Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart Amazon.com.tr 350/50 Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
19
Favori
31.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

Amazon’dan alış veriş yapın, diğer alışveriş sitelerinin yüzüne bakmazsınız bir daha. Satıcısı Amazon.com olan hangi ürün varsa fiyatı da uygunsa ve hatta diğer sitelerle aynı civardaysa düşünmeden alın. Hem müşteri hizmetleri hemde kargo sürecini mutlulukla takip edeceksiniz.
    Bütün siteler telefon fiyatlarına zam haberi gelir gelmez hemen fiyat artırırken amazon elindeki stoklarını normal fiyattan sattı.Sipariş geçtim ürün kargo şubesinde sebepsiz yere bekliyordu.Amazon çağrı merkezini aradım bir gün sonra teslim ettirdiler 3 defa mail attılar.Bu kadar ilgileneceklerini düşünmemiştim.Şu anda bu şekilde devam ettikleri sürece HB,N11 ve diğerlerinden almak yerine amazonu tercih edebilirim.3D ödemeye de geçseler çok iyi olacak.Bu konuda eksikleri var.

• Amazonda 250 tl üstü alışveriş yaptırmıyordu ziraat bankkarta böyle bir kampanya varsa demekki kaldırmışlar sınırı :)

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    14 Mayıs tarihinde 458₺ lik alışveriş yaptım ve ziraat bankası kredi kartı ile ödedim, herhangi bir sorun olmadı. Yine 6 Şubat tarihinde 4299₺ ye laptop aldım Bankkart combo ile. Sanırım siz başka bir teknik sorun yaşadınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blue legend kullanıcısına yanıt
    Yazı mı dikkatli okuduysanız , kredi kartı demedim , bankkart comboda demedi :) düz bankkarttan bahsediyorum yazımda , combo ve kredi kartı olmayan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

14 Mayıs tarihinde 458₺ lik alışveriş yaptım ve ziraat bankası kredi kartı ile ödedim, herhangi bir sorun olmadı. Yine 6 Şubat tarihinde 4299₺ ye laptop aldım Bankkart combo ile. Sanırım siz başka bir teknik sorun yaşadınız.
    4299 hp laptop 1650ekran kartlı olan mı ? Oysa da değilse de hayırlı olsun hocam :)

Bankkart yazdığınızı görünce combo zannettim. Pardon o zaman. Kusura bakmayın.

Est hocam ne kusuru

Evet hocam o laptop. Farkında olmadan tam zamanında aldım sanırım. HP den 480₺ de aldım. Çok teşekkür ediyorum. Daha iyileri sizin olsun inşallah.

Hocam ben pavilion serisi var şu klavyede yeşil ışık yanan versiyon 2. El 3700 den satacaktım son anda vazgeçtim , 480 iade alıp ek 120 tl ye almış olacaktım , cihaz nasıl memnun musunuz ?

Benim aldığım model de 8FF63EA bu hocam. İade ve banka puanı ile 3720₺ ye mal ettim ve çok memnunum. Klavyesi yeşil ışıklı oyun bilgisayarı diye geçiyor. Gerçi ben oyun oynamıyorum. Sessiz sakin ve tıkır tıkır çalışıyor maşallah. SSD olması büyük avantaj ne zaman açıldı nasıl kapandı anlamıyorsunuz. Açıkçası aldığım için mutluyum.

• Ürün linklerini de buradan paylaşsak süper olur
  • Biraz saçma olacak fakat yine de sorayım.
    İlk alışverişten kasıt kredi/banka kartı ile amazonda ilk alışveri mi?Yoksa amazona yeni üye olduğumuzdaki ilk alışveriş mi?

• berkarooner kullanıcısına yanıt
    350₺ üzeri ilk alışverişe 50₺ verilecek diyor. Sonradan 350₺ üzeri bir daha yaparsanız hediye verilmez manasında.

• Takip

• iyi güzelde bu bankkart lira nerede kullanılır arkadaşlar ? yine amazonda falan kullanabilirmiyiz acaba ? bi son kullanım tarihde yok sanırım geri alınır falan yazmıyor şartlarda ? Ziraat puan hiç kullanmadım detayları bilen varsa yazarsa aydınlanırız
  • chatlaxs kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla şuan hiçbir sitede kullanılamıyor.

market olarak şok a101 migros carrefoursalarda kullanılıyor.

benzin istasyonlarında da geçiyor ama tabi sormak lazım ziraat posları var mı diye.

• Amazon'dan 500 tl lik hediye çeki alınıp 500/25 kampanyası ile kombo yapılıp 75 tl kazanılır diye düşünüyorum.

• internetten çok ürün alırım hiç birinde amazon aklıma bile gelmiyor. İlk zamanlar bazen bakıyordum ama artık gerek duymuyorum.. hem fiyatlar cazip değil hemde diğer sitelerin yaptığı çek kupon ve banka kampanyalarını amazonda görmek zor... bu haliyle amazon türkiye e alışveriş piyasasında yer edinemez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.