Şimdi Ara

zorlu center apple store'a açık teşekkür ve tebrik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açılmış onca başlıklara mesaj atıp arada kaynamasın diye yeni konu açıyorum

eşimin kullandığı 4s te ufak bir sorun olması sebebi ile hafta sonu istanbulda olmam sebebi ile bi apple store a göstereyim dedim

randevu alamamış olmamdan dolayı pazar günü sabah erkenden zorlu center ın kapısına dayandım

saat 10 da kapıların açılması ile birlikte store un kapısına geldim

kapıda bir bayan karşıladı buyur edip nasıl yardımcı olabileceğini sordu

derdimi anlattım,cihazın sıkıntısı olduğunu şehir dışından geldiğimi ve yardımcı olabilirlerse sevineceğimi söyledim.

randevu olmadığı için hemen bir kayıt aldı ve beni "genius bar"a yönlendirdi burada arkadaşların yardımcı olacağını söyledi.

takriben 5-10 dakika içerisinde bir arkadaş geldi ismimle hitap ederek yardımcı olmaya başladı,

cihazın sıkıntısını ona da anlattım,

net üzerinden cihazın durumunu ipadine aktardı bunlara baktı

birde sıkıntısını test edelim dedi

o testi yaptıktan sonra cihazımı da alıp gitti

5 dakika sonra elinde minik bir kutu ile geldi

önümde kutunun stikerini açıp yeni cihaza sim kartımı takıp teslim etti

diğerini de sıfırlayıp alıp gitti

tüm bu işlemler ortalama 30 dakika sürdü

ben yeni cihazın güncellemesini yapıp yedeklemeyi geri yükleyene kadar takriben 1 saat daha geçti ve mesut bir şekilde zorlu dan ayrıldım.

orada olduğum süre içerisinde toplamda 5-6 cihaz değişimi yapıldı bunlar ip5 5s di

hemen yanımdaki bi vatandaşın ip5 ini değiştirdiler çocuk cihazı istanbul bilişimden almış yani yüzde yüz paralel ithalat

demem o ki artık tr de apple ürünlerin paralel veya distribitör gatantisi olmasının bir önemi kalmadı

apple store hizmet veriyor anladığım kadarı ile.

işin teşekkür ve tebrik kısmına gelirsek

cihazım aynı dertden daha önce hem teleservice hemde brightstara servise gitmiş,teleserviste "yetkisiz müdahale "var raporu verilmişti,brightstar ise başka bir sıkıntısını gidermiş bu sorunu çözmeden yollamıştı ve bu süreç takriben 2 ay sürmüştü, ancak apple store 15 dakikada sorunu çözmüştür.

hayatım boyunca apple store daki kadar kaliteli,bilgili,nazik ve premium hizmet almamıştım.

eminim ki store da çalışan tüm elemanlar aynı bilgi ,beceri ve nezakete sahip.

arkadaşımın oğlu çalışıyor store da (ben gittiğimde off günüydü) işim bittikten sonra kendisi ile görüştüm ve bu yazdıklarımı ona da aktardım

söylediği şu oldu "bizler 2 ay boyunca bunun için eğitildik"

apple ı bu müşteri memnuniyeti odaklı çalışması sebebi ile tebrik ediyorum ve tr deki tüm alanlardaki firmalara örnek olmasını diliyorum

• Hocam benim iphone 5 imde ekranın sağ tarafına basınca ekran hafif içe çöküyor ve ekranda dalgalanma oluyor. Ayrıyetten ön kamera kımına bastırınca cıt cıt diye sesler cıkıyor. İstanbula applestoreye gitme imkanım yok. İstanbulda bi tanıdığımda yok. Apple Storeye nasıl yollayabilirim bu telefonu ? :)

Bu arada hayırlı olaun yeni cihaz. Sorunu ne idi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    handsfree moduna alınca karşı tarafa ses gitmiyordu

çok önemli ve sık kullanılan bir özellik değil ama vesile oldu tşkler

sanıyorum kargo ile olmuyor bu işler henüz

bi şekilde randevu alıp store a gelmelisiniz

bende şehir dışından gittim ama benimkisi hem ziyaret hem ticaret oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

handsfree moduna alınca karşı tarafa ses gitmiyordu

çok önemli ve sık kullanılan bir özellik değil ama vesile oldu tşkler

sanıyorum kargo ile olmuyor bu işler henüz

bi şekilde randevu alıp store a gelmelisiniz

bende şehir dışından gittim ama benimkisi hem ziyaret hem ticaret oldu

Yaz tatilinde bir bakalım belki gitmenin bi yolunu bulurum.

Ekranda sorun olduğu için beni baya bi rahatsız ediyor bu sorun.

• Cihaz garantilimiydi acaba

• ewt vatan bilgisayardan alınma

brightstar garantisi vardı
  • Her zaman demişimdir Apple kalitedir diye, her zaman bu böyleydi, böyle olmaya devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güle güle kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu söylediğiniz diğer tüm tüketim ürünleri için geçerli

önemli olan kalite

ve hizmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

ederi 300 500 lira olan telefonu 2600e veriyolar bi zahmet değiştirsinler
    değiştirdikleri de refurbished ürün zaten

4s ile benzer zamanda çıkmış ozamanların android kralı 720p ekranlı 4 çekirdekli 1 gb bellekli cihazlar öldü gitti bile dostum,4s hala destek alıyor samsung mesela s3 bitirdi kitkat yok bellek yetmiyormuş gibi saçma bahaneye sığındı e hani bu kitkat 512 bellekli cihazlarda da akıcıydı google dediğine göre ? androidde donanıma para verirsin dostum,ios'da yazılıma kaliteye desteğe hizmete bukadar basit ki o yüzden rakiplerde 4-8 çekirdek 2.5 ghz işlemciler 2-3 gb bellekler 1080p 2k ekranlı 5 inç telefonları görür oluyoruz,yazılım traş çünkü google eline kalıyorlar,çare yok basacaklar donanımı ver allah ver ver allah ver. hani parasıyla donanım alıyorsun başka hiçbir özelliği desteği yok,biz parasıyla yazılımı kaliteyi hizmeti alıyoruz durum budur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Python

quote:

