Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.936
Cevap
762
Favori
1.017.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

Ne diyorsunuz alalım mı ? Gelen yeni ürün mü değil mi anlamak mümkün de değil ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 16 Aralık 2023; 20:53:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu fiyatlardan zeytinyağı alınmaz, aklınızı başınıza alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Kime bu mesaj ?

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Geçen sene yeni diyip eski göndermişlerdi.

• jovenleon kullanıcısına yanıt
    :))) o zamana marka sıkıntılı, nereden anladınız ki ? Teneke de doğum tarihi yazsa bile eski ürün yeni dolum olamaz mı ?

• sarpuli kullanıcısına yanıt

forumda da epey kişi alıp iade etti diye hatırlıyorum tavsiye edilen tüketim tarihinden anlaşılmıştı. şuankiler dedikleri gibiyse tett 10.2025 yazması gerekir sanırım.

bunu da kafalarına göre yazsalar anlar mıyız tabi orası ayrı :)

• jovenleon kullanıcısına yanıt
    Dalavere var ise hiç uğraşmaya değmez. Marka olarak unutalım o zaman...

Burayı okuyup tet 2025 bile yazarlar:)

• Merhabalar zeytinyağı zamanla kokusunu ve boğazdaki yakıcılığını neden kaybeder acaba?

• SpartaliKratos kullanıcısına yanıt

İçindeki yararlı bileşikler maddeler çözünüp inaktif hale geliyor hocam. Gene bozulmaz yenir ama daha az faydalı olur ve daha yavan bir tadı olur.

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt

Filtresizi ne zaman satışa koyar Villa Turqan sizce? Hilmi Yıldırım 500'den aşağı vermiyor kendi sitesinde filtresiz yağı.

• Bu sene zeytin az ise bunun sorumluluğunu neden tüketici alıyor?

Bahçene zeytin diktiysen ve o sene ürün az ise sıkıntısını en başta mal sahibi çekmeli.Üretici 2x 3x zammı koyup karını alacak.Ben neden tüm sorumluluğu alayım?

Dersiniz ki serbest piyasa doğrudur isteyen istediği fiyata satar ama ben de gidip o fiyata almam.Bu iş abartılıyor sadece bu sene değil her sene aynı hikaye.

Diğer yağlarla aranın bu kadar açıldığı hiçbir dönem hatırlamıyorum.Öncelikle daha uygun ve kaliteli zeytin yağlarına yönelmekle birlikte (ki hala var) Fındık yağı alırım, ceviz yağı alırım.Bunlar da gayet sağlıklı.

• x15 kullanıcısına yanıt

Aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. Piyasada arz talebe göre fiyat oluşur. Malın arzı azsa talebi çoksa fiyatı artar. Üreticilerin bir suçu yok. Biz almayalım talep düşsün tamam ama İspanya İtalya pusuda bekliyor, orada da ürün az, anında gemi göndermeye hazırlar.

Kansere karşı mücadelesi kanıtlanmış zeytinyağında bulunan içerikler Fındık yağında var mı ki?

İlgili içeriği ezberlemedim,google yazınca çıkabilir belki,köpek balıklarınında da bulunuyormuş bu içerik,kanser tedavisinde ve bazı ağır hastalık tedavilerinde kullanılıyormuş. Zeytinyağında da bulunuyormuş.

Nova Vera'nın fiyatlarına bakarak yazıyorsanız karşı düşünce üretemem ama şuan gayet iyi yeni sezon erken hasat zeytinyağının litresini 400 TL'ye satan güvendiğimiz firmalar için diyorsanız şunu bilmeniz haksızlık yapmamak için önemli:

Zeytinyağı hasadı,sıkımı ve korunması sürecinde kullanılan insan gücü maaşı asgari ücret zammıyla birlikte artıyor,benzin ve elektiriğe (enerji) ne kadar zam geldiği zaten malum. Sıkım esnasında da korunma sürecinde de elektrik harcanıyor. Ambalaj fiyarlarına gelen zammı kanıtlamak için üreticiler ve satıcılar önceki yıllarda aynı ambalaja aynı tenekeye ödediği parayı ve bu yıl aynı tenekeye ödediği parayı göstermek için faturaları yayınlıyor zeytinyağının fiyatlarının artışında kendilerinin en az sorumlu olduğunu kanıtlamak için.

Dürüst ve hakkaniyetli olmak gerekirse geçen sezon 200 TL'ye satılan aynı tür zeytinyağı bu sezon 400 tl'ye satılırsa benim için iyidir. Üstelik bu sezon verim çok çok düşük oldu,geçen sezon müthiş iyi verimli bir sezon oldu,bu sezon ise geçen sezonun 5 de 1'i denilebilecek bir verim var. Bu şartlarda ben mesela Villa Turqan'dan,mesela Hilmi Yıldırım'dan litresi 400 tl'den yeni sezon erken hasat bulursam hemen 10 litre alırım. Açarım bakarım çok iyi olduğuna karar verirsem filtreli olarak bi 10 litre daha hemen alırım.

