Şimdi Ara

Zorlu Apple Store de Tartisma Cikti (VIDEO) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
5
Favori
8.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mafaky

Bu biraz ağır ve herhalde haksız / gerçekdışı bir benzetme olmuş:

" kuafördeki manikürcü kompleksli kızı "

istanbulun muhtelif semtlerinde yaşayan forumdaşlarım emin ol beni çok iyi anladılar;)
  • Bende oradaydım ve hatta dün randevusuz gidip işlem yapabilir miyim diye bakmıştım ana sonuç hüsran olmuştu. Bayan arkadaş sabahtan gelirseniz belki yardımcı olabiliriz Demişti.

Dün bir arkadaş randevusuna bana devrederek bugün tekrar gittim ve bataryayı değiştirdim. Tartışma Çıktığı Sırada da orada idim ama konuyu anlamamıştım.

Fakat randevu konusu gerçekten çok yetersiz ve can sıkıcı. Umarım 2. Mağaza ile düzelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayak cennetten çıkmış derlerdi büyükler demekki bunu kastettiler.

Adamlar bağıra bağıra aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Yerden goge kadar musteri hakli. Insanlar bu telefona 2 bin lira para veriyor gun icerisinde tum islerini bu telefonlarla hallediyorlar. Arizali bir telefonunuz 1 ay kosede yatsin bakalim siz neler yaparsiniz acaba? O kadar sacma ki sistemi.. 00:01 gece randevular bitiyor. O zaman 10 tane genius alacagina 80 tane genius koy calisan. Boyle sacmalik olabilir mi randevu alamiyoruz. Bir de konuda sunu diyen var apple store yokken napiyodunuz? Teleservise de genpada surunuyordunuz. Ee kafasi geri basan kardesim mevcut sisteme kole mi olasin diye dogdun sen? Bir hizmet veriliyorsa ondan sonuna kadar yararlanma hakkin vardir senin sinirlandirilmak icin degil bu hakkin, yada yararlanamamak icin.. Hakkini arayacaksin yada daha iyi hizmet verilebilmesi icin gerekirse sesinin ciktigi kadar bagiracaksin. Bunlarin hepsi rapor ediliyordur apple'a. Randevu sistemine de bu bagiran insanlarin sayesinde cozum de bulacaklardir iste senin ilerde telefonun bozulunca 00.00 a kadar pc basinda beklemek yerine gun icinde de randevu rahatca alabildigin zaman bu insanlarin sayesinde alabilmis olacaksin, forumda Allah rizasi icin randevu konusu acmak yerine.

Bir arkadaş benden daha güzel bir örnek vermiş.
    Doktora randevusuz gidebiliyor musun?

Hem Devlet Hem Özel hastahanelerde durum geçerli.
    Geçenlerde dedem aradı 12'de randevu açılıyor bana randevu alabililrmisin Diş Doktorundan dedi. Girdim 12'de randevuvsunu aldım hem de tam 15 gün sonra..
    Millet konu sağlık koşulları olunce bile hakkını arayamıyorken gelip burda Apple Store'da mı hak iddaa etmeye başlıyor.

Apple'ın sistemini doğru bulduğumu söylemiyorum fakat bir konuda hak ararken olay çıkarmayı kesinlikle doğru bulmuyorum.

• bu mağaza sürekli bu sorunu yaşıyor, apple biraz ya esneklik yapacak teknik destek konusunda, yada müşteriler de bunun bilincinde olup ona göre hareket edecekler...
  • Ben de apple kullaniyorum ama turkiyedeki apple store hizmetinden hic memnun degilim, ozellikle randevu sorunu buyuk problem. Ne yani bir gun kaldiysa garantisinin bitmesine birinin, adam randevu mu bekleyecek? Bunun kesin duzelmesi gerekiyor.

Avrupada bile bizden iyi hizmet veriyor abdyi hic soylemiyorum. New yorkta ozellikle yedeklemeni bile yapiyorlar randevusuz fln ornek olmasi icin soyluyorum.

