Şimdi Ara

zorlu center apple store'a açık teşekkür ve tebrik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Randevusuz arızalı cihaza bakmıyorlarmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    malesef hocam.
  • ağlamak istiyorum. açık açık ağlamak istiyorum. ben de teşekkür ediyorum. biz gariplere böyle hizmet verdikleri için.

söylemediğini bırakmadığınız apple teknik servisi genpa da benim telefonu elden götürdüğümde 3 saat içinde değiştirmişti. kaldı ki apple'ın kendisi değil, aracı bir firma genpa. casper da eğer ümraniyedeki merkezine giderseniz size çay-kahve ikram edip yarım saat içinde ürününüzü elinize veriyor.

işbir yatak geçenlerde söylemediğimi bırakmadım adamlara, buna rağmen özür dileyerek değiştirdi ürününü. ne var yani bunda? adam böyle yapacak ki siz ömür boyu apple'ın müşterisi olun. apple bu aletleri sonuçta 170$ a malediyor ve bunlar garantiden değişen ürünler olduğu için kuruş vergi ödemiyor bu ürünlere. yani sandığınız gibi size 2000TL lik bir telefon vermiş olmuyor. 170$ lık telefonu veriyor ve sizden geri aldığını da çin'e gönderip, parçalatıp, bütün parçaları test ettirip tekrar iphone olarak üretime sokuyor.

birileri şimdi yok öyle birşey diyecek, bütün firmalar öyle yapıyor. adamlar geri zekalı mı ya atsınlar sapasağlam parçaları. ben bizzat büyük bir üreticide böyle yapıldığını gördüm.

• selenga_68 S kullanıcısına yanıt
    okuma-yazma-anlama kıt sanırım

veya yazılanları okumuyorsunuz

randevum yoktu

sabah erkenden gittim

kapıdan giren 1 veya 2. müsteri idim

kapıdaki görevli bayan buyur etti durumumu söyleyince hemen kayıt aldı bu belki hemen orda verilen bir randevu da olabilir başka bişey de

netice itibarı ile cihazıma işlem yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 13 Mayıs 2014; 8:45:19 >
  • HappyBlack kullanıcısına yanıt
    şansınızı deneyin

kaybedecek bişey yok
  • Esimin ip5 inde power tusu iyice icine girdi, acıp kapatmada sorun yok, apple in degisime de girmiyor. bozulmadan degistirmezler degil mi?
  • Adamlar işi biliyor bu hizmeti gören apple dan başka markaya zor geçer. Yukarda bazı arkadaşlar yazmış yok şu da yapıyor bu da yapıyor falan hepsi hikaye telefonu veriyorsun sonra uzun bekleyişler başlıyor öyle yarım saatte kim telefon değiştiriyor refurbished olsa bile geçin bunları. Samsung, lg, sony de telefonları çin de üretiyor 150-200 dolara mal ediyor ama şu kolaylıkları sağlamıyor müşterisine. Yazılım destekleri bile maksimum 1-1.5 sene adam telefonunun arkasında durur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 13 Mayıs 2014; 10:59:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.