Zeytinyağı üreticileri devletin aşevi değil,zararına satış iflas getirir.

Benim maddi sıkıntım yok,evime giren maaş eşimle birlikte ayda 80 bin tl üstü

Gıdadan fedakarlık yapıyoruz,ben ve eşim iphone 11 bile almadık henüz. Eşimde Samsung A9 2018 telefon var,şuan 2. eli 2500 tl.

Ben S23 Plus çıkalı çok oldu, daha yeni aldım,4 yıldır, 5 yıl önce Samsung'un ürettiği telefonu kullanıyorum. 40000 tl'lik telefonu 37 bine indirimli aldım diye sevinenler zeytinyağının kilosu 400 tl'ye pahalı derse bunu bilgisizlik,bilinçsizlik olarak ve üreticiye haksızlık olarak görürüm. Bu sözüm eleştirim size değil,bu durumdaki kişilere Forumda kim hangi indirimi kovalıyor,hangi üye hangi ürünlere para harcıyor hemen hemen bilirim.

Dikkatimi çeken, buralarda zeytinyağı fırsatı yakalamaya çalışanlar aslında telefona vb şeylere abartılı fazla para harcamayan kişiler. Bu açıdan da benim için ayrıca değerli vu konunun müdavimleri.

Evine pahalı diye zeytinyağı sokmayan,belediyede işçi bir akrabam Iphone 15 almış geçen hafta,sadece instagramda,tiktokta karı kız kovalayayım diye. Üstelik 4 çocuğu var,eve zeytinyağı almıyor oha pahalı deyip. Malesef böyle sosyal gerçekler var iç acıtan.

Ailesine iyi zeytinyağı tükettirmek için burada zaman harcayanlar değerli kişilikler.Allah işlerini rastgidersin.

• Abi fırsat varmı diye girdim fırsattan başka her muhabbet var. Zeytinyağı forumunda yapın sohbetleri, konu dışında yapın hayat pahalılığıni vs. Lütfen ya fırsatınız yoksa gurme sohbetlere girmeyin.

• g_boz kullanıcısına yanıt

İyi,fırsat olmadıkça konu ölü taklidi yapsın o halde.

Siz hiç fırsat duyurusu yapıyor musunuz konuda,yoksa başkası paylaşsın ben yararlanayım modunda mısınız sürekli.

Şu forumda fırsat konularında emek harcayıp araştırıp takip edip fırsat paylaşmayan, sadece hazıra atlayan,ama konularda ürünler üzerine az sohbet olunca hemen atlayıp " konuda sohbet etmeyin" rajonu kesen boş bir kitle var. Bu kitlenin foruma faydası olmadığını yönetim bildiği için Amazon fırsat konusu olmak üzere birçok fırsat konusunda ürünler hakkında sohbet edilmesine izin veriyor. Gidin Migros Ana konusuna,gidin Amazon Ana konusuna, 10 mesajın 8'i sohbettir.

Bu konuda benim gördüğüm sohbet edenler fırsatlar da duyuruyor,sizin konudaki paylaşımlarınızı inceledim, fırsat duyurunuz yok,sadece bir kere bir soru sormuşsunuz,yani sohbet etmek istemişsiniz. Hadl gldln Trendyolda HepsiBurada da,Migros ve Carrefour'da biraz araştırma yapın da fırsat bulun paylaşın,başkalarına faydanız olsun. Bu işler zaman gerektiriyor. Araştırması da zaman gerektiriyor,buraya yazarak duyurmak da zaman gerektiriyor. Biraz da siz katkıda bulunun konuya,konu hareketlensin sohbete gerek kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 17 Aralık 2023; 18:8:28 >

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt

Sen ne yaptın. Canlı bomba gibisin, 2 satır yazdım kaç satır yazmışsin. Konuşmaya ihtiyacin var, uzman birinden yardım almalısın.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bende çocuklarım için alıyorum zeytinyağını. Burada olma amacım temiz ve gerçek zeytinyağına ulaşmak.

• Öncelikle nerede olduğunu bilmeyenlere konu başlığını tekrar okumalarını tavsiye ediyorum.

Bu forumu eskiden beri takip ederim.Zeytinyağı ticareti yapan üye de çok burada.Onları da anlayışla karşılıyorum.Kendilerince haklıdırlar.

Paranız çoksa alacağınız yağlar belli zaten.
    Sıcak fırsat konusunda ucuz ve kaliteli zeytin yağı peşinde
    koşmanın anlamı yok o zaman.

Bu arada atışma tartışma yeri değil burası.Haddini bilir, Fikrini yazar geçersin.Beğenmediğin yorumlara tahammül etmeyi de öğrenmek gerek.

Sözlerim kim üzerine alınırsa onadır.

• 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.