Şimdi Ara

ZOR YOLLAR Cok yakinda Trt Okul`da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sevilen program Zor Yollar mart sonunda Trt Okulda baslayacakmis heyecanla bekliyoruz tabi Trt Hd`de olsa daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir kanal mı varmis

• Evet var bizde sasirdik

• TRT çok kanal var hangisi hangisi belli değil saatlere göre isimleri değişiyo üstte bide.
  • Mükemmel bir program.Bana göre türk yapımı en iyi otomobil programı(Gerçi tam olarak otomobil programı değil ama)Otoyla ilgili diyelim
  • Hala benim faturamdaki katkı payı ile hükümet propogandası yapan trt yi izleyen var mı ?

• Gece geç saatlerde denk geldikçe izliyorum 1-2 haftadır. Sizin bahsettiğiniz yeni bölümler mi? Yoksa dediğim gibi 1-2 haftadır yayınlanıyor zaten. Gerçekten çok hoşuma giden bir program, 2 araç ile gidiyorlar öndeki araçtaki bi arkadaş var aracı kullanan tam bir şekil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google Chrome kullanıcısına yanıt
    Onlar eski bolumler ama yinede guzel dogayla basbasa

• TRT HD kanalında bir ara geceleri yayınlıyorlardı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google Chrome

Gece geç saatlerde denk geldikçe izliyorum 1-2 haftadır. Sizin bahsettiğiniz yeni bölümler mi? Yoksa dediğim gibi 1-2 haftadır yayınlanıyor zaten. Gerçekten çok hoşuma giden bir program, 2 araç ile gidiyorlar öndeki araçtaki bi arkadaş var aracı kullanan tam bir şekil

Kel kafali adamimi diyorsunuz? O ise eski off road'culardanmis. Yalniz her zaman direksiyona cok yakin oturuyor.

• Amarok o yollara dayanamayinca başka marka ya gecmişlerdi

• Daha yeni duydum 1 Bölümünü şuan izliyorum gerçekten çok eğlenceliymiş önümde 154 Bölüm var izleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 6 Şubat 2015; 23:24:29 >
  • Galiba ismi mehmet becce gibi birşey. Off raodı iyi biliyor...

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Araç kastamonu' da şaft kesmişti. Mehmet Becce bile "ilk defa başıma böyle bir şey geliyor" demişti. Pek tanınmasa da bu adam ülkemizde off road işinin en iyilerinden.
  • Zor yollar kanala bir numara buyuk gelecek kadar kaliteli programdir. Ucra bir kanalda olmasi dezavantaj, ivir zivir dizilerin yerine haftanin bir gunu aksam trt1 de yayinlansin isterdim. Nitekim biraz offroad biraz kesif damarlarini kabartiyor her izledigimde..

• O programı kim seviyor bilmiyorum. Saçma sapan bir program, uyuz edici sabit bir arka müzik, saçma sapan araç tercihleri, itici, alakasız tipler. Kasıntılığından boğulan off roadcı arkadaş. Tamamen zorlama, izlerken boğan bir program. Bir de trtde çıkması ayrı tabi.
  • kaçanbalık adlı program çekiliyor şuan o yayınlanacak
  • Valla Türkiye'de kolay bir yol zaten. Ankara'nın göbeğinde bile o koca çukurlara girmemek için çekilen çileyi görseniz

• En kaliteli televizyon programınlardandır kendisi.
    Aydın Abinin samimiyeti, Becce`nin şampiyon bir offroadcu havası, Ümit Abinin süper anlatımları, Emrah Abinin harika betimlemeleri. Yarım saat süresi az gelirken bir de bitmişti. Tekrar bölümlerle idare ederken şimdi tekrar çekilecek olması çok iyi oldu.
    Doğayı, uzakları, bilinmeyenleri sevenler için biçilmiş kaftan.
    Aydın Dikim yapımcılığında Kaçan Balık adlı bir belgesel de trt ekranlarında olacak.

Youtubeda eski Zor Yollar bölümlerini bulabilirsiniz.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Evet o arkadaştan bahsediyorum. Yöntemleri, kullanış biçimi falan hoşuma gidiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.