4s ile benzer zamanda çıkmış ozamanların android kralı 720p ekranlı 4 çekirdekli 1 gb bellekli cihazlar öldü gitti bile dostum,4s hala destek alıyor samsung mesela s3 bitirdi kitkat yok bellek yetmiyormuş gibi saçma bahaneye sığındı e hani bu kitkat 512 bellekli cihazlarda da akıcıydı google dediğine göre ? androidde donanıma para verirsin dostum,ios'da yazılıma kaliteye desteğe hizmete bukadar basit ki o yüzden rakiplerde 4-8 çekirdek 2.5 ghz işlemciler 2-3 gb bellekler 1080p 2k ekranlı 5 inç telefonları görür oluyoruz,yazılım traş çünkü google eline kalıyorlar,çare yok basacaklar donanımı ver allah ver ver allah ver. hani parasıyla donanım alıyorsun başka hiçbir özelliği desteği yok,biz parasıyla yazılımı kaliteyi hizmeti alıyoruz durum budur.

Destek mi kostek mi:)

Tercih meselesi,sen kösteğe para veriyorsun ben desteğe diye özetleyebiliriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar para bayilsam ben de 4sleri cop yapan guncellemeyi savunurdum.iyi fanliklar

Vallahi 2500 2600 3000 gibi tutarlar verenler varsa bilememde,anca senin gibi fanatikler bunları savunur,böyle apple cihaz kullanmadığı halde gelip taş atar tartışma çıkartır kimbilir donanimhaber kaçıncı üyeliğidir geçmiş üyelikleri neden banlanmış vs. belli değil bak bakalım benim android bölümünde neler yazıyorum,wp8 bölümünde vede burda sonra gel bana fanboy de ki diyemezsin ama sen gene burda yancı gibi takıl,son mesajlarında herşey ortaya çıkıyor değil mi ? o yüzden tartışmaya gerek yok,ha illa ki tartışacağım ben tatmin olmadım dersen pm atabilirsin,benim için sorun değil.

• Hayırlı olsun :) parasının hakkını veriyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne diye adam yerine koyup cevap yazıyorsunuz ki. adam andırozort fanboyu. post kasmak ve konu baltalamak için apple konularında geziyor. yokmuş gibi yapın gider bunlar bir süre sonra

• helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QualityDommage -- 12 Mayıs 2014; 16:11:00 >
  • O kadar para veriyormuşuz da falan filan fişmekan. Hacı var ki veriyoruz sana ne? :)

• Haklısın dostum,ben senelerdir bunların büyük kısmıyla uğraştım çoğuda sınırsız banlandı,yetmedi farklı kullanıcı adıyla aynı adamlar geri geldi,uğraşmayınca dahada kötüye kayıyorlar,ben ne adamlar gördüm pm den küfreden konudan küfreden 10 12 küsürüncü üyeliğini alıp aynen devam eden bunların bu forumda yeri zaten yok,bunları bildiği için dalgasında ciddiye almazsan milletle dalga geçip postu kasar,ki gördüğün gibi bu forumda seviye düşer vs. ki zaten düştü düşeceği kadar yıllardır dahada düşmesin diye çabalıyoruz hepsi bu,vazgeçmeyip devam ediyorsa tartışma amaçlı mesajlar yazıp ortamı geriyorsa basın şikayeti mutlaka vazgeçer,vazgeçmezse yönetim güzelce vazgeçirtir siz yeterki şikayet edin,görüpte anaa trole bak bilmemne fanboyu demekle vazgeçmiyorlar,ben yılların apple trolü FRAPS bu forumdan vazgeçirttim,ki şuan eminim gene farklı nik almış devam ediyordur bunlar nedir yani işin şakası biryana basın şikayetini gördüğünüz yerde her mesajını şikayet etmeyin tabi dalga geçenleri gereksiz yere ortamı gerenleri vs. hepsi mutlaka vazgeçiyor yoksa buraları konu dışından farksız olurdu.

Konu sahibi arkadaş kusurabakmasın 2. elde tanıyorum kendisi eğer rahatsız olursa pm atsın konudaki mesajlarımı silerim,gereksiz yere uzamasın.

• benim açımdan sıkıntı yok

isteyen istediğini kullanır

şu an eşimde haliyle 4s var bende G2

bu arada 4s in arızasını tespit etmek için g2 den 4s i aradık genius ile birlikte

bi ara g2 yi eline alıp konuşma dinleme yapması gerekti

işlem bitince "size de elmasız bi cihaz kullandırdık"deyip gönlünü aldım

bu cihazımdan önce sayısız defa android-ios kullandım

bu aralar g2 nin batarya ömrü bana cazip geldi o yüzden kullanıyorum

bakarsınız yarın bi 5 veya 5c ile takas ediveririm

o an için kimin nasıl bir cihaza ihtiyacı olursa onu kullanır

ama bu apple in ne kadar kaliteli hizmet verdiği gerçeğini değiştirmez

en azından benim gözümde
  • ?randevu nasil aliniyor
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun oncelikle.
    Bende yarin hayirlisiyla gitmeyi planliyorum sabah acilmadan once.
    Fakat kafama takiliyor ya ilgilenmezlerse diye. Bosu bosuna gitmis olmayayim.
    Sizin kayit dediginiz nasil?
    Randevu filan mi verdiler?
    Bir bilginiz varmi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.