Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
352.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Aliexpress ten sipariş verdim. Yardımları için Akyildizemre'ye çok teşekkür ediyorum.

İnşallah sorunsuz elime ulaşır ve kullanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merland -- 2 Ekim 2017; 13:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: HattiHitit

Sizin yaşadığınız sorunla ilgili aşağıdaki metodu önerdim. Denemediyseniz denemekte fayda var. Bazılarının sorunu çözülüyor. Sizin soruna benzer bir durum.

Aşağıdaki siteden dosyayı indirip paketten çıkarın.
    https://drive.google.com/file/d/0B_3w7N84Ful-d0ZhU0w4OXJlWW8/view?usp=sharing

install.img dosyasını FAT32 formatlu USB flash'a kopyalayın

------------------------------------------------------

Aşağıdaki siteden de dosyayı indirip paketten çıkarın.
    https://drive.google.com/file/d/0B_3w7N84Ful-T0phemdnSFpvLUU/view?usp=sharing

Paketten çıkan aşağıdaki 4 dosyayı

bluecore.audio
    emmc.uImage
    rescue.emmc.dtb
    rescue.root.emmc.cpio.gz_pad.img

FAT32 formatlu USB flash'a kopyalayın
    -------------------------------------------------------

Zidoo'yu kapatın, tüm sata ve USB cihazları Zidoo'dan çıkarın,
    Hazırladığınız USB flash'ı USB2'ye takın
    reset düğmesine basmadan Zidoo'yu açın
    Bekleyin...

Tüm sihir ona basmamak mis valla sağol çözüldü

Bir şey daha öğrendik

Kurban olduğum sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: merland

Az önce Aliexpress ten sipariş verdim. Yardımları için Akyildizemre'ye çok teşekkür ediyorum.

İnşallah sorunsuz elime ulaşır ve kullanırım...

Hocam kaçtan sipariş verdiniz ?
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veracocha kullanıcısına yanıt
    Ben de zidoo v6 almaya çalışıyorum maalesef bir hafta dır fAlan tr ye göndermiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertb

Ben de zidoo v6 almaya çalışıyorum maalesef bir hafta dır fAlan tr ye göndermiyorlar.

X9s alsanız iyi olmaz mi

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Haydi geçmiş olsun..

• quote:

quote:

X9s alsanız iyi olmaz mi

v6 air mouse sevgili eray bende var bir tane papirusun göndereyim isteyen arkadaşlara satsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

quote:

X9s alsanız iyi olmaz mi

v6 air mouse sevgili eray bende var bir tane papirusun göndereyim isteyen arkadaşlara satsın

Bana gönder lütfen

• Papirusa söyle gönder derse göndereyim

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Gönder sen gönder.

Bayadır merak ediyor Zidoo'nun Air Mouse'un performansını , gönderde bir denesin bakalım.

Ama bizdeki Air Mouse'un modeli V6 değil , ilk çıkan V5 modeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Ekim 2017; 9:9:19 >
  • eve dönünce inşallah bana pm gönder adresini eraycelik80

• Zidoo X9S almak istiyorum.Satmak isteyen arkadaş pm atabilir.
  • eraycelik80'in Zidoo X9S'te yaşadığı brick olma sorunu ile ilgili çözümü , ilk sayfadaki konu başlığına ekledim arkadaşlar.

Bir hatırlatma yapacak olursak ; arkadaşımız Zidoo X9S'i kürdan yöntemi ile sıfırlarken cihaz açılış ekranında kalmış ve açılmamıştı.Bu esnada da ; ekranda " UP " diye bir ekran hatası vermişti cihaz.Sonrasında konu başlığına da eklediğim yöntemle cihaz normale döndü.

Bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Ekim 2017; 10:24:52 >
  • Bu cihazda puhu tvnin kumanda ile tam uyumlu versiyonu yokmu acaba, blu tv filan uygulaması varsa oda olur . Ayrica bu cihaz çok güzel açamadığı formatta film yok bluray isolar. Bluray klasörleri. 3D.iso dosyaları filan maşallah. :D

• PuhuTV'nin " Android Tv Uygulamamız yayında! " diye lanse ettiği v1.1.1 sürümünü indirdim ve Zidoo'ya kurdum.Ama kumanda ile menüler arasında gezinmek ve bölümlere müdahale etmek yine mümkün değil maaalesef.

