Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Try it , Try it , kesaplix , OkumadanAlma Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.420
Cevap
796
Favori
1.163.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yediğim yağların içinde en iyisi nova vera, hele bir trilye erken hasati var muhteşem...nova vera memecik de gayet kalbur üstü bir yag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güven asa natürel sızma (yeşil renkli) yağlar Ankara Gimsa marketlerde 5 litresi 150 TL ye satiliyor. Deneyen var mı bu yağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.t.1357 -- 23 Mart 2021; 21:48:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben denemedim ama sızma zeytinyağı ve sıcak fırsatlar forumunda beğenilen butik markalardan biri. Önceki sayfalarda hem yeşil hem de olgun hasadını tecrübe eden arkadaşlar olmuştu, göz atabilirsiniz. Fiyat, piyasa koşullarına göre çok makul düzeyde bu arada. Sıcaklar için tercih edilebilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Zeytinseli, erken hasat Sys3 kodu ile 190TL'ye geliyor, haberiniz olsun.

Tariş'in bu sıradan yağı için 190 çok fazla hocam.

• İlkerA. İ kullanıcısına yanıt

5tl cek ile 8lt 280₺ geldi. 35₺/lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 24 Mart 2021; 9:21:47 >

• bizim toptan market.
  • Yağın kalitesini bilmiyorum ancak ara ara çek verdiği için takip ediyordum. 2 litre erken hasat soğuk sıkım 119 liraydı sonra 99 yaptılar şu an 76 liraya indirmişler. Sanırım yorum almak istiyorlar.

Bazı hesaplara 300/50 kupon var ayrıca 175 üzerine 25 indirim var. Hepsi birleştiğinde 8,5 litre erken hasat soğuk sıkım 256 lira yapıyor.

3 tane alıp çek satıştan 5 liraya 50 lira indirim alınırsa 6 litre yağ 158 liraya da alınabilir.

https://www.trendyol.com/burhaniye-guvenal-yoresel/balikesir-burhaniye-erken-hasat-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-2-litre-p-65065067?boutiqueId=559867&merchantId=271709

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Asit oranı yüksek görünüyor

• antireis A kullanıcısına yanıt

Ben göremedim asitlik oranı nerede yazıyor?

www.guvenalyoresel.com sitelerinde böyle bir yazı var.
    5lt. - 175TL kendi sitesinde.

Ürün açıklamasında , 0.8

• antireis A kullanıcısına yanıt

Sızma tanımı en çok 0,8 olduğu için o şekilde yazıyorlar. Whatsapptan 0.5 bilgisi verdiler.

Anladım teşekkür ederim, ben yazanı görünce bilgi vereyim dedim

• Selam, evde palamidas sarı ve yeşil teneke yağ mevcut. Soğuk sıkım. Bunları sıcak yemeklerde kullansam bir zararı olur mu? Olgun hasat , soğuk sıkım olmayan bir yağ mı almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 31 Mart 2021; 4:27:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

Neden olsun, kullanabilirsiniz tabi ki

• ririii kullanıcısına yanıt

Erken hasatlardaki dumanlanma/yanma 160-180 derecelerde başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Soğuk işlemden geçtiği için atioksidanlar ve diğer yararlı bileşikler, yüksek ısıya maruz kaldığında azalır ya da tamamen kaybolur. Aynı durum olgun hasat için de geçerli ama yeşil hasatta yararlı polifenoller daha fazla olduğundan sıcaklarda kullanılması tavsiye edilmiyor. Elinizde yemeklik sızma yoksa çok harlı ateşe maruz bırakmadan pişirebilirsiniz.

• yaki83 kullanıcısına yanıt

güzel kaliteli bir yağ bir zamanlar çok alırdım ama bu ödül işine bulaştılar ve fiyatları eskiye göre çok arttırdılar.

• Merhabalar,

Tarım kredinin erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı ürünü hakkında ne düşünüyorsunuz acaba , kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Merhabalar,

Tarım kredinin erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı ürünü hakkında ne düşünüyorsunuz acaba , kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim.

Tarım Kredi erken hasat kullanmadım. Olgun hasat iki kere aldım. Çok sıradan, bir daha almıyorum.

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.