< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 19 Aralık 2023; 21:0:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (546. sayfa)

-
-
Yarın sorayım arayıp...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz de Bağcılar dan mı aldınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Evet Hocam , işyerim Bağcılara yakın olduğu için oraya gidip aldım . Gördüğüm kadarıyla baya bir 5 litre teneke vardı . Bunun dışında 3 litre ,1 litre ve 0.5 Marmarabirlik zeytinyağları vardı fakat fiyat olarak pahalıydı .
Bunlara kupon vs de eklenebilir, bonus kartı olana 4 tane 750 alışverişe 250+350+200 800 lira indirim var. Prime falan eklense daha da düşer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 20 Aralık 2023; 1:35:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok detaylı cevap için çok teşekkür ederim. Konuya hakim olmadığım için araştırma yapıyorum geçenlerde tkk market personeli bir kız abi bizim zeytinyağı harika oluyor değerleri de çok iyi dedi az aklım oraya kaydı. Tkk yağları hakkında fikriniz nedir? Sanırım bu iş öyle ki toplanma tarihi bile bizi ilgilendiriyor. Ayrıca üstte bir arkadaş stok yapacaksam vs... Demiş. Bu yağların stok durumunda da mı sıkıntı oluşuyor acaba fazla fazla almamak mı lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne kuponu abi 😀
Bu akşam uğramayı unuttum.)))
Ben almadan bitmese bari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ PS Vita Nintendo Wii
Victor G701 - Victor Gaming Machine
SEG 46&amp;#39;&amp;#39; 46125 LED TV -
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde şuan Filtresiz Sızma Zeytinyağı satılıyor 2 litre teneke olarak,işte ilaç gibi denilen en faydalı zeytinyağı odur,alabiliyorsanız alın ama posalı olduğu için sıcak yemekleri pişirirken posa yanık yapabilir,sıcak yemekleri pişirirken veya kızartmalarda filtresiz yağ kullanmayın zaten. Filtresiz erken hasat yağ içilmek için,banmak için yada soğuk yiyeceklere dökmek için tercih edilir,fiyatı en yüksek yağ kategorisidir denilebilir,filtreli erken hasattan sonra. Filtreli olandan,filtre masrafını da yansıtanlar oluyor çaktırmadan.
Soğuk ve sıcak yemekler için Tarım Kredi marketlerde satılan Ege Bölgesi üretimi soğuk sıkım sızma naturel zeytinyağlarını öneririm. Tenekede bir yerde yazıyor Tarım Kredi Kooperatifinin hangi ildeki deposundan geldiği.
ANADOLU yazan zeytinyağları sanırım özelliği daha kısıtlı, daha ucuz serisi olmalı,TKK markette Afrin hasadı zeytinyaşı satılıyor yazan oldu,belki Anadolu yazandır,arkadaşlar bakıp incelerse buraya yazarsa işimize yarayan bilgi olur.
Patates vb kızartmalar için Riviera yazan yağ alsanız da olur,yada dün burada bir üyenin paylaştığı Marmara Birlik Zeytinyağı litresi 180 tl`ye Riviera yerine kızartmalar için alınırsa gümüş ararken altın bulmak gibi olur. Maddi durumu iyi olmayanlar,bütçesi yetmeyenler soğuk-sıcak yemekler için de alabilir ama bir soğuk sıkım sızma naturel özelliğinde değil,bütçesi yeten litresi 300 tl - 400 tl arası geçen sezonun soğuk sıkım naturel sızmasını, litresine 400 tl-500 tl arası verebiirim özellik 5 üzerinden 3 değil 4 olsun diyenler 2023-2024 sezonu yani bu sezonun erken hasat içmelik banmalık ilaç gibi denilen zeytinyağını bulabilirler. Bu dediğim 2023-2024 sezonu erken hasat yağı tek alımda 10 litre alabileceklere litresini 350-400 tl arası yakalamak için takipteyiz trendyol-amazon-hepsiburada-migros-carrefour-A101-BiM-TKK Market ve diğer market zincirlerinde.
Sanırım Trendyolda yakalayacağız gibi geliyor bana. Erken davranan buradan duyar görür erken hasadı kapar,içer banar,yemeklere salatalara katar boğazını yakar,bağışıklığını güçlendirir.
Sen TKK Marketlerde o dediğim yağlara bak,resim çekebilirsen çek buraya at yağın tenekesini ve fiyatını. Nerede depolandığı yszısını çekip paylaşan olursa da katkı sağlar ortamımıza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Aralık 2023; 6:37:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
-
Valla çok iyi o zaman..Bu sene nerdeyse ayçiçek yağları sizin aldığınız fiyata gelecek:)
_____________________________ -
Hocam migros da satılan Komili banmalık ve Kristal Anotolia sızma için yorumunuz nedir
Hocam eyvallah çok sağolun.peki 2 sorum var riviera için de çok hayırlı bir şey değil deniyor onun yerine kızartmada ayçiçek yağı mı kullanmalı yoksa riviera yine daha mı iyidir ayçiçeği yağına göre? Bir de stok yapılırsa yağ bozuyor mu özelliğini zamanla?