Umarim video biraz yayilir da hemen silinmez bu apple icin bir takip iyilestirmeler yaptiracaktir. Malum hemen turkiye sistemine uydular servis konusunda, bizde de sistem boyle video yayilmasi ile duzelir genelde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette bol bol paylassin herkes sosyal aglarda bak hemen iki gunde appledan nasil aciklama geliyor:) randevu alamayanlar ozellikle paylassin:)

• Çirkeflik başka hiçbir şey değil. 1 hafta sonraya istediğiniz gün istediğiniz saati söyleyin randevu alayım randevu almak ne kadar kolay göstermek için.
  • Bazı şeylere gerçekten müstehak insanlarımız. Adamlar ellerinden geleni yapıyor. Beğenmiyorlarsa gitsinler versinler Genpa'ya. Geçen gün orada çalışanlardan birisini dövdüler ve o arkadaş hala hastanede. Bu insana yazık değil mi? Birde Avrupa diye bağırıyor. Avrupa'da böyle bir şey olmaz çünkü insanlar nerede ne yapması gerektiğini biliyor. Böyle yaparak randevulu insanlarında işlerini geciktiriyorsunuz. Bazı şeyleri aşın artık. Hastanede doktor döversin, kaç yıl evli kaldığın bayanı öldürürsün, senle aynı düşünmeyen insanı aşağılarsın... İnsanların ne zaman haklarına saygı göstermeyi öğrenirseniz o zaman aynı saygıyı siz de görürsünüz. Bir randevu alamadın diye yırtınmana gerek yok yani!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 21 Ekim 2014; 18:04:19 >
  • O değil de bu randevu alma hastalığı nedir ya ? Abi ben mi yanlış biliyorum , arızalı ürününüzü versenize kargoya ?

• Yok 5 gündür bekliyormuş da para vermiş de bilmemne ne böğürüyorsun gerizekalı koca yaşlı başlı adamsın. Git randevu diyorlarsa randevu al. Gitmiş almış başka tekno markettenmi aldı nerden aldıysa madem öle git aldığın yere ver de garanti diye onlarla uğraş 30 iş günü. Yok para vermiş de apple ı beğenmiyor. Apple dan başka hangi firma bu şekilde ilgi alaka garanti hizmeti sağlıyor sana da beğenmiyorsun.

Madem öyle direk apple store dan alaydın. 14 gün içinde canın sıkılsın git değiştir telefonu. adamlar bu olanağı sana sunmuş sen gitmişsin başka yerden almış atıp tutuyorsun.

Yok tepesine biniyormuş da bilmemne Böyle adamlara hizmet falan vermeyeceksin..
  • yakinda amerika cihazlariyla ilgilenmemeyr devam ettirdiklerinde zorlu apple da cam cerceve kalmaz size söylüyorum burda

• Avrupa ya da amerika apple storelarda durum nedir bilemem, buradaki videoyu da izleyemedim yolda olduğumdan ama şunu çok iyi biliyorum zorlu apple storeda çalışan insanlar biz apple store çalışanıyız tarzında düşünüp sanki firmanın üst düzey çalışanıymış gibi müşteriye aşağıdan bakıyorlar. Hiç dikkat ettiniz mi şu son zamanlarda zorluyu eleştiren pek çok konu açıldı. Çünkü en başta bu ürünleri alanlar apple'dan ürün alırken önemseneceğini zannettiler ama zorlu için söylüyorum müşteriyi kesinlikle önemsemiyorlar. Apple storea gelen yabancılarla da görüşün onlar da tuhaf bir apple storemuş burası diyecekler. İşi bilmeyenleri müdür yapmışlar. Rezervasyon sistemi güzel ama adamın randevu alma imkanı yoksa yıllar önce ne yapıyorsan onu yap demek bizi geçmişe yöneltir. Maalesef yenisi açılana kadar zorludaki iş bilmezlerle devam edeceğiz. Oranın müdürünün dediği laf şu: biz apple storeuz dünya markasıyız teknik servisin kararı bizi ilgilendirmez, ücret iadesi de yapmayız, böyle birşey yok...ya cahil bunlar ya da göz korkutma edebiyatı yapıyorlar sonuçta tüketici mahkemesi var. Böyle birini müdür yapanın aklından zoru olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 21 Ekim 2014; 18:45:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her accounta her bir ürün için ayda maksimum 1 kere randevu alma hakkı ver ya da her hafta tek seferde 4 - 5 randevu alan adamı sistem tespit edip 2 ay uzaklaştırsın, randevu alamasın görelim bakalım bir daha böyle durumlar yaşanıyor mu?

