C935, TCL'in alt serileri gibi Türkiye'de üretilmiyor sanırım, TCL satan tekno marketlerde de yok. Param olsa 65" düşünürdüm. Adamlar bir TV'de olması gereken her özelliği tıkıştırmışlar içine resmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (262. sayfa)



-
-
Ben kötü demedim paneli samsungdan alıyor qled ve dolby vision da var ama lanet bir distribütörü var yurtdışında samsungdan ucuz satılan bir ürün nasıl Türkiye'de samsungdan 20.000 tl pahalı olur yani nereden buluyorlar özel mi seçiyorlar bu distribütörleri anlamadım ki doğru düzgün bir distribütör ile samsunga mal sattırmaz ama burası Türkiye neremiz doğru ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Haziran 2023; 19:56:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse futeko 30 Haziran ön sipariş açmış, 1.bölge Almanya olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye sadece futeko da amazon, ali, zidoo.de de yok galiba Almanya da yok mesela
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konunun muhatabı biz değiliz ki.Bizde aynı dertten muzdaribiz.
Bunu sormanız gereken kişi ; Zidoo...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 17 Haziran 2023; 13:36:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın, soruyu foruma sormuş gibi gözükse de aslında, soru işareti, ünlem işareti olan bir yorumdu. 1 Hdmi, sata port çıkıp yeni eklenenlerle fiyat fena değil gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 17 Haziran 2023; 9:32:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten yeni modeller hep böyle çıkar artı yeni modelde bir ilerleme de yok ram hariç hatta kısmiş biraz 2 cekirdeği yutmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekirdeği kim çitledi ise iyi etmemiş ama yine de bazı özellikler iyi, futeko ya sordum. Tr den swit ödesem kargo Almanya olsa fiyatlandırma 1.bölge olurmu? diye cevap bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
antin kuntin değil ki taobao çinin s_a_h_i_b_i_n_d_e_n.comu
üçkağıtçılar aliexpressteki her malı çinliye daha ucuza satıyorlar
rpi4 için bir pil seti alacaktım taobaoda 60 dolar aliexpresste 95 dolar
z10 pro 265 dolar taobaoda aliexpresste 325 dolar en ucuz
-
Şu şekilde
AV1 kod çözme
Android 11
Tüm modeller 4 GB RAM ile gelir
ARM Cortex-A55 dört çekirdekli ve altı çekirdekli ama daha yüksek saat hızına sahip
Mali-G57 GPU'ya karşı Mali-G51
NPU: 1.6 ÜST
Bluetooth 5.2 ve 4.2
WiFi 6 (balta) desteği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, M1 veya M2 işlemcili bir MAC alsam, MKVGui, Subtitle Editor ve torrent uygulamalarını onda da Windows'taki kadar rahat kullanabilir miyim? İşlemcisini özellikle belirttim, Intel işlemcide çalışan bazı uygulamalar M işlemcilerde çalışmayabiliyormuş diye duydum. Daha önce telefon ve Ipod dâhil Apple'ın hiçbir ürününü kullanmadığım için bilgim sıfır.
(Konumuzla ilgisi yok ama arada da profesyonel olmayan videolar falan editleyeceğim. Bir iki inceleme izledim, edit, render vb... konusunda, çoğu dev kasalı PC'yi gömdüğünü söylüyorlar.) Ufak, sessiz, güç tüketimi düşük, oyunu konsolda oynadığım için oyunla da işim olmayacağı için mantıklı göründü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kızların macleri elime her alışımda duvardan duvara vurasım geliyor gözü kapalı pc toplarım linuxta ufak tefek kod yazarım her tür işletim istemi kullanabilirim hatta ipadim bile var
sadece tablet ok ipadin üstüne tanımam ama pc notebok v.s. bana çok uzak kardeşim papirus en son bir m1 işlemcili air almıştı o daha iyi cevap verir
-
Merhaba,
2015'ten beri Macbook Pro kullanıyorum ve bir daha Windows bir makinaya döneceğimi sanmıyorum diyecek kadar da eminim.
2015'ten beri kullandığım cihaza bir kere bir format atmamışımdır.
Apple'ın kendi silicone işlemcileri ile ilgili uyumluluk için aşağıdaki linkten istediğiniz app'i aratarak çalışıp çalışmadığını görebilirsiniz .
Zaten M1 piyasaya çıkalı çok oldu , keza Apple gibi bir deve App geliştiriciler de destek vermek zorundadırlar zannımca;yani M1 'in ilk çıktığı zamanlarda yaşanan uyum sorunu bence tarih olmuştur.
