Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: churchil , Birkanbey Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.915
Cevap
762
Favori
1.016.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi sitesinde de natürel yazıyor. Kiminde u kullanmışlar , kiminde ü harfi

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • desu noto D kullanıcısına yanıt

Amazon Prime üyelerine 3 litre 1000 TL görünüyor.

Komili ile aynı fiyata denk geliyorsa Villa Turqan alınmalı.

Komili köylülerden toplama zeytin, Villa Turqan müthiş güzel serin bir arazide kendi çiftliğinden kendi bahçelerinden toplanıp aradan 10 saat bile geçmeden hemen kendi tesisinde sıkılan depolanan zeytinyağı.

Bu farkı ara sıra yazıp anllatıyorum ki forumun ve konunun ziyaretçilerinin de bir zeytinyağı kültürü olsun,bilgilensiler. Neeye göre hangi firmanın ürünü hangi fiyatta fırsat kendileri karar versinler. Bu konuya 1 sene önce ilk defa gelen,riviera ne,soğuk sıkım ne diye soran üyeler şuan gerçekten çok bilgilenmiş durumdalar. Bu konu için de iyi,Türkiye`de zeytinyağı tüketim bilinci için de iyi.

Bazı marketlerde X firmanın soğuk sıkım naturel sızma yağı ile Y firmanın Riviera zeytinyağı aynı fiyattan satılıyor,X firma Soğuk sıkım naturel sızma zeytinyağında kampanya yapmış,farkı bilmeyen halkım Riviera daha iyi heralde deyip bağışılığa sağlıklı bünyeye katkısı Naturel Soğuk sıkımın 5`de 1`i bile olmayan Riviera yağı alıyor.

Burada konu sakinleşince, fırsat paylaşımlarının arasına bu tür zeytinyağı sohbetleri de katıyoruz ki hangi ürün hangi fiyattan fırsat bilinsin. X firmasında 200 TL olan zeytinyağı fırsat iken, Y firmasında 150 TL olan zeytinyağı fırsat olmayabilir.

Fırsat olup olmamasında ucuz olması veya en düşük fiyat olması tek kriter değildir,fırsat olup olmamasında firma imajının ve ürün kalitesinin diğer firmalardan farkının bilinerek ürünün fiyat/performans fiyat/kalite açısından piyasa fiyatına göre,diğer marketlerdeki fiyatına göre,o an piyasadaki norrmal fiyatına göre indirimli olup olmadığı analiz edilir,fırsat olup olmadığı anlaşılır.

Forumda ürünün fırsat olup olmadığı forum yönetimince belirlenmiyor, üyeler kendi aralarında tartışarak eleştiri yaparak,eleştirilere katkıda bulunarak oto kontrol sağlıyor,eleştirileri okuyanlar kendileri karar veriyor fırsat olup olmamasında. Gizliden bir reklam,bir tanıtım ,ürün satışı söz konusuysa,bunu fırsat diye yutturmaya çalışanlar varsa zaten forumda fırsat kriterleri konusunda çok sayıda yönetici var,duruma genellikle hızlıca müdale ediyorlar. Bu konuda da bazen yaşanıyor,ama açıksası yapan 1 kere yapıyor,ısrarla tekrar yapmıyor,arada kaynayıp gidiyor. Fırsatmış gibi bir firmanın tanıtımını yapmaya çalışan,ürününü sattırmaya çalışan ve bunda ısrar eden olursa "konudan uzaklaştırma" için işlemler yapılıyor,herkes rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı fiyat ise Villa Turqan alınır dedik ama Migros'u sömüren arkadaşlar için durum farklı olabilir.
    Sıcak yemekler için çok da fark yok zaten Villa,Turqan sızma ile şu Komili arasında,benim için en önemli sıkıntı plastik ambalaj şimdilik.
    Migros indirim kodlarım var,kombo taktiklerim var diyenler şu paylaşıma kafa yorsun.
    @redali arkadaşın Migros fırsatlar konusundaki paylaşımını buraya yansıtıyorum.

