|
Merhabalar, Netflix in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?en baştaki sayfadaki sürümü kurdum.destek vermiyoruz yazıyor. |
|

|
Merhabalar, Netflix in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?en baştaki sayfadaki sürümü kurdum.destek vermiyoruz yazıyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Kasım 2024; 17:39:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmrbrn -- 24 Kasım 2024; 17:38:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Zidoolarda son günlerde poster bulamama sorunu var. Zidoonun forumunda, yeni modellerinde sorunun çözümüne ilişkin 2 gün önce apk lar yayınlamışlar ama eski modellerde, benimki gibi x9s de sorun devam ediyor. Artık posterleri x9s kendisi bulamayacak mı? Ne yapabiliriz. |
|
Güncelleme gelmiş. Realtek 1295 chipsetli ürünler için Zidoo'nun forumunda 22.04.2025 tarihinde güncelleme yayınlamışlar. Benim X9S'e yükledim. Home theatre 5 oldu. Posterleri buluyor artık. Önceki HT4'ü uninstall etmenize gerek yok. Bunca yıl sonra güncelleme vermeleri olumlu bir şey. This file is for Realtek 1295 models only: X8/X9S/X10 https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk |
|
|
Öncelikle bu güzel gelişmeyi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür etmeliyim , eyvallah... Bahsettiğiniz bu apk dosyasını ; bende konu başlığının ilk sayfasında güncel yazılımlarla ilgili bölüme ekledim hemen. Konuyu takip edemeyenler için tekrar hatırlatırsak ; Zidoo yayınladığı bu güncelleme dosyasını , RTD 1295 chipsetli cihazlarında kullanılan Home Theatre 4.0 Uygulaması'nı 5.0'a yükseltmek ve son dönemde yaşanan TMDB kaynaklı afişleme sorunlarını gidermek için yayınlanmış. Aşağıdaki linkten bu app dosyasını indirip RTD1295 chipsetli cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Download : https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Nisan 2025; 23:10:4 > |
|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
Arkadaşlar selam, Zidoo Z9X 8K'ya geçiş yaptığım için uzun zamandır severek ve sorunsuz kullandığım X9S'yi elden çıkartmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa özelden yazarsa yardımcı olurum. |
|
Hoparlor: Heco Music Style 900 kule, Heco Victa 201 arka ve 101 merkez, Atmos hoparlorler Canton Plus GX3, Sub GoldenEar FF4, Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu, Projeksiyon: Benq W2700 PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD |
|
Açıkçası ben de değiştirmeyi düşünmüyor ve PF1500G ile mutlu mesut takılıyordum. Geçenlerde hepsiburadadaki kampanyadan 75C755 alınca tv yi tam performansında kullanmak için upgrade ettim. Ve evet TV de görüntü kalitesinde ve arayüzde ciddi iyileştirmeler var ama PJ için bence aradaki fiyat farkına değmez. |
|
Hoparlor: Heco Music Style 900 kule, Heco Victa 201 arka ve 101 merkez, Atmos hoparlorler Canton Plus GX3, Sub GoldenEar FF4, Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu, Projeksiyon: Benq W2700 PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
Zidoo x9s in kumadası arada bir taklıyor ve çalışmıyor. Bu cihazda kullanabileceğim muadil kumanda var mı? |
|
CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Teşekkür ederim. Projektör ile film izlemek özellikle görüntü boyutunu ele alınca gerçekten vazgeçilmez ama 65" ile (Bendeki 75") izlemek de telefonda izlemek gibi değildir ya birazcık abarttık gibi sanki. Ben o zaman ki kampanya ile 52binliraya almıştım. |
|