Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pigletx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.550
Cevap
802
Favori
1.202.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhabalar geçtiğimiz sezon beyaz teneke olandan alıp kullanmış çok da memnun kalmıştık. fiyatları da alınabilir orta seviyedeydi. bu sene platform komisyonları yüzünden midir bilmiyorum ama n11 vb platformlardan çekilmişler sadece kendileri satış yapıyorlar ve şahsi görüşüm ne kadar fiyatlarda ciddi yükselişler olsa da çok fazla fiyat artışı olarak yansımış. Yani benim beklentim müşteri olarak madem ticari platformlardan çekildi komisyonlar yüzünden oluşan fiyat farkını tüketiciye yansıtması olurdu. ben genelde 11.11 döneminde almayı tercih ediyorum şimdi kontrol ettim geçen yıl o dönemde satış fiyatı 165 tl imiş. kuponla vs. daha uyguna alınabiliyordu yani şu anki fiyatı 265 tl. kullandığım dönem için fikrim yağ güzel bir yağdı o fiyatlara yakın olsa yine tercih ederdim ama şahsi fikrim şu anki fiyata seçenekleriniz çok fazla.

Orijinalden alıntı: legolas192

merhabalar geçtiğimiz sezon beyaz teneke olandan alıp kullanmış çok da memnun kalmıştık. fiyatları da alınabilir orta seviyedeydi. bu sene platform komisyonları yüzünden midir bilmiyorum ama n11 vb platformlardan çekilmişler sadece kendileri satış yapıyorlar ve şahsi görüşüm ne kadar fiyatlarda ciddi yükselişler olsa da çok fazla fiyat artışı olarak yansımış. Yani benim beklentim müşteri olarak madem ticari platformlardan çekildi komisyonlar yüzünden oluşan fiyat farkını tüketiciye yansıtması olurdu. ben genelde 11.11 döneminde almayı tercih ediyorum şimdi kontrol ettim geçen yıl o dönemde satış fiyatı 165 tl imiş. kuponla vs. daha uyguna alınabiliyordu yani şu anki fiyatı 265 tl. kullandığım dönem için fikrim yağ güzel bir yağdı o fiyatlara yakın olsa yine tercih ederdim ama şahsi fikrim şu anki fiyata seçenekleriniz çok fazla.

2 gun once tazemasada 175 tl idi

• Askaparta kullanıcısına yanıt

Kartta puan varmış, görünce dayanamam:), 25₺ n11 indirimi oluncada 187,50₺ den 5Lt. sızma aldım. Paketleme konusunda güvence vermişler ama tenekesi biraz eğri geldi. Paketlemede daha ilerlemeleri gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 20 Mart 2021; 19:45:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakılıç

Hocam tam olarak Yudum markasının bu urunu hileli ürünler listesindeydi.

• Uzun suredir burayı takip ediyorum, uygun fiyatlı önerilerden palamidas, avilo denedim ancak bir egeli olan babaanneme begendiremedim sonra arkadaşımın tavsiyesiyle ikidamla zeytinyağini aldık memnun kaldık cevremizde de beğenmeyen olmadı, tavsiye ederim,

Orijinalden alıntı: universall

Uzun suredir burayı takip ediyorum, uygun fiyatlı önerilerden palamidas, avilo denedim ancak bir egeli olan babaanneme begendiremedim sonra arkadaşımın tavsiyesiyle ikidamla zeytinyağini aldık memnun kaldık cevremizde de beğenmeyen olmadı, tavsiye ederim,

Çevrenize yağ tadımı mı yaptırıyorsunuz sürekli?

• Çünkü arazide motorla calisilamaz..

• ben instagramda bi sayfa buldum artık ordan alıyorum ister balıkesir ister gemlik damak tadınıza göre direk fabrikadan alın sizde bence uğraşmayın böyle

Tariş vey Kristal şu dönemlerde çok indirime girdi hatta Tariş 2 litre 1 ay indirimde kaldı 3 kutu aldım.Kristal yine girmiş bu hafta alacağım 2-3 tane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiye'de indirim beklemek mi? Allah kurtarsın kardeşim Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Hangi sayfa?
  • novavera da %20 indirim var ama yine de yüksek geldi fiyatlar bana. daha önce kullanmadım ama bu ara karşıma çok çıkıyor ödül fln almış. ayvalık erken hasat 5 lt 256 ya geliyor indirimle.

Cok degil 2 3 sene once bu forumda tercih edilen harvena palamidas felole gibi markalarin bir tik ustunde fiyatla nova vera bulabiliyorduk. Malesef odul kazandikca, ünü arttikca taleple beraber fiyatlari artti.. orta seviye butceli insanlar icin ulasilamaz hale geldi.. yapacak birsey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.