Bir haberim var, Turk Telekom Prime abonelerine ayda 2 adet Migros indirim kodu veriiyor bilgisi doğruysa,Turk Telekom Prime olanlar ayda 2 Migros indirim kodu kullanabiliyorsa bu konuda Migros indirim kodu hediye etmeyi düşünüyorum konunun müdavimlerine. Tabi ki Migrosdan zeytinyağı alacağım diyene. Ben geçen hafta kullandım Komili Banmalık ve Karali Organik Dökme Çay alarak.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Haklısınız.

Bazı sahte yorumları dikkate alan arkadaşları HB ve Trendyolda 5 Lt. 500 olan yağlar yağ değildir diye uyarıyoruz.Bu fırsat değil diye.Neden rahatsız oluyor insanlar anlamadım.

Gıda mühendisi akrabamdan biliyorum Bal ve Zeytinyağı TR'de en çok hile yapılan ürün.Bu konuda ben çok meraklıyım çok fazla tadım yaptım.Yunanistan ve İtalyadaki yağlar da dahil.

Buna rağmen Villa Turqan'ı burada bir arkadaş paylaşmış hemen aldım(Çok memnun kalmadım ama fiyatına göre çok iyi tabiki) teşekkür ettim.Plastik şişe market zeytinyağları ve tağsişte adı birkaç kere çıkmasına rağmen hala makbul gözüken(Bknz.Savola Grup Suudi Arabistan-katar aldığından dolayı sanırım)Yudum gibi riviera yağlar o fiyatlara alınmamalı diyoruz.Ya da kendisini ödüllü yazıp erken hasat diye 2020 üretimi gönderen ve canlı destekte bu sorularıma cevap bile vermeyen Palamidas gibi markaları da uyarıyoruz.

Ben kod isterim hocam :)

Bende 1080 görünüyor, 1080 de olsun sorun değil ama stokladıklarım hep eski sezon oldu hiç yeni alamadık. Bu ay %20 indirim döneminde eski dost novavera ayvalık alacağım sanırım.

Ekleme: Siz eklediğim görseldeki ürünü diyorsunuz sanırım. Bunda yeni sezon yazıyor ama 2022-2023 nasıl yeni oluyor ? Satışa sunulma tarihi 9 Mart 2023 ise yeni olamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 19 Aralık 2023; 14:11:28 >

Migros kombo örneği paylaşayım birde bedavadan az pahalıya geliyor zeytinyağlar Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

1000 tl alışverişte TT Prime +200, Petrol Ofisi +50, TBG +45, Garanti Bonus +250 = +545 tl üstüne migros gel al veya normal indirim çeki denk gelirse +100 daha ekler +645 tl indirim yapar 1000'de.

1000 tl alışverişe 455 tl yada denk gelirse ekstra çek 355 tl ödersiniz.Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

• redali kullanıcısına yanıt

Migros üstüne para versin bu nedir ya :)

Komili banmalık migros almayı düşünüyorum. Halen var ise bir TT kodu alabilir miyim?

• Bugün Carrefour'da Komili banmalık 1lt si 240 TL idi

Yudum Egemden natürel sızma 2lt 490 TL idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilana -- 19 Aralık 2023; 15:35:47 >

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Sezonu öğrenirken eğitim öğretim sezonunda olduğu gibi bizzat yılını dikkate alın, yeni sezon ifadesi yeterli olmuyor,ilanlardan önceki yıldan kalan bir yazı oluyor,değiştirmekle uğraşmıyorlar.

Mesela şuan yeni sezon ve bu sezon 2023-2024 hasat sezonu.

Geçen sezon ise 2022-2023 olarak geçer. O yıl Ekim-Kasım ayı hangi yıla denk gelirse,o aylardan sonra hasat edilen yağın sezonu o yıl olarak ifade edilir,ama sonuna hemen 2-3 ay sonra Ocakta geçilecek yıl da yazılır genellikle,yazmayan da var,sadece 2023 sezonu diyen de var ama bunu bilerek yanıltma amacıyla söyleyip 2023 Ocakta sıkılan olgun hasat zeytinin yağını 2023 diye söyleyerek insanlar 2023 Ekim-Kasım sansın amacıyla söyleyen oluyor. 2023 Ocakta sıkılan yağ 2022 sezonu olarak ifade edilmeli oysa.2023 ocakta sıkılan yağ 2022-2023 sezonu hasadına aittir.

