Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.375
Cevap
123
Favori
304.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 1...84...166167168169
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhaba, bu yazili zippoyla alakali hic bayi garanti falan biriyle gorustunuz mu? Uzun yillardir cok severek kullandigim bir harley modelim var. Zaman zaman hatta kullanmiyorum kaldiriyorum ancak ustunde ki model silinmek uzere nerdeyse. Bi cozumu var mi cok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benzinin de mi çakması oluyor?

Çakma derken Zippo markalı değilde Golf, x-lite gibi markalı benzinlerden kastım.

Dış kabına garanti vermiyorlar benim zippo komple oksitlendi kendim zımpara attım boyarım diye öyle kaldı içine sadece garanti veriyorlar içinin de garantilik durumu olmuyor pamuğu fitili değiştir devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar. Zippo çakmağımın iç aksamındaki yay kırıldı. Kapağı tutmuyor boşta şuan. Aslında ömür boyu garanti var ama tadilat için içiyle dışıyla beraber istiyorlar. Dış kısmını göndermek istemiyorum başına bir şey gelirse diye çünkü şikayetvar da bir kaç şikayet görünce içime sinmedi. Çünkü biraz pahalı bir model. Kendim parasıyla iç aksam alayım dedim ama zippo klasik iç aksamı satmıyor başka modeller satıyor. Sonra klasik bir pirinç zippo alıp içlerini değiştirip göndereyim dedim ama bilemedim. Öneriniz var mıdır?

Yeni bir çakmak almayı göze aldıysanız, ucuzundan bir tane alıp onun içini kullanın hocam. Renk veya işleme dışında iç aksamlarda pek fazla kalite farkı olmuyor. Hatta almışken 1 tane de gazlı iç alın, neticede 2 kullanılabilir çakmağınız olur.

Öyle yapacak gibi duruyorum. Yeni aldığımın içini eskisine takıp, eskinin içini yenisine koyup tamir merkezine göndereceğim sanırım, değiştirirlerse. Umarım dışı yeni tarih içi eski tarih diye sorun çıkarmazlar.

• Arkadaslar selam üst mesajda yazdığım nedenden dolayı yeni zippo alacağım. Bir önceki st Benedict olandı, İçi sarıydı ama İçi sarı olanlara baktım baya pahalı, başka satıcılarda var ama onlarında orjinalliği şüpheli, mecburen içi gri renk olanlara baktım da zippo Türkiye satıcısından, şu 3 4 model arasında kaldım sizin fikirleriniz neler? 1941 replika en yatkın olduğum model şuanlık. Şuanki kullandığım bu:

***ZİPPO KULÜBÜ***

Birisi 1941 replika
    https://app.hb.biz/BfTIt5qxX5xc

Biri Siyah zippo logolu
    https://app.hb.biz/qZJPKBHrFST6

Biri düz siyah
    https://app.hb.biz/mIAe3pE7u3kJ

Biri de bu
    https://app.hb.biz/PDXHoN8mlaYC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 26 Nisan 2025; 20:15:7 >

Yazdığınız fiyatlara armor brass alırsınız. Hem içi sarı, hem armor kasanız olur.

Hocam HB üzerinden alacağım da orada biriken biraz hepsipay bakiyem mevcut, HB üzerinde armor serisi sadece 2 tane var(Zippo Türkiye satıcı bazında konuşuyorum), onlarda yüksek meblağlar. Diğer satıcılar pek güven vermiyor açıkçası. Ek olarak dümdüz altın rengi pek benlik değil açıkçası  ***ZİPPO KULÜBÜ*** 

• Üstü yazılı çakmağın bir senelik kullanım sonrası geldiği hal. Renkli olanlarda da boya atması oluyormuş. Özel işlemeli model almayacaksanız klasik alın geçin. Kaybolmadığı sürece bakımıyla ömürlük.
     ***ZİPPO KULÜBÜ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 20 Mayıs 2025; 6:29:44 >
  • Daha önce resmi Zippo satıcısından benzin aldım. Haftada bir sönüyordu, dolduruyordum; yine 2-3 güne sönüyordu. En son başka bir satıcıdan aldım, bayağı verimli yanıyor. Ya benzini değiştirdiler ya da satıcı bana sahte ama daha kaliteli bir ürün yolladı. :D

Elimdeki zipponun üst kapağı alt tarafından önde duruyor tam oturmuyor bunu ankara içinde düzeltebilecek bir usta var mıdır acaba

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.