Bu ne yahu? Adam girmiş siteye bilmem kaç tane randevu alıyor, birde o randevularına gitmeyip boşuna sistemi meşgul ediyor..

Oradaki çalışanların çoğu zaten Apple'a girdik diye bir havalarda bir kraldan fazla kralcı olma durumlarında... Oranın tepedeki yetkilisi ne halta yarıyor? Apple Amerika'ya sistemle ilgili şikayeti bildirmiyor mu? Tüm dünyada iPad Air 2 fiyatları açıklanırken bizde açıklanmıyor, bu tip şeyler için iltimas geçiyorsan, arayacaksın ABD'deki sistem yöneticini, anlatacaksın durumu, ona göre Zorlu Apple Store randevu sisteme ayar çekecek!

Bu kadar kafası çalışmayan adamı toplayabilmek Türkiye'de mümkün bir tek.. Nerede aldıkları eğitim? Nerede insiyatif kullanma? Yaptıklarıda müşteriyi bekletip cihazı tamir etmek değil ki. Sorun varsa sıfırını getirip veriyor, bu!

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdullah Çelebi denir! Bunların başındaki adamda bu zihniyette demek ki, yoksa böyle şeylere izin vermemesi lazım...

• Burda apple store politikasını değil komple ülkenin sistemini eleştirmemiz gerekiyor hastane kuyruklarında can veren insanların olduğu bir ülkede müşteriye böyle davranan bir personel çokta büyük bir sürpriz değil bı birşey değil siz vatana gidin vatan personelini görün sanarsınızki hepsi vatan şirketinin hissedarları ama eşşeklik bizde kendimizi frenleyip alışveriş yapmayı kesemedik bizede müstahak demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjkll

Nesi haklı ya :) İnternetten her randevu alamayan 10/20 kişi gidip böyle davransın o zaman ?
    Bir de abd avrupa örneği veriyor.
    Bırak şikayeti o ses o tavır ile davransın da o oynayan eli kolu katlayıp yere nasıl yatırıyolar.

Orda olmadığınızdan bilmiyorsunuz 2 farklı cihaz için işlemim vardı 2 randevu almam gerekiyormuş aldık biri randevu saatinin 15 dakika sonrası ( geç gitsem yanıcaktı ama arkadaş geç gelebiliyor ) diğer randevu da 50 dakika sonra geldi geniua bu ne ya ? Müşteri memnuniyeti nerde ? Ben günlerce randevu almak için uğraşıyım randevulu sistem var saatimden 50 dakika sonra gelsin oldu. Bağırıp çağırırdım bende ama işim görülsün lanet olsun diye sesim çıkmadı ama birdaha işim düşer ve aynısını yaşarsam videoya beni de çekebilirsiniz ki bana haksız diyemezsiniz. Yani randevusu olan adama da randevu saatinde gelinmiyor ayrıca bir geniua var bilmiş bilmiş tavırlarla konuşuyor kendini birşey sanıyor tiplerde. Dedim ki değişim cihazları sıfır mı ? Daha cihazı değiştireceğim demedim ki diye cevap veriyor. Sana onu mu sorduk ? Ama bitane suriyeli mi arap mı ne şarkıcı geldi 2 tane bayan geniua gülerek kıkır kıkır onla ilgileniyordu yani buraaı türkiye öyle apple diye kalite beklememek gerek avrupa örnek vermesi kadar doğal birşey yok hepsi olmasa da 10 da 6-7si bi kaprislet bir havalarda. Madem applesın 800 dolara telefon satıyorsun o paranın hakkını vereceksin arkadaş ama biz ikinci sınıf bir ülkeyi adamlar dışarda veriyor buraya gelince APPLE müşteri politikası nerde kalıyor ?

