Şimdi Ara

zippo aldım bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm beyler bugun zippo aldım :D fakat üfleyince sönüyör sönmemesi lazım değilmi ? orjinalmidir benim zippo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 19:48:31 >

• bende almak istiorum ama çakması çok piyasada
  • aynen bende diyorum çakmamı acaba üfleyince sönüyor :D
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    nereden aldın sen
  • Onu bilmiyorum ama rengi çok kötü bence
  • Reklamını izlemedinmi fırtınada gemiden gemiye fırlatıyor eleman sönmüyor sen üflemekten bahsediyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kapağında simgesi altında yazıları yanında da garanti belgesi falan varsa büyük ihtimalle orjinaldir içini Bi çıkarın iç parçanın üstünde de yazı olması lazım rengi de garip ama hoş hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D&R den aldım çakma olma ihtimali cok az
    quote:

Orijinalden alıntı: BoolStoryCro

Hocam kapağında simgesi altında yazıları yanında da garanti belgesi falan varsa büyük ihtimalle orjinaldir içini Bi çıkarın iç parçanın üstünde de yazı olması lazım rengi de garip ama hoş hocam

teşekkürler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 19:55:44 >
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    sitesinden baktımda bulamadım nekadara aldın yurtdışından getirip memnun olanlar var 25 dolar civarı burada en alınabilir olanlar 70 80 tl civarı ama çakma çıkarsa okadar paraya yazık olacak diye almıyorum
  • Üfleyince sönmesi gayet normal. Eğer lazerli çakmak alsaydın kazıklanmışsın derdim.
  • Kargaburun bul , çakmağın fitilini (ipini) yukarı doğru çek. Çabuk kopar o fitil , o yüzden sıkıca tutup sert çekmen lazım. Bunu yapınca hızlıca sallasan bile sönmez.
  • 95 tl + 9tl benzini zipponun sitesine var link vermek yasak mıydı ?
    http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=1061

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Üfleyince sönmesi gayet normal. Eğer lazerli çakmak alsaydın kazıklanmışsın derdim.

tamam ozaman sorun yok :)

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Kargaburun bul , çakmağın fitilini (ipini) yukarı doğru çek. Çabuk kopar o fitil , o yüzden sıkıca tutup sert çekmen lazım. Bunu yapınca hızlıca sallasan bile sönmez.

deniyeceğim teşekkürler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 20:30:13 >

• Tabiki söner üfleyince , dert etmene gerek yok yani iyi günlerde kullan hayırlı olsun
  • 95 mi yuh! 15 dolara alıyorduk biz. Birçok modeli mevcut bende. Zippo üfleyince söner. Orijinallikle ilgili değil. Ancak rüzgarda sallamada sorun yaratmaz. Yani sigara yakacaksan zorda bırakmaz. Sadece ben fazla artistlik yapacam diye aç kapa gazını bitiriyorum sürekli.
  • -BlitzCrank- kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :D

quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

95 mi yuh! 15 dolara alıyorduk biz. Birçok modeli mevcut bende. Zippo üfleyince söner. Orijinallikle ilgili değil. Ancak rüzgarda sallamada sorun yaratmaz. Yani sigara yakacaksan zorda bırakmaz. Sadece ben fazla artistlik yapacam diye aç kapa gazını bitiriyorum sürekli.

hocam bursada baktım çoğu yere heryerde aynı fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 20:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

95 mi yuh! 15 dolara alıyorduk biz. Birçok modeli mevcut bende. Zippo üfleyince söner. Orijinallikle ilgili değil. Ancak rüzgarda sallamada sorun yaratmaz. Yani sigara yakacaksan zorda bırakmaz. Sadece ben fazla artistlik yapacam diye aç kapa gazını bitiriyorum sürekli.

Hocam Türkiye'ye satan güvenilir bir satıcı varsa linkini verebilir misiniz ?
  • Güzel zippoymuş güle güle kullan. Zipponunu özel benzini var ondan değilse farklı ucuz benzin doldurduysan sorun olmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

95 tl + 9tl benzini zipponun sitesine var link vermek yasak mıydı ?
    http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=1061

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Üfleyince sönmesi gayet normal. Eğer lazerli çakmak alsaydın kazıklanmışsın derdim.

tamam ozaman sorun yok :)

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Kargaburun bul , çakmağın fitilini (ipini) yukarı doğru çek. Çabuk kopar o fitil , o yüzden sıkıca tutup sert çekmen lazım. Bunu yapınca hızlıca sallasan bile sönmez.

deniyeceğim teşekkürler :D

Parliamentleri niye koydunuz canim cekti hocam yapmayin ya

• iboocum kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Güzel zippoymuş güle güle kullan. Zipponunu özel benzini var ondan değilse farklı ucuz benzin doldurduysan sorun olmuştur

Teşekkür ederim orjinal benzin zippo yani :D

quote:

Orijinalden alıntı: ! N I G G A !

Parliamentleri niye koydunuz canim cekti hocam yapmayin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 27 Ocak 2014; 21:27:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

bende almak istiorum ama çakması çok piyasada

aynen ya ben aldım hep çaktı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.