Şimdi Ara

Ziraat Bankası ATM Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS paramı vakıfbankın online şubesinden yatırmıştım ama LYS İçin öyle bi seçenek göremedim. ATM'de para yatıran arkadaşlar yanlışlık yapıyormuş. Yarın son gün ve daha parayı yatıramadım. Ziraat Bankasından ATM ile nasıl para yatırıyoruz Oturum 1 oturum 2 vs çıkıyormuş. Ben Sözel için giriceğim sınava. gireceğim sınav adedince mi oturum sayısı oluyor yoksa LYS1 için Oturum1 mi oluyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Kaç oturuma girecek sen oturum sayını seçiyorsun ve gerisini(alana göre sınav seçimini) ösym aday işlemlerinden hallediyorsn.
  • kaç oturum yatıracaksan onu seçiyorsun atm nin orda açıklaması var 40 lira yatıracaksın sonra ösym şifren ile hangi sınav türlerinde gireceğine ösym şifren ile girip yapacaksın
  • Teşekkürler arkadaşlar. 40 Lira yatırıcam ve geriye kalanı internetten hallediceğim anladığım kadarıyla.
  • Arkadaşlar atm den ödemeler,ösym ,sonra 2 oturum seçiyorum 40 tl yatırıyorum işlem onaylansınmı diyor evet diyorum,Paranız geri iade ediliyor diyor? hafta sonu olduğu için mi bi sıkıntı oldu ama atm ler 24 saat çalışması lazım?
  • evet ya bende de aynı sorun oldu hafta sonu olduğu için galiba.
  • Yarın son gün ama yatırabiliyoruz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inLoveliness

Yarın son gün ama yatırabiliyoruz değil mi?

evet yatırabilirsin.
  • bugün yatıran varmı sorun cıkıyormu gene atm de
  • Ben bankadan yatıracağım saat kaçta açılıyor ? Öğleden sonra yatırabilirim sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

bugün yatıran varmı sorun cıkıyormu gene atm de

Bugün atm den yatırdım sorunsuz şekilde yattı para.
  • Yattı sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.