Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
354.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni evimi seviyorum ama alışmam biraz zaman alacak..

Ama benim aletler daha alışamadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eski yazılıma nasıl dönebiliriz sırasıyla ne yapmamız gerekiyor zidoo forumda yazıyor ama karışık
  • antired kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada yazıyor.
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    doğru ya gozümden kaçmış
  • Openwrt/Transmission'un Zidoo kapatılıp açıldığı zaman otomatik başlamasına ilişkin bir paylaşım yapmıştım.

Benim Zidoo'da bu ayarla birlikte otomatik başlıyor. Tekrarlamaktansa sadece sayfasını vereyim.

https://forum.donanimhaber.com/zidoo-x9s-x8-x10-ve-xtreamer-express-realtek-1295-chipsetli-android-tv-box-kullanicilari--120249299-97

Denemek isteyenlere kolay gelsin.

Ek bir bilgi: Bu ayarı yapmasanız bile Zidoo kapatılıp açıldığında aynı torrent dosyalarını Transmission'a tekrar
    gösterirseniz kaldığı yerden devam eder. Bu nedenle torrent dosyasını ve yarım kalan dosyaları silmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 6 Ağustos 2018; 23:39:28 >

• HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Bu değerli bilgileri de ; ilk sayfadaki OpenWRT / Transmission Kullanımı ile ilgili mesaja ekledim.Eyvallah...
  • Arkadaşlar öyle bir iptv uygulaması olsun'ki, nasıl uydu alıcıda zap yapmak kumandadan basit ileri geri hareketi ise iptv uygulaması da öyle basit olsun.

Var mı önereceğiniz iptv apk program ?
  • korekaplanı K kullanıcısına yanıt
    Progtv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ProgTV ile uğraşın biraz. Zidoo kumandayla tam uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

Valla dovizle olan bir yer de bulamadim, hatta garantiden msj bile gelmisti.

Bende zidoo için başvurmuştum. Aynı şeyler bendede oldu. Sende enson durum ne oldu
  • c1234 C kullanıcısına yanıt
    Tekrar siparis verdim onaylandi, geldi bile coktan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hızlı yanıt için saol dostum, cihazım tronmsmart and. tv box, bu uygulama gene çalışır mı ?
    Cihazınızın özelliklerini bilmiyorum ama android olduğunu varsayarak çalışır diye düşünüyorum. Belki çok eski sürüm ise desteklemeyebilir, yoksa çalışmaması için bir neden yok.

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    tavsiye için teşekkürler, tam aradığım programmış, saolasın...
  • bugün açtığımda kendi kendine online update geldi, çok şaşırdım :)

sen online update yapar mıydın zidoo reis?
  • Merhaba cihazım 1.4.12 versiyonda şu an uzun süredir de böyle kullandım. Üst versiyonlara geçmek önemli bir getiri sağlar mı? Hangi versiyonu tavsiye edersiniz?

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Aslında olması gereken bu ve yazılımların online gelmesi lazım zaten ama şimdilik böyle bir yol izliyorlar...

Yani yazılımı belli bir süre daha gözlemledikten sonra online olarak veriyor Zidoo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 9 Ağustos 2018; 11:43:39 >
  • mertb M kullanıcısına yanıt
    Çoğumuz haftalardır son yazılımdayız ( v2.0.34 ) ve herhangi bir sorunumuz yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 9 Ağustos 2018; 11:43:6 >
  • merhabalar yeni yazılımı online yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönmemiz gerekiyor mu?
  • kumtanesi77 kullanıcısına yanıt
    Hem yazılım yükleme öncesi , hem de yazılım yükleme sonrası fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.