Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.374
Cevap
124
Favori
302.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 1 seneden fazladır ben de zippo kullanıyorum. üzerinde denizci çapası olan metal renkli modelden :) sürekli sigara içen biri değilim, arada keyif için yakıyorum onda da zippoyla yakmak ayrı bi hoşuma gidiyo ne yalan söylim

yaklaşık 1 yıldır amerikadayım. burada para kazanınca zippo fiyatlarının ne kadar uygun geldiğini anlatamam. geçen gün amazondan alışveriş yaparken bi tane de mat kırmızı düz zippo aldım 11 dolardı yanlış hatırlamıyosam. 11 dolar burada 1 ya da 1buçuk saatte kazandığınız para birkaç tane daha alıp türkiyeye döndüğümde eşe dosta hediye etme planım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/satilik-armor-case-zippolar--129445214#129445214
  • Arkadaşlar merhaba, Belote nin mağazaya baktığımda bu şekilde ürünler görünmektedir. Bazılarında Replika yazmakta. Fiyat olarak replika yazan ürünle yazmayan ürünler hemen hemen aynı. Hangisinden almalıyız bilen arkadaşlar aydınlatırsa lar sevinirim.

• Replika yazan Orjinal Zippo suphen olmasin replika taklit demek lakin orada anlatmak istedigi 1941 senesinde urettigi koseleri oval olan zippo modeli demek istiyor.Yani gunumuzde urettigi eski model demek.Umarim anlatabilmisimdir.Bi nevi eskiyi yadediyor.Nostalji zippo severler icin.zipponun ilk ciktigi yillardaki urettigi modellerin yeniden uretmesi.

Ama sahsen bi zippo kadar birde kargo parasi tutuyor.Cok pahali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

Eyvallah hocam kesinlikle bekliyorum incelemenizi. Güle güle kullanın şimdiden

Hocam benim siparis iptal oldu.Malesef :( ben kargoya verildi saniyordum.Satici bana kargo kodu vermis.Aradan gecen zamanda siparisim takip sayfasinda hic hareket etmedigini farkettim mesajla ulastim.Bana dedigi guya kargo sirketi almamis urunu.Zaten suan sayfasinda secili ulkeye sevk edilemiyor dye yaziyor.Bende mesan atinca geri odeme yapacagini soyledi dispute acdim.Kabul edildi.Kartima yatacak ucret uzuldum.Cunku zorro markayi gercekden kullananlarda seviyor.46 TL ye alacakdim.

Lakin n11 de baska bi modeli 85 TL ye buldum.Oda zorro marka.Zippo ya 190-200 veremem.Odememi alinca birazda ustune ekleyip n11 den alcam.

Orijinalden alıntı: liquidsky

merhaba arkadaşlar. 1 seneden fazladır ben de zippo kullanıyorum. üzerinde denizci çapası olan metal renkli modelden :) sürekli sigara içen biri değilim, arada keyif için yakıyorum onda da zippoyla yakmak ayrı bi hoşuma gidiyo ne yalan söylim

yaklaşık 1 yıldır amerikadayım. burada para kazanınca zippo fiyatlarının ne kadar uygun geldiğini anlatamam. geçen gün amazondan alışveriş yaparken bi tane de mat kırmızı düz zippo aldım 11 dolardı yanlış hatırlamıyosam. 11 dolar burada 1 ya da 1buçuk saatte kazandığınız para birkaç tane daha alıp türkiyeye döndüğümde eşe dosta hediye etme planım var

Madem bu kadar memnunsunuz Amerikadan, Türk sitelerinde ne arıyorsunuz?

Doldurup 1 ay gitmesini bekleyemezsin yapisi itibariyle ucucu bi benzin icindekide sonucda kullanmasan bile yne minik minik ucup bter benzin zaten.Suan normal seninki

Extra olarak.6 ayda bir ic kismindaki pamuk fitil taş 3lusunu ckarip havalandir.Mumkun mertebe orjinal.urunler kullan.Yan sanayi pamuk tas benzin kullanma.Vede sert hareketlerden kacinki.Mentese bozulup kapagi yarim veya ufakda olsa acik kalmasin.

Hayirli kullanimlar....

Orijinalden alıntı: ltrg

quote:

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

Eyvallah hocam kesinlikle bekliyorum incelemenizi. Güle güle kullanın şimdiden

Hocam benim siparis iptal oldu.Malesef :( ben kargoya verildi saniyordum.Satici bana kargo kodu vermis.Aradan gecen zamanda siparisim takip sayfasinda hic hareket etmedigini farkettim mesajla ulastim.Bana dedigi guya kargo sirketi almamis urunu.Zaten suan sayfasinda secili ulkeye sevk edilemiyor dye yaziyor.Bende mesan atinca geri odeme yapacagini soyledi dispute acdim.Kabul edildi.Kartima yatacak ucret uzuldum.Cunku zorro markayi gercekden kullananlarda seviyor.46 TL ye alacakdim.

Lakin n11 de baska bi modeli 85 TL ye buldum.Oda zorro marka.Zippo ya 190-200 veremem.Odememi alinca birazda ustune ekleyip n11 den alcam.

Geçmiş olsun hocam. Adınıza üzüldüm vallahi. Satıcının hıyarlığı madem göndermiycen niye tr ye satışa koyuyosun.

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.

Hatta ben aldikdan sonra.Secili ulkeye sevk edilememektedir yazinca .Kendime kendime dedimki iyy bari son anda yirttik benden sonra vazgecdi sandim.

Boyle saticilar ne yazikki var Aliexpress de.Turkiyeye karsi tavir alanlar var yani.Saglik olsun ayni model olmasada ayni markadan Turkiyede buldum.Fiyat yuksek biraz ama yinede zippolara gore uygun zorro nun fiyatlari.

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Benzini ve çakmak taşını orijinal olarak alıyorum tobacco shoplardan. Gazı da üst taraftan taşana kadar doldururdum ona rağmen 2 hafta giderdi maksimum demek ki normalmiş, bilmiyordum. Teşekkürler tekrardan.

Orijinalden alıntı: ltrg

Aynen hocam.

Hatta ben aldikdan sonra.Secili ulkeye sevk edilememektedir yazinca .Kendime kendime dedimki iyy bari son anda yirttik benden sonra vazgecdi sandim.

Boyle saticilar ne yazikki var Aliexpress de.Turkiyeye karsi tavir alanlar var yani.Saglik olsun ayni model olmasada ayni markadan Turkiyede buldum.Fiyat yuksek biraz ama yinede zippolara gore uygun zorro nun fiyatlari.

Canınız sağolsun hocam. İncelemeyi mutlaka bekliyorum aklınızda bulunsun

Benim zipponun da kapağı oynuyo üzdü bi miktar ama garantiye gönderecek kadar değil sanırım. Vücudumun bi parçası gibi oldu zippolarım insan bi bağlanınca kopamıyo bir daha ;)

• Benim aslan parçasının biri de bu hocam

• emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Buda guzel.ebay de gormusdum.

Aliexpress deki satici yamuk yapmasa gercekden istedigim modele kavusacakdim.Benim zevkimde boyle eskitme modeller sade seviyorum.Antique Brass .Silver Brass tarzi.Birde 1941 Replica lar hosuma gdiyor.

Sunu alicam.nasipse İnsallah.

Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.