Ben de Macbook'umu yenilemeyi düşünüyorum ; ama hala karar veremedim , 16" M2 Pro , şimdi de yeni çıkan 15" Air...
-
Sizi sinir eden sebep nedir? Alışkın olmamak mı? Genelde Windows'tan MacOS'a geçenler ondan şikayet ediyorlar.
Dolar 18'ken Windows'lu PC almak istedim, işin içine Windows girince "almışken 2K yüksek fps'li oyun da açsın" dedim, çok pahalıya geldiği için erteledim. Şu saydıklarımı güzel yapsın, kullanımı kolay olsun kâfi.
Oyun PC'si toplasam baba bir UltraWide monitör de almam gerekecek, onların da iyisi çok pahalı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet çift tıklamak yok mouse sağ tuşu yok yani bedava verseler kullanırım telefonuna tabletine bir şey demem
kullanımı kolay değil
-
Bende yılların Windows kullanıcısı olarak 2018'de Macbook Pro'ya geçtim ve açıkçası hiç yadırgamadım.Gün geçtikçe evdeki Apple ürünleri artınca da ( iPhone + Apple TV 4K ) ekosistem ile daha da keyifli oldu herşey.
Sonra dolar daha da yükselmeden (yani seçimden yaklaşık 1 ay önce) Macbook Air M1'e geçtim ve elimdeki 2015 Macbook Pro'yu malum sitede ve burada satılığa çıkardım.
Neyse sadede gelirsem ; benim gibi bir ev kullanıcısı için harika bir cihaz Macbook Air M1.Torrrent indirme , forumlarda takılma, video seyretme ve Microsoft Office kullanma gibi durumlar için 10 numara.Hele ki M1 Chipsetli Air serisi tadından yemiyor.Şarj süresi çok uzun, hafif, ısınma derdi yok, fansız v.s.
Ben Torrent linklerimi Asustor NAS'la indirdiğim için o amaçla kullanmıyorum.Ama ilk zamanlarda uTorrent uygulaması ile Macbook Pro'da indirdiğimi biliyorum
Aylarca sorunsuz bir şekilde kullanmıştım.
Oyun oynama kısmını ise hiç bilmiyorum, çünkü ne eski Macbook Pro'ya ne de yeni aldığım Macbook Air M1'e hiç oyun kurmadım.
Ayrıca render işlemlerindeki performansı
konusunda benim yorum yapmam doğru değil.Çünkü hiç denemediğim bir konu o.Ama inceleme videolarında render işlemlerinde bile çok performanslı olduğunu söyleyenler vardı.Bunun için Web'te inceleme videolarını izleyin, muhakkak fikir verecektir.
Macbook Air M1 ve M2 işlemcilerle uyumlu uygulamalar için arkadaş linki vermiş sağolsun.Oradan detaylara bakarsınız.
Özetlersem ; bundan sonraki yaşantımda (zamanla şartlar ne gösterir tabii ki bilemem ama) ne telefonda Android'e, ne de Notebook'ta Windows'a dönmem artık.
Yani klasik bir kullanıcı olarak Apple ürünlerini kullanmaktan çok memnunum.Macbook Air M1 (ya da M2) serisini ise kesinlikle herkese tavsiye ederim...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
M1 işlemcili Pro serisi nasıldır bilmem ama ben Macbook Air M1'in bile işinizi göreceğini düşünüyorum.Çünkü gerçekten harika bir cihaz yapmış adamlar.Pili bitmek bilmiyor ve hafifliği ile kullanımı da ayrıca çok keyifli.
Alternatif olarak Macbook Pro Serisi de olabilir, 15"'lik yeni Air serisi de.Ama karar tabii ki sizin ve tüm iş bütçe ile alakalı.Burada önemli olan flyat performans-dengesini iyi tutturabilmek ve ona göre bir ürün almak...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgiler için herkese teşekkür ederim. Şu $3500'lık VR'dan dolayı oyun işine de gireceklerini bir yerde okudum geçen gün. MacOS'a da oyun modu gelecekmiş hatta.
Dolar uçmadan para ayarlayabilirsem alacağım o zaman.
Elimde 13 senelik bir Windows PC de var zaten, SSD takınca biraz daha rahatladı kullanımı. Ram'ini de artırabilsem baya bir süre daha iş görür ama anakartta iki slot var ve 2GB'den yüksek uyumlu Ram yok maalesef. 1.5 sene sonra Windows 10'dan destek kesilecek diye biliyorum, o zaman mecburen onu da yenilemem gerekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
EDIT: PRO modeli yok, doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 18 Haziran 2023; 0:39:30 > -
Zidoo z9x pro göremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X