Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.374
Cevap
124
Favori
302.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi ebayde zippo fiyatı kadar kargo ücreti oluyor nerdeyse, belote da 2 zippoda kargo fiyatı değişmiyor. yakın zamanda sipariş verecek arkadaş varsa birlikte sipariş verip kargodan tasarruf edebiliriz. ben düz klasik street chrome zippo alacağım 9 dolar zippo 13 dolar kargo var. ttek başıma 85 lira ödüyorum ortaklı alınca 55 lira. mesajınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: atarli ergen

merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi ebayde zippo fiyatı kadar kargo ücreti oluyor nerdeyse, belote da 2 zippoda kargo fiyatı değişmiyor. yakın zamanda sipariş verecek arkadaş varsa birlikte sipariş verip kargodan tasarruf edebiliriz. ben düz klasik street chrome zippo alacağım 9 dolar zippo 13 dolar kargo var. ttek başıma 85 lira ödüyorum ortaklı alınca 55 lira. mesajınızı bekliyorum.

1 ortak daha bulsak guzel olur lakin farkli adres veremeyiz sonucda Turkiye kargosuda olacakdir.Farkli adreslerde oldugumiz icin.Onuda ptt ile hallederiz ucuz olur.

• Bende 10 dolarlık bir çakmak alacağım.40 tl tutuyor.3 kişi alınca eğer korgo parası fazla çıkmayacaksa benide ekleyin.1 hafta sonra alabilirim.Ama önceki ebay alışverişimden memnun kalmadım zipponun kapağı bozuk geldi (Mrsshoppe) o yüzfen korkuyorum.Bu zippolar kesinlikle orjinal değilmi yani bire bir kopya asla anlanılmayacak kadar iyi çakmalar değildir herhalde çünkü Zippo Türkiye'ye gönderdim tamir icin kabul ettiler.Bana bi fiyat verin.50-55 tlyi geçmezse 3 üncünüz benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389A88529 -- 18 Kasım 2017; 16:40:38 >
  • Valla Turkiye modellerini bi arastircam.Ortalama 100 tl Tutuyor.Bi cakmak normalinden.Biraz fazla verir hem orjinallik hem defolu vs de olmaz kafam rahat olur.Yurtdisi olayi bana biraz uzak.Epeydir elisveris yapmam kargo vs ilede uzun suruyor.Beklemek sknti.Turkiyeden model bakacam uygun bsey bulursam.Ebay yontemini hic denemedim bu arada madem kredi kartla alinacak neden zorluk ckariyorlar paypal buluruz sknti yokda direk kredi kartla almayi getirseler guzel olur.

Son 1 kac hafta içinde ebaydan zippo alan varmı aranızda beyler ?

Söyle bi hata veriyor
    Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.Select a different payment option.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389A88529 -- 19 Kasım 2017; 23:41:54 >

***ZİPPO KULÜBÜ***

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer77

forumda zippolar satan/lar var mı?

varsa bi iletişime geçer mi
  • Millet ebay hesabımda 20 tl var ama giriş yapamıyorum.Zippo almam için 120 tlye ihtiyacım var.İninal kartıma 100 tl yatırsam gerin kalan parayı hesaptan çekermi.Bu arada 20 tl yanlişlikla aldığım bir ürünün iade parası.İninalima gelmedi ama paypala geldi.Paypal giris yapmakniçin telefon numarası istiyor ama girincede kabul etmiyor buga düştü yardım edin.

Orijinalden alıntı: Acest

***ZİPPO KULÜBÜ***

babam vermişti bir kaç aydır duruyordu boş, dün yakıtını koydurdum ve çakmak taşımı koydu ne koydu bilmiyorum, çok severim klas bir zippo

alt kısmında XII yazıyor, netten baktığımda '96 üretimi olduğunu gösteriyor

Bi an bu mesajı ne zaman yazdım diye düşündüm ;)

Lan diyorum benim zippo bu değil ama ;))

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeForStyle

bi kaç haftadır stoğa girsin diye beklediğim bi model vardı. Amerika'da ki sitede bile stokta yokmuş. velhasıl kelam Syn3rqy nickli arkadaşın anlattığı şekilde ebay'den siparişimi verdim az önce. Dostum hala buralardaysan çok sağol. bu arada beklediğim çakmak senin resimli rehberdeki çakmak sağ salim gelir umarım, esen kalın dostlar.

Hocam hangi satıcıdan aldınız ? Mrsshope den mi?

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

quote:

Orijinalden alıntı: Acest

***ZİPPO KULÜBÜ***

babam vermişti bir kaç aydır duruyordu boş, dün yakıtını koydurdum ve çakmak taşımı koydu ne koydu bilmiyorum, çok severim klas bir zippo

alt kısmında XII yazıyor, netten baktığımda '96 üretimi olduğunu gösteriyor

Bi an bu mesajı ne zaman yazdım diye düşündüm ;)

Lan diyorum benim zippo bu değil ama ;))

Benimde geçen sene vardı bi zippo, satmıştım. Şimdi tam istediğim gibi bir tane buldum. Yarın elime sağ salim geliyor inşallah.

***ZİPPO KULÜBÜ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 5 Aralık 2017; 20:41:56 >
    İkinci şüphem ise zipponun altındaki yazının derinliği. Arkadaşımınkiyle direk yanyana getiriyoruz, onunki daha derin gibi. İkimizinki de J / 14 tarihli.
    İçindeki yazılar vesaire hepsi doğru yazıyor ama şüphe girdi 1 kere. Aldığım adama yazdım şüphelendiğimi, istersen iade edebilirsin dedi. Sahibinden.com dükkanında bir sürü zippo var, bunu iş olarak yapıyor sanırım. SSleri bırakıyorum, anlayanlar cevaplarsa sevinirim :)

***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ***

We are who we are.
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Ben zippoyu saf ağırlıkta ölçtüm 56 gramdı.Siz benzinli ölçtüğünüz için 57 gelmiş olabilir.Sadece ağırlığa bakarak orjinal oldugunu ve ya çakma olduğunu söyleyemem.Her tarafını çekip atın.hızlıresim.com dan yapabilirsiniz.O zaman hem ben hemde diğer zippo severler size daha fazla yardımcı olabiliriz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.