O zeytinler 2022 yılında yeşerdi toplandı.

Sonuç olarak 3lt 1000tl olan geçen sezona ait olmalı, sezon işinde dediğiniz gibi çok kelime oyunu yapıyorlar... Yeni olsa iyi fiyattı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 19 Aralık 2023; 16:1:52 >
  • Arkadaşlar selamünaleyküm merhabalar,
    Uzun yıllar ağırlıklıdır olarak ayçiçeği yağı ile beslendikten sonra artık yeter diyerek tamamen zeytin yağı kullanımına geçmeyi planlıyorum. Konu epey uzun ön araştırmalar da haptım fakat sizlerden marka tavsiyesi istiyorum. Tamamen sızma alacağım ve yıllık stok yapacağım. Yemek, salata, kızartma tümü için zeytin yağı kullanacağım uygunsa. Her birine farklı ürün tavsiye ederseniz onu da dikkate alırım. Forumda villa turqan dikkatimi çekti onun dışında çok bilinen yudum orkide vs markalar hakkında bilgi sahibi değilim. Şimdiden teşekkürler.

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Şuan Prime üyelerine bu şekilde,hepsi 2022-2023 sezonu.

Sanırım 2023-2024 sezonu yağları sadece Trendyolda satışta şuan.

Villa Turqan şimdiye kadar hiç sezon kandırmacası yapmadı,laf oyunu yapmadı,yeni son sezon diye eski sezon satma uyanıklığı yapmadı,en çok da bu yüzden sevmişimdir ama yine de dikkatli olmakta yarar var. Daha önce hiç ummadığım güvendiğim bir firma yeni sezon erken hasat diye pahalı fiyattan 1 yıl önce sıkılmış erken hasat yağını göndermişti. Üstelik tenekeye de yeni yılın dolum tarihini basmış,yani bilerek isteyerek bu dalgayı planlıyor. Ben aynı yağı zaten önceki yıl alıp karşılaştırdığım için kesin olarak emin oldum ısrar ettim,bu yağ yeni sezon değil,al yenisini gönder diye. Yenisi gelince renk ve yakarlık farkı zaten çok belliydi. Firmayı halâ burada öneriyoruz,çünkü yağı iyi, aynı Villa Turqan kalitesinde 5 üzerinden 4 diyorum ben.

Firmayı daha önce yazmıştım,o firma yapmaz gerek duymaz yazanlar oldu. Mesela ben yakında Villa Turqan 2023-2024 erken hasat alacağım,firmaya güveniyorum ama halâ kenarda duran geçen sezonun,2022-2023 erken hasat yağı ile karşılaştracağım özellikle renk olarak.

Bu sene sezon hasadı gecikti,erken hasat yağlar yeşil olmayabilir,sarıya bakabllir tam yeşilken toplanmadıysa. Öyle haberler aldım,bu sene verim kısıtlı olunca ekimde toplanmadı kasımda toplanmaya başlandı diye. Siyaha (kahverengiye) olgunlaşmaya döndüğü an o yağın rengi yeşil olmaz,sarı ağırlıklı olur,iyi filtrelendiyse berrak altın sarısı oluyor. Ocak-Şubat ayında tüketeceksem filtrelenmese de olur,ama malum alır depolar,7-8 ay sonra kullanırız,araya haziran-temmuz sıcağı girer,o sıcakta fiitresiz yağdaki posa meyva suyu püresi gibi bozulur,yağa da zarar verir.

Haziran-Temmuz sıcağında serin ortam bulunmaz yüksek rakımlı yerlerdeki evler hariç. Oralar bile kavruluyor,ben sıcaktan kaçıyorum yazın 2 hafta yayla sayılacak memlekete,gece üşüten serinlik var,gündüz öğlen sıcak. Yalnız Rize-Artvin tarafları belki temmuz ayında serin olabilir,karadenizli değilim yaşamadım ama bir kere yazın Artvinde bulunmuştum harika bir serinlik vardı köylerinde.

