Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.374
Cevap
124
Favori
302.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mat siyah önerir misiniz hissiyatta fark var mı metalik renge göre ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

***ZİPPO KULÜBÜ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragnarock -- 16 Aralık 2017; 17:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin271 E kullanıcısına yanıt
    Mat siyah ve metalik AS modeline sahibim.Kesinlikle mat siyah derim.Hissiyatı çok güzeldir.
  • Alırken satmak için değil el ısıtıcımı yakmak için almıştım. Ama beğendiğim bir bota sağlam bir fiyat ödeyince "aç kaldım" moduna girerek satma kararı aldım. Umarım kısa sürede elimden çıkar ve senin de bir tane olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragnarock -- 17 Aralık 2017; 11:41:41 >
  • Millet zippoyu istemeden düşürdüm ve kapağı biraz gevşedi ne yapmalıyım kendim düzeltemez miyim ?

• hitman kullanıcısına yanıt
    Ücret normal.Ben geçen markette keşfettim heralde alıcı hiç yok uzun süredir orda 9 lira yazıyordu kasada 8di.Bi gün gidip hepsini satın alıcam. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önceki zippomdan sonra bir tane daha aldım, mat zippo yazılı. Hepsiburadadan satıcıdan aldım 140₺ e ama orijinal mi aklımda sorular var. Çakmak altı zippo yazısı biraz siyah kaplama ile kapanmış normal mo bunlar. Anlamanız için iç aksamı da atıyorum.

hizliresim.com
    IMG_20180110_214030437 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/NZYj5O

hizliresim.com
    IMG_20180110_213829637 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/Vr2jVZ

Klik sesi falan önceki zippo Türkiye'den aldığım çakmak ile aynı seste. Rüzgara karşı direnç sağlıyor bu da. Yorumlar icin teşekkürler

• Zippo nun Turkiyedeki Gereksiz pahaliligi ve ikinci elde satilan sfir zippolarinda en az bayii fiyati kadar olmasi sebebiyle.Daha once bi yakinimda gorup ve begendigim zorro marka zippoyu arastirdim.Aliexpress den Kargo Dahil 46 Liraya siparis gecdim.Geldiginde yorumlarimi paylasirim.Aliexpress de satin alanlar memnun.Bosuna 190-200 den baslayan fiyatlar vermeye gerek yok.Tabi bu benim dusuncem aciklama kisminda orjinal ve fake olarak tabir edilen bazi ksimlar var .Zorro da zippo ya en yakin hatta birebir malzeme kullanilmis desem yeridir.

Ustelik Yaninda yedek tas seti ve 3 fitil hediye.

Yurt disi ebay gbi satilan yerlerde ve hatta Turkiyede satilanlarda dahi İc aksam (parlak olan metal)ın dahi cziklerle dolu oldugu bi gercek.Buda cogu yurtdisi urunun defolu veya yazi/baski hatalarindan dolayi aslinda kullanilmis urunler oldugunu dusunuyorum veya refurbished urunler oldugunu dusunuyorum.Zorro da ic aksam belliki uretim asamasinda ozel koruma.eldivenleri ile montaj/kontrol edildigini dusunuyorum

Tabi bu sahsi fikrim.En net bilgileri geldiginde resimlerle birlikde burada paylasicam.

Bu arada aldigim urun Antique Brass modeli. Zippo sitesinden 190 Lira.

Orijinalden alıntı: ltrg

Zippo nun Turkiyedeki Gereksiz pahaliligi ve ikinci elde satilan sfir zippolarinda en az bayii fiyati kadar olmasi sebebiyle.Daha once bi yakinimda gorup ve begendigim zorro marka zippoyu arastirdim.Aliexpress den Kargo Dahil 46 Liraya siparis gecdim.Geldiginde yorumlarimi paylasirim.Aliexpress de satin alanlar memnun.Bosuna 190-200 den baslayan fiyatlar vermeye gerek yok.Tabi bu benim dusuncem aciklama kisminda orjinal ve fake olarak tabir edilen bazi ksimlar var .Zorro da zippo ya en yakin hatta birebir malzeme kullanilmis desem yeridir.

Ustelik Yaninda yedek tas seti ve 3 fitil hediye.

Yurt disi ebay gbi satilan yerlerde ve hatta Turkiyede satilanlarda dahi İc aksam (parlak olan metal)ın dahi cziklerle dolu oldugu bi gercek.Buda cogu yurtdisi urunun defolu veya yazi/baski hatalarindan dolayi aslinda kullanilmis urunler oldugunu dusunuyorum veya refurbished urunler oldugunu dusunuyorum.Zorro da ic aksam belliki uretim asamasinda ozel koruma.eldivenleri ile montaj/kontrol edildigini dusunuyorum

Tabi bu sahsi fikrim.En net bilgileri geldiginde resimlerle birlikde burada paylasicam.

Bu arada aldigim urun Antique Brass modeli. Zippo sitesinden 190 Lira.

Hocam incelemenizi mutlaka bekliyorum. Zamanında 230 liralık zippoyu 60 liraya almıştım amazondan. Artık dolar iyice fırladı hediye falan alırken aklımızda bulunur. Tabiki beğenirseniz

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam.

Ben daha oncede zippo kullandim tabi dolar artmadan once forumdan bi arkadas sfir getirtiyordu ve satiyodu .Guzel bi fiyata almisdim 70 TL civari suan ayni model 190 Lira zippo stesinde.(İron Stone modeliydi)

Zorro yu Yakin akrabamda gordum onada hediye gelmis.Bu marka cidden dikkatimi ve ilgimi cekdi.Bana kalirsa birebir ayni kalitede.Ve cok hosuma gitti.Benimde zippoda begendigim bi model vardi.Antique Brass.Zorro da aradim buldum.Siparisi gecdim artik kac gunde gelirse :) bekleyelim bakalim geldiginde detayli inceleme yapip video da paylasicam.Bu konu canli tutmak vede alternatif olmasini umuyorum.Dediginiz gbi baskalarina fkir olurum en azindan.

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • Bu zippo kullananlara kıl oluyorum belirtmek istedim.

Dyorki:Mrb urunu satin aldiginiz icin tesekkur ederim.Guvenlik amacli gumruklerde sknti olmamasi icin .ic aksami 1 paket dis aksami 1 paket olarak yolladim dyor.(zaten urun sayfasinda bunu okumusdum) Sadece birlestireceksiniz dyor.Cakmak tasini atesleyen yuvarlak kisimda dahil olmak uzere aciklama video linki yollamis.Birlestirme işi basit benim icin herkes yapabilir.En kesin yorumu geldiginde artisiyla eksisiyle detayli anlatim yapicam dilimim dondugunce.Ve bu urunun yaninda fitil (3) ve tas seti de hediye onuda belirtmem gerek.Dedigim gbi gelsin iyysiyle kotusuyle herseyi videoda anlaticam.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.