Riviera en kalitesiz zeytinyağıdır ama en kötüsü bile ayçiçek yağından iyidir tabiki.
Yemekte ,kızartmada kullanılacağı için tad koku derdi olmayınca yağın özelliğinin gitmesi pek birşey farkettirmez bence.
İnternet üzerinden alışverişlerde ürün fiyatının piyasa fiyatına yakınlığı/uzaklığı ve satıcının kim olduğu gibi noktalar eskisinden de önemli artık. Çok dikkatli olmakta fayda var.
Gıda Dedektifiyoutube
İstanbul Tarım İl Müdürlüğü zeytinyağı denetim yaptı, internette satılan tüm numuneler sahte çıktı!https://www.youtube.com/shorts/yCqObRHSqbs?si=TVDBRU-UIxJXK-Fo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Gerçek sıcak fırsatçı olarak Bursa da olsam bile Bağcılar dan akrabaya iki teneke aldırdım ☺️ bilgi için teşekkürler
Bu u, ü farkını da sordunuz mu gerçi genel sahtecilik durumu yokmuş ama ya yeniyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Filtresiz zeytinyağının tüketim tarihi o kadar uzak olamaz. Ben Nermin Hanım'dan aldım, 2023-24 sezonunun zeytinyağı ve filtresiz. Ekim ayına kadar bitirmemiz gerekiyor. Kabaca ömrü bir yıl diyebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Vestel 42PF8175 led tv--panosonic LUMİX FS20--samsung note 3 - lg x110- 1tb samsung hdd.+canon 600D- Samsung nx300 Wifi Fotograf makinası- Opel insignia 180hp Cosmo Teknik Gri.. -
İkisi de 300 TL altı bulunursa son kullanma tarihi 2024 Ağustostan(2024 8.ay) sonra ise 5-10 litre alınırsa kazançlı alışveriş olur.
Son kullanma tarihi 2024 hazirandan önceyse ben almazdım litresi 250 tl`ye gelse de. Çünkü bu yağlar gördüğüm kadarıyla hep plastik ambalajda. Tenekede değil.
Zeytinyağı bozulmaz 2 yıl durmakla ama lezzeti,antioksidan özellikleri azalır. Ayrıca nerede nasıl beklediği önemli,plastik ambalajlar bu açıdan sıkıntılı.
Kristal`in en ekonomik yağları bile genellikle iyidir. Komilinin de 500 ml ve 1 litre olarak benim de tercih ettiğim zeytinyağları var ama bazı ucuz segment ekonomik yağlarını kızartma harici kullanmam açıkcası.
Yudum ile Komili ambalaj tanıtımında müşteriyi çekiyorlar etkileyiciler bu konuda,ama sizlere faydalı olmak için,paranızla aynı paraya daha iyi ürünü alın diye tekrar takrar yazıyorum, komili banmalık Villa Turqan Erken Hasat veya Hilmi Yıldırım Erken Hasat yazan zeytinyağından daha özellikli değil,aynı fiyata gelirse bu dediğim firmaların yağlarını alın,komili banmalık daha ucuza gelirse komili banmalık alın.
Antioksidan özelliği yüksek,polifenolü daha yoğun olan erken hasat zeytinyağı boğazı yakar,kimisi alışkın değildir dakikalarca öksürtür,bilmeyenler yağ bozuk sanıyor. Bilenler de yağ boğazımı çok yakmadı deyip yağ dandik ucuz diyor. Alışkın olanların boğazı eskisi gibi yanmayabilir,öksürtmeyebilir,kimilerinin bünyesi tepki vermeyebilir.
Ben bir akrabama Villa Turqan Erken Hasat hediye etmiştim 2 litre, çok acı diye kullanmamışlar,geri alacaktım ki 20 yaşını geçmiş ünivetsiteli yeğenim dayı ben içerim bunu eğer dediğin sebepten boğazı yakıyorsa dedi vermedi. Zeytinyağı kültürü zeytinyağı biliinci Ege ve Akdeniz bölgesi dışındaki bölgelerimizde çok az hatta hiç yok. Muğla,Balıkesir,Manisa,Aydın halkı bu konuda oldukça iyiler. Memur olsam öğretmen polis olsam buralara tayin isterdim. İnciri bol,zeytini bol,balı ortalamanın üzerinde iyi,bir de tarhanası iyi oldumu,çayı da Rize`den üreticiden mayıs çayı aldım mı,ölmeden önce mutlu yaşamamak için sebep yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Aralık 2023; 6:8:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X