Yazları Aydın,Muğla köyleri de fena değil.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Bizim kupon ne oldu :)

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Kızartma için masrafa girmeyin, Riviera da olur, naturel 1. yağ diye geçen yağ da.

Aslında komilinin ve tariş`in marketlerdeki çoğu yağı naturel 1.yağ.

Bu kavramları yakında konunun ilk yazısında detaylı yazacağım.

Sıcak yemekleri pişirirken naturel 1.yağ xa olur ama riviera kullanmayın sıcak yemekleri pişirirken olsa da.

Evinizde kızartmalar Riviera alın ucuza,ayrı tenekede dursun ayrı kullanın kızartma yapacağınız zaman ama ben havuç,patlıcan,taze fasulye kızartacaksam riviera kullanmıyorum açıkcası,patates kızartırken riviera kullanırız. Kızartma da olsa, naturel yağın havuç ve patlıcan kızartmasına verdiği zeytinyağı kokusunu riviera veremiyor. Bu kesin ifade değildir,bunun hissiyatı kişiden kişiye değişebilir ama sanırım benim düşüncemdedir çoğu kişi.

Konuda fiyat kalite açısından en yönelinen 2 firma Villa Turqan ve Hilmi Yıldırım görünüyor.

Villa Turqan fırsatını sitesinden değil, Trendyol ve Amazondan takip edin yakalayın, Hilmi Yıldırım`ı kendi sitesinden alın,Hilmi Yıldırım Trendyol ile işbirliği yapmıyor,kampanyalara yanaşmıyor.

Geçen Mazinköy firması paylaşıldı,o da alınabilir.

Fiyatları Villa Turqana göre düşükse Komili alınabilir, yalnız Tariş ve Kristal Komiliye göre 1-2 tık daha iyi yağlardır aynı kategori yağda.

Marmara Birlik paylaşan arkadaşlar var,çok ucuz olmadıkça önermem,az fazla verin Tariş yada Kristal bakın. Zeytin kalitesinde Marmara Birlik daha ucuz zeytinleri topluyor gibi muhabbet duydum.

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler , bende gidip Köylü Peynircilikten aldım . Litresi 180 TL ye geliyor ki şu zamanda riveria yağlardan bile ucuz. Sonuçta bilindik kaliteli bir marka , kötü olacağını düşünmüyorum . Skt si de Nisan 2025

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sahte olmadıpından eminseniz iyi bir alışveriş olmuş.

Aromalar artık aynı tadı verecek kadar başarılı.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Marmarabirlik in İstanbul bayiliğini aradım şimdi . Satılan mağazanın adını adresini verdim.ürünün Parti kodunu vs sordular İnceleyip size döneceğiz dediler . 10 dk sonra arayıp “Köylü Peynircilik bizim yetkili satış bayimiz ,aldığınız mağaza da satış noktamız , baya toplu bir alım yapmışlar , kampanya yapıp reklam amaçlı uygun fiyattan satıyorlarmış herhangi bir sorun yoktur gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz “ dediler . Genel olarak sahte zeytinyağı şikayeti vs aldınız mı ? Herseyin sahtesi çıkıyor bu ara vs dedim yok hiç böyle bir durum duymadık başımıza da gelmedi dediler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hoodan kullanıcısına yanıt

iyi düşünmüşsünüz.fiyat da çok çok iyiymiş. çünkü son tüketim tarihi zaten olabilecek en geç tarih,daha eskisi yok olgun hasat yağ olarak. bu aldığınız olgun hasat ve daha yeni sezon olgun hasat 1 ay sonra sıkılmaya başlanacak zaten. Sizin aldıklarınız bu açıdan son sezona ait yani.

Son zamanlarda konuda görülen en iyi fırsat paylaşımlarından,tabi bu ay şuan itibariyle.

Kızartmalarda kullanacağım diyen varsa bulup alsın,yemeklerde kullanacağım,bağışıklığım iyi güçlensin diyenler erken hasat soğuk sıkım ve erken hasat olmasa da soğuk sıkım naturel sızma kovalasın.

Beklentileri ekonomiye bütçeye göre ayarlamalı,yada beklentiye amaçlanan lezzete göre bütçe ayarlanmalı.

• 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.