Şimdi Ara

Zorlu Periyoda giriyoruz dedik girer girmez knock out olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet günlerce zorlu periyoda giriyoruz şu maçlarda rotasyon olsun şunlar yedek başlasın şu maça kasalım şu maç ertelense güzel olur diye düşünürken başımıza gelene bakın

Zorlu periyot diye bahsettiğimiz döneme girdiğimiz ilk gün akıbetimiz belli oldu. Ligi kaybettik salı günü de zaten avrupadan eleneceğiz. Bu moralle 3 yiyeceksek 5 yiyeceğiz bayernden.

Elimizde tek kupa kalıyor onu da kim takar.

Sanki bayerni eleyeceksiniz de topa koşmuyorsuzunuz. Al işte berabere kaldın ligte yarıştan koptun motivasyonun 0 a düştü. Hadi çık oyna şimdi bayerne karşı koşmadın ya bu maç dinçsindir.

• Stes başlamadan bitti. İte kaka gidiyorduk zaten, çok da şey yapmamak lazım. Artık neredeyse mucizeler lazım. Önümüzdeki sene planlanmalı...
  • Bayern ve kupa maçları farklı olacak beşiktaş için.. bayern maçı bir nevi futbolcular için sezonun en önemli maçı daha ötesi yok.. dalağı bile patlasa koşarlar. Kupa maçları ise fener ile husumeti olan hocanın hesap kapaması açısından çok farklı bir atmosferde geçicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye

Atiba 36
    Pepe 35
    Quaresma 35
    Adriano 34
    Gökhan Gönül 34
    Wagner Love 34
    Tosic 34
    Negredo 33
    Babel 32
    Medel 31
    Lens 31
    Caner Erkin 30

Talisca gidiyor. BOnservisi 20M euro civarı.

Bana kimse BJK'nin kadrosu harika planlandı filan demesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Seneye

Atiba 36
    Pepe 35
    Quaresma 35
    Adriano 34
    Gökhan Gönül 34
    Wagner Love 34
    Tosic 34
    Negredo 33
    Babel 32
    Medel 31
    Lens 31
    Caner Erkin 30

bu Atiba nasıl 36 ? 26 gibi koşuyor zalım. eğer gerçekten yaşlar bu ise BJK için durum 1-2 seneye kötü. yalnız genç oyuncuları da iyi. Orkan çok iyi misal. başka var mı bilmiyorum.
  • quote:

Seneye

Atiba 36
    Pepe 35
    Quaresma 35
    Adriano 34
    Gökhan Gönül 34
    Wagner Love 34
    Tosic 34
    Negredo 33
    Babel 32
    Medel 31
    Lens 31
    Caner Erkin 30

Buraya kadar taşıma suyla geldiler zaten. Beşiktaş'taki yapılan planlama kadro planlaması değil, günü kurtarma planıydı şimdiye kadar.

Mario Gomez kiraladılar, oda Almanya'nın Avrupa Kupası kadrosuna girmek için çabaladı, sonra kaçtı gitti.

Sonra Vincent Aboubakar'ı kiraladılar, onu da formunu yerine getirdiler ve kulübüne geri döndü.

Şimdi Talisca. Bu sene kiralık sözleşmesi bitiyor ve 31 Mayıs'a kadar 20M € verip almazlarsa, Benfica zaten minimum 40-50M €'ya satar. Ki geçtiğimiz yaz transfer sezonunda zaten satıyordu hatırlarsanız, Beşiktaş parayı ödemedi diye geri çağırmışlardı.

Beşiktaş bu sene şampiyon olamazsa, eski Beşiktaş günlerine geri dönebilir. Bir ihtimal Ozi'yi hep söyledikleri gibi 50M €'ya Premier Lig'e satarlarsa orasını bilmem

• Maçı izlemedim özete baktım da hakemin derdi ne anlamadım.Önce Beşiktaş'ı doğramış sonra da bakın konyayı da doğruyorum demek için saçma sapan kararlar vermiş.Taliscayı kucağına alıp vurdurmadığı pozisyon kırmızı kart, penaltı noktasında kafa hizasına taban soktu konyalı, Caner'in pozisyonu penaltı, Pepe penaltı hele hele Taliscaya verdiği sarı kart tiyatro resmen.Allah sabır versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

quote:

Seneye

Atiba 36
    Pepe 35
    Quaresma 35
    Adriano 34
    Gökhan Gönül 34
    Wagner Love 34
    Tosic 34
    Negredo 33
    Babel 32
    Medel 31
    Lens 31
    Caner Erkin 30

Buraya kadar taşıma suyla geldiler zaten. Beşiktaş'taki yapılan planlama kadro planlaması değil, günü kurtarma planıydı şimdiye kadar.

Mario Gomez kiraladılar, oda Almanya'nın Avrupa Kupası kadrosuna girmek için çabaladı, sonra kaçtı gitti.

Sonra Vincent Aboubakar'ı kiraladılar, onu da formunu yerine getirdiler ve kulübüne geri döndü.

Şimdi Talisca. Bu sene kiralık sözleşmesi bitiyor ve 31 Mayıs'a kadar 20M € verip almazlarsa, Benfica zaten minimum 40-50M €'ya satar. Ki geçtiğimiz yaz transfer sezonunda zaten satıyordu hatırlarsanız, Beşiktaş parayı ödemedi diye geri çağırmışlardı.

