Merhaba Değerli Forum Üyeleri / Arkadaşlar,
Dijital dünyada hem kişisel hesap güvenliğini sağlamak hem de sistem yönetimi / DevOps süreçlerinde doğru, pratik ve Türkçe kaynaklara ulaşabilmek her zaman kritik bir ihtiyaç. Bu iki temel ihtiyacı tek bir çatı altında toplamak amacıyla pwd.com.tr projesini hayata geçirdim.
🔑 1. Gizlilik Esaslı Güçlü Şifre Oluşturucu
Sitemizin temel çıkış noktası; kullanıcıların hesapları için üst düzey gizlilik esaslı ve yüksek güvenlikli şifreler üretmesini sağlamaktır.
- 🔒 %100 Gizlilik Odaklı: Üretilen şifreler kesinlikle sunucuda saklanmaz, loglanmaz veya kaydedilmez. İşlemler tamamen tarayıcınız/cihazınız üzerinde anlık gerçekleşir.
- 🛡️ Esnek ve Güçlü Kombinasyonlar: Büyük/küçük harf, rakam ve özel karakter seçenekleriyle istediğiniz uzunlukta kırılamaz şifreler üretebilirsiniz.
- ⚡ Anında Kopyala ve Kullan: Sade ve reklamsız arayüzü sayesinde zaman kaybetmeden tek tıkla şifrenizi oluşturabilirsiniz.
🐧 2. Linux, DevOps & Sistem Yönetimi Türkçe Kaynakları
Şifre üretici aracımızın yanı sıra, sistem yöneticileri, DevOps meraklıları ve Linux kullanıcıları için pratik Türkçe rehberler ve ipuçları sunuyoruz:
- 🐧 Linux & Sistem Yönetimi: Sunucu yapılandırmaları, güvenlik sıkılaştırma (hardening), terminal komutları ve sorun giderme adımları.
- 🛠️ DevOps & Otomasyon: CI/CD süreçleri, konteyner teknolojileri (Docker/Kubernetes), altyapı yönetimi ve modern DevOps araçları üzerine pratik anlatımlar.
- 🇹🇷 %100 Türkçe & Uygulamalı İçerikler: Karmaşık teknik dokümanlar yerine doğrudan sahada işinize yarayacak, adım adım uygulanabilir net rehberler.
🚀 Sizden Geri Bildirim Bekliyorum!
Kısa ve akılda kalıcı alan adımızla (pwd.com.tr) hem günlük güvenlik ihtiyacınızı karşılamayı hem de teknik bilgi birikiminize katkı sağlamayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret edip inceleyebilir, eksik gördüğünüz noktaları veya eklenmesini istediğiniz konu/araç önerilerini bu başlık altından benimle paylaşabilirsiniz. Her türlü yorumunuz projenin gelişimi için çok kıymetli!
🌐 Site Adresi:
Destek veren ve zaman ayıran herkese şimdiden teşekkürler!
Barokart sahibi Avukat birisi yardımcı olabilir mi ?
Aras Kargo'dan Avukatlara %40'a varan indirim.
Arkadaşlar bu kampanya kodundan yardımcı olan olur mu ?
|
|
3G, işitme engellileri cep’ten konuşturacak
|
3G’li günler başladı
|
Operatörler arasında 3G yarışı kızışıyor!
|
Microsoft da kriz kurbanı oldu
|
Google’dan iletişim devrimi
|
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 524
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 241 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0