Şimdi Ara

Ziraat Babalar Günü'ne Özel Toplamda 100 TL Bankkart Lira!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
3.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babalar Günü'ne özel 250 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira!

Sektör: Elektronik, Kozmetik, Cafe ve Restoranlar, Giyim ve Aksesuar, Saat

Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı giyim, ayakkabı ve aksesuar, saat, elektronik, kozmetik, kafe ve restoran üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya Koşulları:

Kampanya 8-20 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil'den katılım sağlanması gerekmektedir.
    Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı giyim, ayakkabı ve aksesuar, saat, elektronik, kozmetik, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira verilecektir.
    İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.
    Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.
    Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
    Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.
    Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.
    Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir.
    Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.
    İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
    T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu şekilde sorular konu açan arkadaşların motivasyonunu düşürüyor.

Adam üşenmeden şartları konuya kopyalamış ve yapıştırmış.

Diyor ki

"Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir."

• Tyc olur mu acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Neden şartları okumuyorsunuz?

Bu şekilde sorular konu açan arkadaşların motivasyonunu düşürüyor.

Adam üşenmeden şartları konuya kopyalamış ve yapıştırmış.

Diyor ki

"Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

çoğu zaman dediklerinize katılmakla beraber; bir önceki kampanyada da amazon u elektronik saymıştı, o kampanyada da vardı bu şart.

edit: kesin yine sayar demiyorum belki amazonu da çıkarmışlardır bu kampanya döneminde, sonra senin yüzünden harcama yaptım saymadı olmasın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 8 Haziran 2022; 18:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

emekliyi nereden bulacaz la kanga

- Robin Sharma
  • Bankkart posu şartı gerçekte var mı? Geçen sene pos şartı olmasına rağmen garanti posundan geçtiği halde puan kazandığımı hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 8 Haziran 2022; 20:27:18 >

Ben de kimseyi yanıtmak istemem elbette. Deneyin, belki oluyordur.

Yine bilgi için teşekkürler. Amazon sadece e-ticaret yapan bir yer. İyzico posundan çektiği için saymış olabilir.

Ben her konu başlığında TYC soran arkadaşlara sesleniyorum.

Aslında herhangi birimiz bu soruyu soracağımıza TYC yapıp sayıyorsa yazabiliriz. Bu şekilde tek yönlü bir mesaj trafiği olmaz.

Ha kimse yazmadı ise bence kişi kendisi deneyip başkalarına yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Herkese iyi alış verişler dilerim.

Sayaç bir gün sonra işler, ziraatte sayaç hemen işlemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 9 Haziran 2022; 0:8:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

Eyt de olur Ziraat Babalar Günü'ne Özel Toplamda 100 TL Bankkart Lira! 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayır o herseyde değil. Islem yaptım ve aninda bildirim de geldi smste geldi

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.