M

Yüzbaşı
17 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba yeni aldığım davlumbazın bacası dolaba uzun geldiğinden kestirmem gerekiyor. Servis kesmiyormuş benim sorumluluğummuş.

Tuzla civarında bunu düzgünce nerede kestirebilirim, yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba , biostar n68s3+ anakartimla kullanabilecegim en yuksek performansli ve piyasada bulabilecegim islemci icin yardimci olabilirseniz sevinirim.
Mevcutta athlon x2 bulunmaktadir ama cok yavas calisiyor.

Tesekkurler.
Arkadaşlar, yaklaşık bir aydır 30 GB IPOD video kullanıyorum. İçinden çıkan kulaklıklar ile, HP notebook dan aynı şarkıyı dinlediğimde, IPOD a göre daha kaliteli ses duyuyorum. Yani kulaklık aynı kulaklık, ama IPOD ve HP notebook kulaklık ses çıkışını karşılaştırıyorum.

Sizce bu normal ve beklenen bir durum mu, yoksa benim IPOD da bir problem mi var? EQ ayarlarını değiştirirsem daha iyi sonuç alabilirmiyim.

Teşekkürler.
Arkadaşlar, banyomuza yeni bir SANİCA marka havlupan aldık ve taktık ancak, içine su dolmasına rağmen devirdaim yapmıyor ve ısıtmıyor, problem ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz? Bu havlupanlar simetrikmidir? yani su her iki girişten de giriş yapıp diğerinden çıkabilirmi?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Teşekkürler.
Forumu taradım ama böyle bir konu bulamadım, mutfakda kullanmak için 20 inç LCD ekran almak istiyorum, Hangi marka model önerirsiniz veya kullandığınız marka - model var mı?

Teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 662
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.997 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.