Bildirim
QNB Finansbank 10.000 TL 6 ay faizsiz kredi (kredi kartı olanlara)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
10 bin normal tutar oldu sanırım.
_____________________________ 15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.
-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----
-
Nerede gözüküyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mazda 3 ZoomZoom -
Hocam kredi kartınız var finansbank üyesi olduğunuz halde mi bu kampanya geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Evet. Kredi kartım var ama hiç kullanmıyorum. Buna rağmen böyle bir kredi kullanabileceğimin bildirimi geldi. Ben de hemen kullandım. Kredi kartı ekstresi olarak göründü kredi borcu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nereden görebiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Büyük ihtimal kişiye özel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aralığın son haftası yeni müşteri olarak 10bin faizsiz çektim. Şubatta ödemeye başlayacağım. Kredi kartı çıkıyor. İlk gün 50 liralık ödeme yaptırdılar ve kart ücreti iptal ettiler dediklerine göre. 3 otomatik ödeme talimatı da verdim. Karta ağustosa kadar 300 lira parapuan gelecek. Ağustosun ilk haftası da taksit bitince kapatırım dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android