• onlarca elemeden geçen personelinde bile hata var.

Müşteri haklı veya haksız bunu yorumlamıyorum. Yıllardır perakende sektöründeyim. Böyle bir tartışmayı açık oturup yapmışcasına müşterilere seyrettiriyorlar. Böyle durumda hemen müşteriyi bir bölüme alıp çözüme ulaştırmalılardı.

Baktın sesi çok çıkıyor. Çek bir odaya, ver çayını..

Ortam kendiliğinden yumuşayacak ve sonrasında ya çöz olayı ya da uygun bir dille durumu tekrar hatırlat. Hem böyle müşteri, seyredenlerden de gaz almamış olur
  • Bazı şeyler doğrudur ve bazı şeyler yanlıştır. Ezelden beri öyle, kesinlikle öyle. Nefret kötüdür. Her zaman yanlıştı ve her zaman yanlış olacaktır.
    Martin Luther King

• Bu arada en kolay şekilde randevu bu şekilde alınır :

http://i.imgur.com/rAfBGZ7.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Çalışanların veya Apple ın ne yapması bekleniyorki bu durumda?
    Kimbilir kaç milyon iPhone kullanıcısının oldugu Türkiye'de 1 tane store var suan
    Bukadar yogun olmasından doğal ne varki?
    Orada randevu alan insanlar varken sen randevusuz gidip onların haklarını gasp etmeye calısıyorsun.
    Anladık para verdin ama günlük verilebilecek bir hizmet sınırı var ve bunun için bir limit belirlenmiş zaten randevu ile
    Burda bi arkadaş demiş;Hastane ye randevusuz gidince doktorla gorusebiliyormusun randevulu bir hasta varken orada?
    Orasıda hizmet kurumu burasıda hizmet kurumu bir fark yok aralarında

Açmayacaksın o zaman store, 80 milyonluk nüfusu olup genci yaşlısı, zengini muhtaç olanı herkesin iPhone tercih edebilme ihtimalinin yüksek olduğu bir ülkede tek store açmayacaksın o zaman!

Bekleyeceksin, 2 - 3 yer ile anlaşıp aynı anda en az 3 - 4 ilde store açacaksın.

İngiltere, Fransa, italya ve Amerika'da gördüğüm, gezdiğim Apple Store sayısı 14! Muhatap olduğum çalışan sayısı en az 14 ve üstü. Hiçbirinde ne bir hava sezdim, ne de saygısızlık gördüm. Hepsinin, temeldeki, seni beni karşılarken sorulara cevap verirkenki mantığı, vay güzel kardeşim sende applecısın demek ki gel yardımcı olayım, samimiyetindeydi! Bizdekiler dolamışlar ağzına "Yapabilecek bir şey yogh!", bu lafından başka cümle yok, ona o genişliği, o ağzı kullanmasına müsaade eden kişi kim?

Markanın kalitesi ortada, Türkiye'deki mevcut hizmet kaliten yerlerde. Günlük hizmetin bir sınırı varsa önce 1 kişinin haftada 5 randevu almasını engelleyeceksin!

Teknomarket, operatör iletişim merkezlerinde onlarca yer ve marka değiştirmiş bir arkadaşım var hasbel kader edindiğim (ilkokul arkadaşımın kuzeninin arkadaşı), kendiside, etrafıda aynı kafa yapısında. Önce adam gibi adam çalıştırmayı öğrenecekler.. Sen oradan buradan topladığın adamla değil, okumuş ve teknolojiye gönül vermiş, eğitimine daha az zaman ve masraf yapacağın ve daha yüksek maaşla çalışacağın adamları koy oraya bakalım çıkıyor mu böyle bir sorun?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.