Bildirim
zippo aldım bir sorum var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende almak istiorum ama çakması çok piyasada -
aynen bende diyorum çakmamı acaba üfleyince sönüyor :D -
nereden aldın sen -
Onu bilmiyorum ama rengi çok kötü bence -
Reklamını izlemedinmi fırtınada gemiden gemiye fırlatıyor eleman sönmüyor sen üflemekten bahsediyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kapağında simgesi altında yazıları yanında da garanti belgesi falan varsa büyük ihtimalle orjinaldir içini Bi çıkarın iç parçanın üstünde de yazı olması lazım rengi de garip ama hoş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D&R den aldım çakma olma ihtimali cok az
quote:
Orijinalden alıntı: BoolStoryCro
Hocam kapağında simgesi altında yazıları yanında da garanti belgesi falan varsa büyük ihtimalle orjinaldir içini Bi çıkarın iç parçanın üstünde de yazı olması lazım rengi de garip ama hoş hocam
teşekkürler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 19:55:44 > -
sitesinden baktımda bulamadım nekadara aldın yurtdışından getirip memnun olanlar var 25 dolar civarı burada en alınabilir olanlar 70 80 tl civarı ama çakma çıkarsa okadar paraya yazık olacak diye almıyorum
-
Üfleyince sönmesi gayet normal. Eğer lazerli çakmak alsaydın kazıklanmışsın derdim. -
Kargaburun bul , çakmağın fitilini (ipini) yukarı doğru çek. Çabuk kopar o fitil , o yüzden sıkıca tutup sert çekmen lazım. Bunu yapınca hızlıca sallasan bile sönmez. -
95 tl + 9tl benzini zipponun sitesine var link vermek yasak mıydı ?
http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=1061
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Üfleyince sönmesi gayet normal. Eğer lazerli çakmak alsaydın kazıklanmışsın derdim.
tamam ozaman sorun yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Kargaburun bul , çakmağın fitilini (ipini) yukarı doğru çek. Çabuk kopar o fitil , o yüzden sıkıca tutup sert çekmen lazım. Bunu yapınca hızlıca sallasan bile sönmez.
deniyeceğim teşekkürler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 20:30:13 >
-
Tabiki söner üfleyince , dert etmene gerek yok yani iyi günlerde kullan hayırlı olsun -
95 mi yuh! 15 dolara alıyorduk biz. Birçok modeli mevcut bende. Zippo üfleyince söner. Orijinallikle ilgili değil. Ancak rüzgarda sallamada sorun yaratmaz. Yani sigara yakacaksan zorda bırakmaz. Sadece ben fazla artistlik yapacam diye aç kapa gazını bitiriyorum sürekli. -
teşekkürler :D
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
95 mi yuh! 15 dolara alıyorduk biz. Birçok modeli mevcut bende. Zippo üfleyince söner. Orijinallikle ilgili değil. Ancak rüzgarda sallamada sorun yaratmaz. Yani sigara yakacaksan zorda bırakmaz. Sadece ben fazla artistlik yapacam diye aç kapa gazını bitiriyorum sürekli.
hocam bursada baktım çoğu yere heryerde aynı fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 20:50:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
95 mi yuh! 15 dolara alıyorduk biz. Birçok modeli mevcut bende. Zippo üfleyince söner. Orijinallikle ilgili değil. Ancak rüzgarda sallamada sorun yaratmaz. Yani sigara yakacaksan zorda bırakmaz. Sadece ben fazla artistlik yapacam diye aç kapa gazını bitiriyorum sürekli.
Hocam Türkiye'ye satan güvenilir bir satıcı varsa linkini verebilir misiniz ? -
Güzel zippoymuş güle güle kullan. Zipponunu özel benzini var ondan değilse farklı ucuz benzin doldurduysan sorun olmuştur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arda1043
95 tl + 9tl benzini zipponun sitesine var link vermek yasak mıydı ?
http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=1061
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Üfleyince sönmesi gayet normal. Eğer lazerli çakmak alsaydın kazıklanmışsın derdim.
tamam ozaman sorun yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Kargaburun bul , çakmağın fitilini (ipini) yukarı doğru çek. Çabuk kopar o fitil , o yüzden sıkıca tutup sert çekmen lazım. Bunu yapınca hızlıca sallasan bile sönmez.
deniyeceğim teşekkürler :D
Parliamentleri niye koydunuzcanim cekti hocam yapmayin ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5
bende almak istiorum ama çakması çok piyasada
aynen ya ben aldım hep çaktı
Benzer içerikler
- eşinin erkek kardeşine ne denir
- telefonu ne zaman aldım
- araçlı esnaf kurye yorumları
- en iyi istifa bahaneleri
- paxera 40 mg kullananlar
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X