Beşiktaş bu sene şampiyon olamazsa, eski Beşiktaş günlerine geri dönebilir. Bir ihtimal Ozi'yi hep söyledikleri gibi 50M €'ya Premier Lig'e satarlarsa orasını bilmem

bu sezon dahil son 3 sezonda transferde hiç eksiye düşmediler. eksiye düşmemeyi de geçerek bu sene artıya geçtiler. ve 2 şampiyonlukları var. bu sezon da geride kalsalar da yarışın içindeler.
    son üç sezonda transferde 30 milyon euro artıya geçip 2 şampiyonluk kazandılar.
    (son üç sezonda fenerbahçe -20 galatasaray -6 başakşehir +2 yazmış)

türkiyede son 30 yılda bunun bir örneği daha olduğunu sanmıyorum. şampiyon olmayı geç üç büyüklerin transferde artı verdiği bir dönem olduğunu sanmıyorum.
    beşiktaş transferde son beş sezonda inanılmaz işler yapıyor. Fikret orman bu konuda gerçekten iyi. kaliteli oyuncuları komik paralara alıp güzel paralara da sattılar. demba ba, cenk, sosa, atınç, marcelo gibi. Biz gelen yaşlı başkanların aksine genç ve futbolu biliyor. dalga geçseniz de kaçtı gitti deseniz de onların kiraladığı gomez ve abubakar şampiyon yapıp kaçtı gitti. bizim kiraladığımız sigdorson 2,5 milyon takıp gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 17 Şubat 2018; 2:32:32 >

• Konya maçında puan kaybedeceğimiz zaten belliydi Bayern maçı öncesi oyuncular kendini hiç kasmayacaktı öyle de oldu. Sene başından beri hiç mi görmediniz. Böyle maçları iyi hücumcuların olacak kötü oynasan da berbat oynasan da leş oynasan da 2 tane sallayıp geleceksin yanlışlıkla 1 tane gol attık başka da atamadık.

Seneye daha iyi hücumcular sadece forvet değil forvet arkası dahil komple değişmeli. Babel yedek kanat olmalı en fazla yani o kadar değişmeli.
  • Uchiha Itachi. kullanıcısına yanıt
    valla hocam 2 3 kanaldan pozisyon yorumlarını izledim halen anlamıyorum hakem nasıl bu kadar kötü olabiliyor :)
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Fikret Orman ve Şenol Güneş ikilisinin finansal fair batağında çırpınan Beşiktaş'a maddi manevi kazandırdıklarını göremeyen herkese edilecek tek beddua varsa oda " Allah tüpçünüzü versin " demek olacaktır.
  • kamucan kullanıcısına yanıt
    Beşiktaşlı olarak katılıyorum Bizde eskiden futbolcularda çok sakat vardı şimdi taraftarda çok sakat var
  • Bir Fenerbahçeli olarak o sakat taraftar mantığı bizde de var diyorum
    Fakat tamamen çıkar odaklı taraftar yapılanmasına yol açanlar yine yönetimler oldular

Beşiktaş, Fenerbahçe yada Galatasaray farketmiyor
    Banka hesabın ne kadar yüklüyse o kadar taraftarsın bu günlerde

Sevdamız büyüdükçe önümüze konan adisyonlar da büyüyor
    Artık kartondan yapılma bir şapkayı kafana takınca taraftar olamıyorsun

Dekoder alacaksın, taraftar kart alacaksın, kredi kartını bile sevdana odaklayacaksın
    Forma alırken Bayern yada Manu taraftarı ile aynı parayı ödeyecek ama sıradan topçulara katlanacaksın

Yönetimler bu mantık içinde olunca taraftar da verdiği paranın karşılığını istiyor
    Ne kadar doğru yada ne kadar yanlış artık o da sizin yorumunuza kalıyor
  • Sakin beyler. Zamanında 11 puan öndeyken fb nin maçını tekrarlatıp farkı 8 e düşürüp ipimizi çektiler. Luce'yi de gönderip mum diktik. Her sene her sene şampiyonluğu bize verirler mi sanıyorsunuz. Bu yıl'a bir çizik atıp kaos'a sürüklenmeden önümüze bakıcaz. Lütfen tutulup kalmayın. Sonra 7 yıl bekleriz şampiyon olmayı. Yeni sezonda ffp de kalkıyor önümüz açık. Gençleştirme operasyonu zaten olacak. Sakin kalıp meydanı reklilere kaptırmayalım. Seneye ambargoya devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sezon için en iyi senaryo 2.olup şampiyonlar ligine gitmeye çalışmak ve derbilerden iyi sonuçlar almak.Seneye kadro da yaşlanıyor bunun için de bir şeyler yapılması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Sakin beyler. Zamanında 11 puan öndeyken fb nin maçını tekrarlatıp farkı 8 e düşürüp ipimizi çektiler. Luce'yi de gönderip mum diktik. Her sene her sene şampiyonluğu bize verirler mi sanıyorsunuz. Bu yıl'a bir çizik atıp kaos'a sürüklenmeden önümüze bakıcaz. Lütfen tutulup kalmayın. Sonra 7 yıl bekleriz şampiyon olmayı. Yeni sezonda ffp de kalkıyor önümüz açık. Gençleştirme operasyonu zaten olacak. Sakin kalıp meydanı reklilere kaptırmayalım. Seneye ambargoya devam.

TÜM RENKSİZLERİ MEYDANLARA DAVET EDİYORUM
  • Kulup tarihinde oynanacak en üst düzey karsilasmanin pozitif heyecani yerine gecmise dönük negatif mizmizin su an armaya hicbir faydasi yok. Tadini cikarin önünüze bakin. Mutlu edebilecek çok imkan ve firsatlar olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.