Amazon Prime üyelerine 3 litre 1000 TL görünüyor. Komili ile aynı fiyata denk geliyorsa Villa Turqan alınmalı. Komili köylülerden toplama zeytin, Villa Turqan müthiş güzel serin bir arazide kendi çiftliğinden kendi bahçelerinden toplanıp aradan 10 saat bile geçmeden hemen kendi tesisinde sıkılan depolanan zeytinyağı. Bu farkı ara sıra yazıp anllatıyorum ki forumun ve konunun ziyaretçilerinin de bir zeytinyağı kültürü olsun,bilgilensiler. Neeye göre hangi firmanın ürünü hangi fiyatta fırsat kendileri karar versinler. Bu konuya 1 sene önce ilk defa gelen,riviera ne,soğuk sıkım ne diye soran üyeler şuan gerçekten çok bilgilenmiş durumdalar. Bu konu için de iyi,Türkiye`de zeytinyağı tüketim bilinci için de iyi. Bazı marketlerde X firmanın soğuk sıkım naturel sızma yağı ile Y firmanın Riviera zeytinyağı aynı fiyattan satılıyor,X firma Soğuk sıkım naturel sızma zeytinyağında kampanya yapmış,farkı bilmeyen halkım Riviera daha iyi heralde deyip bağışılığa sağlıklı bünyeye katkısı Naturel Soğuk sıkımın 5`de 1`i bile olmayan Riviera yağı alıyor. Burada konu sakinleşince, fırsat paylaşımlarının arasına bu tür zeytinyağı sohbetleri de katıyoruz ki hangi ürün hangi fiyattan fırsat bilinsin. X firmasında 200 TL olan zeytinyağı fırsat iken, Y firmasında 150 TL olan zeytinyağı fırsat olmayabilir. Fırsat olup olmamasında ucuz olması veya en düşük fiyat olması tek kriter değildir,fırsat olup olmamasında firma imajının ve ürün kalitesinin diğer firmalardan farkının bilinerek ürünün fiyat/performans fiyat/kalite açısından piyasa fiyatına göre,diğer marketlerdeki fiyatına göre,o an piyasadaki norrmal fiyatına göre indirimli olup olmadığı analiz edilir,fırsat olup olmadığı anlaşılır. Forumda ürünün fırsat olup olmadığı forum yönetimince belirlenmiyor, üyeler kendi aralarında tartışarak eleştiri yaparak,eleştirilere katkıda bulunarak oto kontrol sağlıyor,eleştirileri okuyanlar kendileri karar veriyor fırsat olup olmamasında. Gizliden bir reklam,bir tanıtım ,ürün satışı söz konusuysa,bunu fırsat diye yutturmaya çalışanlar varsa zaten forumda fırsat kriterleri konusunda çok sayıda yönetici var,duruma genellikle hızlıca müdale ediyorlar. Bu konuda da bazen yaşanıyor,ama açıksası yapan 1 kere yapıyor,ısrarla tekrar yapmıyor,arada kaynayıp gidiyor. Fırsatmış gibi bir firmanın tanıtımını yapmaya çalışan,ürününü sattırmaya çalışan ve bunda ısrar eden olursa "konudan uzaklaştırma" için işlemler yapılıyor,herkes rahat olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|