ultra'yı bile geçecektir performans anlamında ve fiyat olarak daha ucuza gelecektir ama bunu bizzat görmek daha güzel olurdu. Neyse bir sonraki sefere artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmercans

Bu Arada Zotac Piyasaya bir girdi pir girdi bu 8800 GT amp! modeli tam alınası bir kart olmuş Video için çok teşekkürler

Zotac sanırım Saphire'in Nvidia uzantısı idi ve piyasaya bu yıl adım attı. İsmini duyurabilmek için mecburen diğerlerinden ayırıcı bir özellik taşıması gerekiyordu oda kozunu böyle kullanmış oldu. Ati kartları son zamanlarda rezil ettiği gibi sonradan şeyi çıkmazsa şimdilik iyi gibi görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Kartı 8800 serisi GTX ve Ultra ilede karşılaştırsaydınız iyi olurdu. Muhtemelen SLI yapılmış iki 8800 GT, Ultra'yı bile geçecektir performans anlamında ve fiyat olarak daha ucuza gelecektir ama bunu bizzat görmek daha güzel olurdu. Neyse bir sonraki sefere artık.

kartın hiçbiryerde Ultra ile karşılaştırması yok ama SLI ile GTX 'e yetişemiyor

http://www.guru3d.com/article/Videocards/468/8

• teşekkür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

kartın hiçbiryerde Ultra ile karşılaştırması yok ama SLI ile GTX 'e yetişemiyor

http://www.guru3d.com/article/Videocards/468/8

Bende buldum yeni bir tane şimdi:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3140&p=12 UT3 hariç SLI'lı GT, GTX'i geçiyor.

• Arkadaşlar allah aşkına bu kart (8800gt) ne zaman doğru düzgün satışa çıkacak? Az önce Vatan a gittim sordum size ne zaman ulaşır diye, ilgilenen arkadaş ne desin Piyasaya ne zaman çıkarsa Beklemekten sıkıldım beahhh...
  • inceleme için mesut çevik'e çok tşkr ediyorum.
    şuan pci exp destekli bi anakartım olsaydı alacağım kart kesinkille bu olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantasa -- 1 Kasım 2007; 12:26:26 >
  • Buda toms'un yaptığı testlerin ortalamasının grafiği:

Zotac AMP 8800GT 512MB video inceleme

Çözünürlük olarak 1600x1200 ü baz alırsanız. GT, GTX'ten ortalama olarak %10 daha yavaş. SLI yapılmış 2 ekran kartının toplam performansının tek ekran kartının 1,8 katı olduğunu düşündüğünüzde, Ultra'nın performansı GTX'den %50 bile daha iyi olsa, bu durum Ultra'nın SLI yapılmış 2 GT tarafından geçilmesine engel olamayacaktır maalesef. Tabii bu söylediğim teorik olarak. Gerçeğini bir-iki hafta sonra görürüz.

• zotac türkiyeye kim getirecek bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Buda toms'un yaptığı testlerin ortalamasının grafiği:

Zotac AMP 8800GT 512MB video inceleme

Çözünürlük olarak 1600x1200 ü baz alırsanız. GT, GTX'ten ortalama olarak %10 daha yavaş. SLI yapılmış 2 ekran kartının toplam performansının tek ekran kartının 1,8 katı olduğunu düşündüğünüzde, Ultra'nın performansı GTX'den %50 bile daha iyi olsa, bu durum Ultra'nın SLI yapılmış 2 GT tarafından geçilmesine engel olamayacaktır maalesef. Tabii bu söylediğim teorik olarak. Gerçeğini bir-iki hafta sonra görürüz.

%10 Yavaş olsa ne olur biri 650$ biri 280$ oc ile rahat yakalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Kasım 2007; 13:22:37 >

• @CoolnQuiet Hocam bu değerler testlerdeki değerlerin ortalaması mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Bunu neye dayanarak söylüyorsun?Ben voltajı artırarak bile 1ghzi zor gördüm.Gördüm dediğim crysise girişte ilk ekranı verip patlıyor kart.Sıcaklıklar 85 lerde olmasına rağmen tabi fan %60da.Olay soğutma değil yani.Kartın sınırları cok tepelerde değil.KİNC bu kartı 1000/1000de kullanıyor ancak o gidebileceği biryer olsa götürürdü bence.

quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

HD2900 serisi yeterince sogutursanız 1300Mhz ye kadar gider, yeterki sogutun, Ama G801 ve G92 lerin ne kadar sogutursanız sogutun görecekleri max 950-960 bilemedin 1000Mhz dir...

Su anda 3D06 rekorunun sahibi olan HD2900XT, rekoru kıraraken 1230mhz hızında çalışıyordu... Açıp bakarsan görürsün...

Sen onu boşverde su 1Ghz yi nasıl gördün hava ile ondan bahset?

• Ozaman bende gts imi satıyorum ZOTAC bizede erkenden temin etsede alsak hemen elveda gts 320 mb
  • artık kasım ayındayız ve ve arka arkaya kaliteli oyunlar çıkmaya başlayacak.bence kartları yeni oyunlarla test etmek çok daha mantıklı olacaktır.
    zira hl2 oynayacaksanız 19** yada 79** serisi kartlarda iş görür.

5 kasım call of duty 4 (demoyu pek sevmedim ama neyse)

6 kasım GEARS OF WAR (eğer kontrolleri iyi optimize etmişlerse bir baş yapıt bizleri bekliyor. DX10 destekli.)

14 kasım Crysis (yorumsuz)

crysis ve call of duty 4 ün demo testleri yapıldı ancak tam sürümü görmeden kesin yargılarda bulunmamak gerek.

• Zotac a ben sıcak bakmıyordum ama kalitesiz falan değil diğerlerinden hiçbir farkı yok xfx firması 700mhz gpu için güvenli değil demiş doğru olmadığı zotac amp video incelemesinde belli oldu kart bu değerlerde dahi fazla ısınmıyor evga sık bulunan bir marka olmadığından zotac amp cazip görünmeye başladı xfx leadtek ve sparkle ı da bir görelimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Kasım 2007; 14:08:37 >
  • inceleme icin tesekkurler, artik 8800GT nin performansinin fake olmadigini anladim. yine artik siparis verebilirim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Bunu neye dayanarak söylüyorsun?Ben voltajı artırarak bile 1ghzi zor gördüm.Gördüm dediğim crysise girişte ilk ekranı verip patlıyor kart.Sıcaklıklar 85 lerde olmasına rağmen tabi fan %60da.Olay soğutma değil yani.Kartın sınırları cok tepelerde değil.KİNC bu kartı 1000/1000de kullanıyor ancak o gidebileceği biryer olsa götürürdü bence.

quote:

HD2900 serisi yeterince sogutursanız 1300Mhz ye kadar gider, yeterki sogutun, Ama G801 ve G92 lerin ne kadar sogutursanız sogutun görecekleri max 950-960 bilemedin 1000Mhz dir...

Su anda 3D06 rekorunun sahibi olan HD2900XT, rekoru kıraraken 1230mhz hızında çalışıyordu... Açıp bakarsan görürsün...

Sen onu boşverde su 1Ghz yi nasıl gördün hava ile ondan bahset?

bunu senin anlaman bence zor

siz herseyi belli kaliplara hapsetmis durumdasiniz

adam voltaji arttirmis ve basbaya gormus

• Güzel video, Güzel insan.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.