Şimdi Ara

Zombi İstilası (Bölüm 2 geldi..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
5
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine her ramazan gecesi yaptığım gibi bilgisayar başında sahuru bekliyordum.Ailemde balkonda uyumuştu.Kulaklığımı takıp şarkı dinleyerek vakit geçirmeye başlamıştım ta ki ..

Elektrikler gidene kadar,nedenini anlayamamıştım yaz gecesi durduk yere niye elektrikler kesilirki sonra içime sığmayan bir tırsıntıyla telefonumun ışığını açıp balkonda uyuyan ailemin yanına gidicektim en azından öyle planlıyordum ta ki o çığlık sesini duyana kadar...

Su içmek için uyanan kardeşim sokakta yürüyen 3-4 tuhaf yaratığı görünce basmıştı çığlığı bende o çığlığı duyunca odamdan balkona öyle bir koştum ki o an kimsenin benden hızlı koşamıyacağını düşündüm..

Balkona gittiğimde bütün aile uyanıktı ve annemle kardeşim ağlıyordu.Ne olduğunu anlamaya çalışırken tuhaf sesler duydum.Hemen sokağa çevirdim gözümü gördüğüm manzara karşısında 5 dakika susup kaldım.Sayılarını hatırlamıyorum ama 3-4 tane zombi gördüm ve gerçekten olanlara inanamadım...

Bilgisayarda haftalarca oyunlarını oynadığım yaratıklar gerçekti ve "bir gün ortaya çıkıcaklar görüceksin" dediğim babam bile donup kalmıştı... Tenha bir mahallede oturuyorduk sokağın ortasında adam vursalar kimse duymazdı bile ben şoku atlatıp alt komşumuzun oğluna mesaj attım.Onunda ben kadar ilgisi vardı bu yaratıklara ilgisi olmasa bile bu hayat meselesiydi artık... Acilen ne yapıcağımızı konuşmalıydık şuan için az bir sayıydı ama bu sayı her an artabilirdi...

Onunda haberinin olduğunu söyledi ailesini toplayıp bize gelmelerini söyledim sanki başımızda kimse yok gibi herşeyi ben yönlendirir olmuştum el fenerleri,florasanlar sayesinde bir odaya çekilmiştik.Babam ve Alt komşumuz polis olduğundan silahları vardı mermi sayısı hakkında bir bilgimde yoktu...
    tabi zamanında babama ne kadar izletmeye çalışsamda zombili film yada dizileri izlememişti.Galiba bu konu hakkında planları ben ve alt komşumuzun oğlu üstlenicekti..

Çatıda balyoz,keser tarzı aletler bulunuyordu ama onları almaya çıkmak biraz yürek gerektiriyordu.Babam ve ben yanımıza fenerler alıp çatıya çıktık elektriklerin kesilmesi herşeyi çok daha kötü bi duruma getirmişti ama bu elimiz kolumuz bağlı oturucağımız anlamına gelmezdi.çatı bölüm bölüm ayrılıyordu sol tarafta bi kısım sağ tarafta bir kısım ve merdivenin karşısında bir kısım vardı ki merdivenin karşısındaki kısıma girdiğimizde ne mi görelim ? ......

Bölüm 2 (Bölüm 3 Akşama)

Merdivenin Karşısındaki kısma girdiğmizde gördüğümüz manzara karşısında dona kaldık üst komuşumuz oda şeklindeki odaya sığınmışlar.Korkudan titriyorlardı.Hemen onlarıda yanımıza alıp
    çatıdan lazım olucak malzemler topladık.Keser,Balyoz dışında işimize yarıyıcak bişey bulamadık.Üst komşularla birlikte bizim eve girdik artık elektrikler gelmişti.Biraz olsun rahatladk.
    Ben ve alt komuşumuzun oğluyla (Burak) balkona çıkıp sokağı izlemeye başladık.Sokak Ana yol gibiydi araba çok olurdu.Bu sefer 1 tane bile araba görmemiştik.Galiba olaydan sadece bizim apartmanın haberi yoktu.

Kafamızı yolun sol tarafına döndürdüğümüzde 15-20 kadar zombi görmüştük.O an şoka girip öyle bir bağırmışımki evdeki herkes koşup ne olduğunu anlamaya geldi.Dilim tutuldu 15 dakika konuşamadım sonra
    iyice bizim apartmanın olduğu yere yanaştılar,elektrikler vardı evin kolidorunun ışığını açmak isteyen üst komşumuz yan yana duran ışık ve kapı otomatiğini karıştırıp apartmanın kapı otomatiğine bastı.

Balkonda etrafı izleyen burak hemen aşağı koşturmaya başladı zombilerin apartmanın kapısına 3 metre kaldığını görünce bende burak'ın arkasından gitttim.Kapıyı kapatmak için aşağı inmişti zombiler kapı otomatiğinden çıkan ses yüzünden kapıya yaklaşıyordu.

2 kat aşşağı inerken burak merdivenlerden düştü.Zombiler kapıya çok yaklaşmıştı burak yerde öylece kalmıştı kapıya 1 kat kalmıştı ne yapıcağımı bilmiyordum kafam iyice karışmıştı.apartman kapısına koşmaya başladım.
    Kapının buğulu camından zombilerin silüetini gördüm kapıya yaklaştım tam kapatırken öyle birşey oldu ki.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost 93 -- 30 Haziran 2014; 15:29:58 >

• tutmaz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: magrofon

tutmaz

ne ara okudun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost 93 -- 30 Haziran 2014; 13:53:58 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Bi kaç gün çok hemen yazıver ne yapacaksan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BU BİR UYARIDIR !
  • Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olursa bütün vampirleri öldürecek <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu gece yaz mesela 2. Bolumu
    Diger bolumu Sabah yaz yine
    Sabah-Aksam seklinde git belki o sekilde tutar.

Orijinalden alıntı: Legen_dary

Yaz devam etde
    Birkac gun sonra yazarsan diger bolumu tutmaz
    Bu gece yaz mesela 2. Bolumu
    Diger bolumu Sabah yaz yine
    Sabah-Aksam seklinde git belki o sekilde tutar.

eyvALLAh 2.bölümü yazmaya başladım aksilik olmazsa akşama kadar atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost 93 -- 30 Haziran 2014; 14:21:53 >

Orijinalden alıntı: RobinHood35

hocam yapmayın yav

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.