Fakat iyi olan şu : Bu sürüm ile önceden randıman alamadığım Amazon Fire TV Stick'teki sıkıntılar bitti artık ve PuhuTV'yi o cihazda rahatlıkla kullanabiliyorum.

Sanırım Zidoo'da kullanabilmek için Air Mouse yada Kablosuz Klavye gereksinimi hâlâ devam ediyor.
  • Bildiğiniz gibi Zidoo Allwinner chipsetli ve H6 Pro adında yeni bir Smart TV Box sürdü piyasaya.Ama üründen çok , asıl ürünle ilgili şu satırlar dikkatimi çekti benim.

Mesela firma , H6 Pro için yayınladığı v1.0.10 no'lu yazılım detaylarının ilk satırında " 1.Netflix supports 1080P playback. " diye bir ifade kullanmış.

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-0-10-beta-version-for-zidoo-h6-pro-released.6185/

Ayrıca Geekbuying'teki satış linkindeki ürün bilgisinde ilk yazılan kelime de Netflix.

GeekBuying
    ZIDOO H6 PRO 6K YouTube 4K Netflix Full HD Streaming TV Box Allwinner H6 DDR4 2GB eMMC 16GB ac WIFI 1000M LAN Dolby Digital DTS-HD Smartcolor 3.0 Bluetooth4.1
    https://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-H6-PRO-2GB-16GB-TV-BOX-384008.html

Öncelikle bu ürünün Netflix tarafından lisansı yok.Öyle olsaydı Zidoo firması tarafından yazılımda " 1080p desteği " duyurulmazdı.Çünkü bildiğim kadarıyla Netflix lisanslı cihazlar , 4K yayınlara bile destek veriyor.

Acaba diyorum , Zidoo X9S modeline yüklediğimiz Netflix uygulamasında yaşanılan menüler arasındaki geçiş sıkıntıları ; bu cihazda kullanılan yeni arayüz ve verilen farklı kumanda ile ortadan kalktı da cihazın orjinal kumandası ile menülerde ve dizi bölümlerinde gezinmek mümkün hale mi geldi ?

Hakikaten merak ediyorum bu modeldeki Netflix kullanımını....

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Açıklama bulabildiğim kadarıyla v6 bayağı iyi görünüyor v5 e göre.
    Ayrıca çok şık ve bendeki x9s ile tam uyacağını düşünüyorum.

Sadece 19 dolara yakalamışken 27 dolar AliExpress ten almak istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bildiğiniz gibi Zidoo Allwinner chipsetli ve H6 Pro adında yeni bir Smart TV Box sürdü piyasaya.Ama üründen çok , asıl ürünle ilgili şu satırlar dikkatimi çekti benim.

Mesela firma , H6 Pro için yayınladığı v1.0.10 no'lu yazılım detaylarının ilk satırında " 1.Netflix supports 1080P playback. " diye bir ifade kullanmış.

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-0-10-beta-version-for-zidoo-h6-pro-released.6185/

Ayrıca Geekbuying'teki satış linkindeki ürün bilgisinde ilk yazılan kelime de Netflix.

https://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-H6-PRO-2GB-16GB-TV-BOX-384008.html

Öncelikle bu ürünün Netflix tarafından lisansı yok.Öyle olsaydı Zidoo firması tarafından yazılımda " 1080p desteği " duyurulmazdı.Çünkü bildiğim kadarıyla Netflix lisanslı cihazlar , 4K yayınlara bile destek veriyor.

Acaba diyorum , Zidoo X9S modeline yüklediğimiz Netflix uygulamasında yaşanılan menüler arasındaki geçiş sıkıntıları ; bu cihazda kullanılan yeni arayüz ve verilen farklı kumanda ile ortadan kalktı da cihazın orjinal kumandası ile menülerde ve dizi bölümlerinde gezinmek mümkün hale mi geldi ?

Hakikaten merak ediyorum bu modeldeki Netflix kullanımını....

Peki sizce bu modelin görüntü kalitesi x9s kadar olacak mı ? Bu modelde realtek kullanmamışlar anladığım kadarıyla ?

• İyidir ben bir önceki jenerasyonu test etmiş ve beğenmiştim x9se yakın görüntüsü vardı ama 4k desteği zayıftı şimdi o desteği vermişler eğer hd sesler sorunsuz ve netflix desteği varsa toplu hicret ederiz

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.