Şimdi Ara

ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
11.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam kendine yardımcı alacak, seni beğenmemiş almamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kendimi bu forumda uzaklaştırmıştım ve uzaklaşmam kalkınca bu konu hakkında bir şeyler yazma gereği duydum.

öncelikle toefl skorun baya iyi. kötü diyene takma. toefl skorunla bile istediğin yerlere başvurabilirsin. iş bankasına baktın mı veya tcmb falan...

alevilik konusuna gelince çok dindarlar bile alevi olabilir ve malum partiden de üyeleri de mevcut. öyle tutup da alevisin diye dışlayacağını zannetmiyorum. benim komşumun kızı alevi ve ankara hukuğu bitirerek daha sonra kamuda avukatlık yapıyor. alevilik konusunu geç bir kere.

eğer sosyal medyadan kendi isim ve soyisminle twitter dan bazı kişilere saldırdıysan ve çok ileri gitmişsen seni almayabilir. ya da instagram dan postregro denen uygulama var hesabın kilitli olsa bile senin takip ettiğin hesapları gözetleyerek aşırılık sezmiş ise seni almayabilir.

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Alevi olup akp’ye oy veren görmedim. İlkokul terk, görsen cahil diyeceğin babaannem bile Atatürk’ün partisi diye chp’ye oy verir.

iş bankasında genel yeteneği geçip değerlendirme merkezinde elendim. tcmb uzmanlıkta genel yeteneği geçtim de iş güçten yazılıya çalışamadım zaten bu vakıfbank olayının hemen sonrasıydı pek motivasyonum da yoktu geçsem de mülakatta elicekler diye kasmadım pek. 65 aldım baraj 90 olmuş.

kamuda avukatlık yapabilir doğrudur, ama akp döneminde kaç alevi kökenli hakim savcı atandı?

sosyal medyada siyasi hiçbir ismi takip etmedim ayda yılda 1 akp’yi eleştiriyordum sadece instadan, legal sınırları aşmayacak şekilde, kaldı ki tüm süreçte insta hesabım donuk durumdaydı, twitter kullanmıyorum. Geziye bile katılmadım. Babamın da katıldığı tek siyasi gösteri 2007deki cumhuriyet mitingleriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 13 Eylül 2022; 23:14:49 >
  • küçükçekmece eski akp belediye başkanı alevi idi.

diğerleri konusunda haklı olup bir şey diyemeyeceğim.

• mufettislik sinavlari zor mu oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nedengerekli kullanıcısına yanıt

İngilizcem sayesinde geçtim yoksa geçemezdim ikisini de.

• Müfettişlik yard.hukukçu olarak mı girdiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sende zaten alevi tipi vardı adamlarda anlamıştır.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

"komisyon milletin mezhebini nereden bilsin"

bu cümleyi gerçekten inanarak mı yazdın?

• şahsı bloklarsanız bir şey kaybetmezsiniz, huzurunuzu kazanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Gercekler acıtmasın kalbinizi

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    akp+mhp şakşakçılarının gerçek ile işi olmaz. tamamen algı ile çalışırlar. 20 yılda bunu % 100 teyit ettik. ama seçimler yakın. öyle bir kurtulacağız ki, bir daha benzeri bile iktidar olamayacak. yoktan var edilen cumhuriyete pislik çalmaya çalışıp, ülkeyi batıran zihniyet. Allah'ın sopası yok tabi. blokladım seni. haybeye cevap yazmaya çalışma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi başarısızliklarini başka yere çamur atmakla kapatacağina inan insanların AKP gidince ülkenin saha kalkacaklarina da inanmalari 😂😂😂 hayır tamam ben de AKP karşısında ne olur olsun oy vericem de, sizin gibi insanlar hayatta bir yere gelemez hiç bir zaman

• Kurt kışı geçirir ama, yediği ayazı unutmaz.

• Başvurular açıldı 750 TL değer mi basvursammi ya bende

• Olum ev ziyareti neden yapıyorlar jagsksbsvf

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt

bizim kapıda atatürkün fotoğrafı vardı, ben asmıştım, ağır atatürkçüydüm ama cehapeli şirket benim ekmeğimle oynadı.

• Sen akpartilisin yani öylemi çok kötü bir durum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.