Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.073
Cevap
66
Favori
210.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana bilmem söylesem mi söylemesem mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro'ların, renk tonları arasındaki farkları test ettiğimiz kalibrasyon DVD'sindeki performansını merak ettim. Bir şekilde alabilen olursa ilk onu test etsin lütfen. Muhabbeti iki sene önce falan dönmüştü, Shield o kısımda Z9X'ten daha iyiydi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Z9X PRO'nun specs kısmı açıklanmış.

Cihazdaki gelişmeler iyi yönde sanki.

Z9X var elimde ama özellikle HDMI 2.1 için terfi etmeyi düşünüyorum. Bu cihazdan sonra sanırım 3 yıl daha cihaz çıkarmazlar.

Beni ilgilendiren kısımdaki gelişmeler;

HDMI 2.0 => HDMI 2.1

2GB RAM => 4 GB RAM

GPU G51 => GPU G57

Kafamdaki tek soru; Z9x deki 6 çekirdek işlemcinin 4 çekirdeğe düşmesi.

Ama buna rağmen %20 daha performanslı olduğu yazılmış.

Ben şimdi bunu sipariş etsem zidoo ürünü göndermeyecek mi ?

Yada gönderir ama ek vergi yükü çıkar da bunu kabullenerek satın alabiliyor muyuz ?

Yani direk biz göndermiyoruz diyip kestirip atmıyorlar öyle değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 15 Haziran 2023; 11:15:19 >
  • Gaming PC'lerden yüksek saat hızı çekirdek sayısından biraz daha önemli diye biliyorum, burada da benzer bir durum olabilir.

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam, ayrıca işlemci için 12nm technology yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 15 Haziran 2023; 10:9:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zidoo Z9X Pro üzerindeki hdmı 2.1 in bize katkısı ne olacak? 4k-120hz içerik üretileceğini ben hiç sanmıyorum.

• Mayers! kullanıcısına yanıt
    Satış haziran sonu temmuz için ön siparişe açılabilir ama fiyat belli değil şuan futeko da. Pypl tr yok, swit banka vs. 1.bölge, 2.bölge gibi ülke seçenekler var, sterlin veya eu duruma göre değişiyor, en net seçenek İngiltere ve pypl insanı👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Hali hazırda kullanmakta olduğum sistem;

Samsung QN95B tv, Denon X3700H AVR ve Zidoo Z9x.

Ara sıra ve bazı filmlerde Zidoo ekranında HDMI el sıkışması sorunu yaşıyorum. Zidoo ekranında filmin ortasında görüntü hızlı bir şekilde kaymaya başlıyor.

Kumandadan AVR menüsüne gelip tekrar filme döndüğümde durum düzelmiş oluyor.

Tv HDMI 2.1, AVR HDMI 2.1 sadece Z9X HDMI 2.0.

Denemediğim kablo ve ayar kalmadı.

Problemin zidoo’nun HDMI 2.0 olmasından kaynaklandığını düşünerek HDMI 2.1 li Z9X pro alma niyetindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 15 Haziran 2023; 11:17:57 >
    Anladım hocam, umarım işe yarar. Kullandığınız Tv passthrough edebiliyormu bilmiyorum ama, eğer edebiliyorsa Z9X'i direk TV ye girip sesi TV üzerinden AVR'a seçeneğini denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 15 Haziran 2023; 11:3:24 >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden ali express ve zidoo shoptan alıyorduk.

Yine o şekilde vergisini kabullenip alamıyor muyuz ?

Paypal falan filan çok karışık işler bunlar.

Ekonomik durumu uygun olan herkes, zidoo, ali, zidoo.de üzerinden alabilir. Tr KDV ötv, gümrüğe sunuş, bandrol, ürün 300 eu olsa tr 7700 buna 22 ötv 20 KDV vs. Eklendiğinde rakam epey ilerleyerek elinize geçer

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onu denemedim. Tv üzerinden avr ye gelebilecek bütün sesleri güvenlik açısından kapattım.

Bizim ufaklık yüksek sesle youtube ve müzik dinlemeyi pek sever. Hoparlörlerin zarar görmemesi açısından mini bir önlem aldım kendimce

Yani belli bir meblağı gözden çıkardık ama bakalım. Ne olup bitecek, çıkış fiyatını bir görelimde ona göre karar vereceğim. Elimdekini de satarsam çok kaçmaz sanırım hocam. Hakkımızda hayırlısı

Şuan futeko.com takip edebilirsiniz

Eyvallah hocam, teşekkür ederim. Takipteyim

• Zidoo veya Zidoo satan farklı bir mağaza ürünün fiyatının bir bölümünü "nakliye ücreti" olarak gösterirse sorunu çözer aslında. Hem öyle olduğu zaman 150 Euro sınırı aşılmaz, nakliye ücreti vergiye dahil olmadığı için de düşük vergi çıkar.
    Ürünün altında "ücretsiz nakliye" yazanlar, ücretlilerden daha pahalıya geliyor genelde. :)

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden zidoo cihazlarını alırken, ürün bedelini şu şu rakam olarak belirtin diyorduk.

Zidoo mağazasından alırken yine bu şekilde tembihleyeceğim.

Vergiden ne kadar kısarsak o kadar iyidir..

Gümrükte ürünün gerçek fiyatını kontrol ediyorlar, tembihlerseniz sorun çıkar. Benim dediğim bambaşka bir şey. X ürün iki mağazada birden satılıyor, biri 100 Dolar + 100 Dolar nakliye ücreti ile satıyor, diğeri direkt 200 Dolar'a satıyor ama nakliye fiyata dahil. Gümrükteki adam AliExpess'e girip ürünün fiyatını kontrol ettiğinde "100 Dolar" olarak görüyor, +100 Dolar olan "nakliye ücretini" görmüyor. Siz 200 Dolar'a satan diğer mağazaya "fiyatı düşük göster" derseniz, kontrol sırasında gerçek fiyatı fark edilir ve ürün gümrüğe takılır.

Aliexpress zidoo mağazasından bahsediyorsanız artık Tr ye gönderim yapmıyor. Gönderim olsa bile artık gümrük çok sıkı original fiyatı kontrol ediyorlar. Bu gibi durumda, gümrük müşavi tutmak gerekebilir. En kötü senaryoda gümrük firmasının ürüne el koyması olabilir, geri iadede olmayacağı icin, paranızda gidebilir.

• Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)
    Örnek: Siz bu ürünü iki mağazadan da alsanız totalde aynı parayı ödüyorsunuz, ama üstteki ucuz olanın sözde nakliye ücreti devlet tarafından ürünün fiyatına dahil sayılmadığı için ürün gömrüğe takılmıyor. Bu tarz bir hülle ile sorun çözülebilir bence.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.