< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (250. sayfa)

-
-
-
Ben denemedim ama sızma zeytinyağı ve sıcak fırsatlar forumunda beğenilen butik markalardan biri. Önceki sayfalarda hem yeşil hem de olgun hasadını tecrübe eden arkadaşlar olmuştu, göz atabilirsiniz. Fiyat, piyasa koşullarına göre çok makul düzeyde bu arada. Sıcaklar için tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
Asit oranı yüksek görünüyor
Ben göremedim asitlik oranı nerede yazıyor?
www.guvenalyoresel.com sitelerinde böyle bir yazı var.
5lt. - 175TL kendi sitesinde. -
Ürün açıklamasında , 0.8
Sızma tanımı en çok 0,8 olduğu için o şekilde yazıyorlar. Whatsapptan 0.5 bilgisi verdiler.
Anladım teşekkür ederim, ben yazanı görünce bilgi vereyim dedim
Selam, evde palamidas sarı ve yeşil teneke yağ mevcut. Soğuk sıkım. Bunları sıcak yemeklerde kullansam bir zararı olur mu? Olgun hasat , soğuk sıkım olmayan bir yağ mı almalıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 31 Mart 2021; 4:27:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden olsun, kullanabilirsiniz tabi ki
-
Erken hasatlardaki dumanlanma/yanma 160-180 derecelerde başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Soğuk işlemden geçtiği için atioksidanlar ve diğer yararlı bileşikler, yüksek ısıya maruz kaldığında azalır ya da tamamen kaybolur. Aynı durum olgun hasat için de geçerli ama yeşil hasatta yararlı polifenoller daha fazla olduğundan sıcaklarda kullanılması tavsiye edilmiyor. Elinizde yemeklik sızma yoksa çok harlı ateşe maruz bırakmadan pişirebilirsiniz.
güzel kaliteli bir yağ bir zamanlar çok alırdım ama bu ödül işine bulaştılar ve fiyatları eskiye göre çok arttırdılar.
-
Merhabalar,
Tarım kredinin erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı ürünü hakkında ne düşünüyorsunuz acaba , kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Merhabalar,
Tarım kredinin erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı ürünü hakkında ne düşünüyorsunuz acaba , kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim.Tarım Kredi erken hasat kullanmadım. Olgun hasat iki kere aldım. Çok sıradan, bir daha almıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X