|
Sora 2 tanıtıldı: Anime dünyası endişeli
1 Mobil,
1 Android
-
-
Anime dünyasına uzak olsam da şunu biliyorum, animeleri izleten çizgisel yapısı değil hikayeleridir.
Ben bu tarz araçların anime dünyasını ancak olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Örneğin bir sahneyi size farklı açılardan sunabilirler ve siz de en göze hitap edeni kullanabilirsiniz.
-
yapımcılara ve senaristlere yarar, işleri hızlanır kolaylaşır ucuzlar ama çizerler animasyoncular işsiz kalabilir birer birer.
_____________________________ -
Yav şu işler iyice gelişsin de sağlam bir berserk animesi gelsin.Firmaların yapacağı yok zaten yapsan da yayınlayacak toto hiçbir firmada yok. Şöyle ai yapımı özüne sadık bir berserk animesi ne iyi olurdu bee 
-
Haberin içeriği endişeyi tam aktaramamış sanırım. Bu animeleri hazırlayan pek çok çizer mevcut sonuçta. Artık onlara gerek kalmayacak endişesinden bahsediliyor.
-
Tam tersi zaten anime üretmek maliyetli diye, birçok anime manga aşamasında kaldı. En azından bu sayede maliyet düşer de biraz ortalık hareketlenir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Etkileyici.
-
Yalnız o anime sahnesini çok iyi yapmış. AI ile yapıldı denmese kimse bu AI işidir diyemez kolay kolay, diyemez hatta. Bu AI iyi hoş da sanatçıları ve de zanaatçileri işinden etmese bari. Neyse insan emeği olmayan şeylere para kazandırmayız biz de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ekim 2025; 3:27:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Matba geldiğinde hattablar yok olmadı hala varlar bir yerlerde bir iki tane falan.
bu yapay zeka yüzünden hem doğal kaynakların tüketimi arttı hemde çoook kişinin işsiz kalacağı kesinleşti
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Grafik çizer istihdamını olumsuz etkileyebilir. Anime grafiği çizerlerinin çoğu işlerini kaybedebilir.
Bu yapay zekaya ilişkin genel sosyoekonomik kaygının bir uzantısı aslında. Yapay zeka birçok sektörde istihdam üzerinde dönüştürücü etkiler yarattı ve çoğu insan bu etkilerin daha da büyüyecek şekilde olumsuz olacağına inanmakta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Bazı animeler konu/içerik olarak iyiyken görsel açıdan kötü oluyor. Bu tür animelere yapay zeka çözüm olabilir
-
Anime ile hicbir alakam veya ilgim yok ama yapay zeka japon cizgi film yapımcılarını da fena vuracagına benziyor. Izleyenler ne dusunur bilemem ama onlar galiba yapay zeka veya insan eli diye ayırt etmezler gibi geliyor bana.
-
Giderek ruhsuzlaşan, son yıllarda birbirinin laciverti olarak çıkan onlarca animeyi yz ile çizmeleri tabuta son çiviyi çakmalarını sağlar. Ellerindeki işi kaybetmekten ziyade bundan korksunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - -
yapay zeka kediden öteye geçemedi. rahat olun. şimdilik.
-
Uygulama daha tam erişime açılmadan sağlam nerf yedi. Artık mevcut karakterle, filmlerle falan video yapılamıyor. Telif açısından bunu yapmışlar. Ama işin eğlenceli kısmının bir yanı buydu. İnsanlar mesela pikachu ile bambaşka sahneler çekiyorlardı.
_____________________________ Yok imza mimza
En Beğenilen Yanıtlar
|
Anime dünyasına uzak olsam da şunu biliyorum, animeleri izleten çizgisel yapısı değil hikayeleridir.
Ben bu tarz araçların anime dünyasını ancak olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Örneğin bir sahneyi size farklı açılardan sunabilirler ve siz de en göze hitap edeni kullanabilirsiniz. |
|
Yav şu işler iyice gelişsin de sağlam bir berserk animesi gelsin.Firmaların yapacağı yok zaten yapsan da yayınlayacak toto hiçbir firmada yok. Şöyle ai yapımı özüne sadık bir berserk animesi ne iyi olurdu bee
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı