Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.533
Cevap
802
Favori
1.179.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihstorm

Eyvallah aldım 2 tane
    nasıl güvenip alabildiniz ? Yani bilinen bir marka değil fiyatı aşırı ucuz vs
  • quote:

Nasıldır arkadaşlar bilgisi olan var mı kendi sitesunde 1L 44 TL diyor
    Ürünü sitede ben bulamadım, linkini atabilir misin?

Ürün yok olmuş sanırım.
  • Kaybolma değil, tükenmiş doğal olarak.
    Ben de 1 adet bundan ayrıca 1lt de Kumi olandan aldım, hem fiyat yanlış girilmiş olabilir diye, hem de özür çeki vardı.
    Bu arada doğru bağlantı:https://www.trendyol.com/tirilyeden/kaz-daglari-ozel-seri-tas-baski-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-500-ml-p-3769076

Ekleme: Uzunca zamandır saçma sapan paylaşımların/fiyatların verildiği bu konuyu takibi bırakacakken, bir fırsat sunduğunuz için teşekkürler @fatihstorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 26 Ekim 2019; 12:38:2 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Tükenmiş hocam 4 tane almadığıma pişman oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Hadi yaaa öyle mi o yüzden mi 1 saat içinde tükendi adamların diğer yağ fiyatlarına baktın mı kendi sitesinde bile 44 lira diyorum hem neyine guveneyim ayçiçek yağı olsa ne olur 10 TL kargo bedava

• quote:

Hadi yaaa öyle mi o yüzden mi 1 saat içinde tükendi adamların diğer yağ fiyatlarına baktın mı kendi sitesinde bile 44 lira diyorum hem neyine guveneyim ayçiçek yağı olsa ne olur 10 TL kargo bedava
    o nasıl bir uslup öyle ya! Merak ettim sordum sadece bildiği bir firmamı araştırdı mı vs
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar noktasında insanların şunu* anlamaması çok üzücü, defalarca yazdım kısaca yazayım.

*Sene sonu gelmiş, yeni ürünler çıkmaya başlamış geçen yılın ürünlerinden elinde 100'er tane stok var diyelim, bunları uygun fiyattan verip reklamını/kalitesini tanıtmak varken neden toptancıya versin ki üreticiler? Hem müşterinin gönlünü kazanmak neden bu kadar kötü olsun? Neden reklam firmaları, web siteleri kazanacağına tüketici, dolaylı yoldan da üretici kazanmasın?

Para etmiyor diye domatesi yola/çöpe boşaltan çiftçi kafasıyla aynı bu mantık, pazara getirir 50 kuruştan satarım, hiç bir şey alamazsam sevap alırım, neden dökeyim?

Ayrıca belki ilgisi olanlar yoktur ama hemen yakında incehesap konusu var adamlar 2700x işlemciyi 999TL'den satmışlar aramızda bu karta 2000TL verenler var, üstelik bu ürün zeytinyağı da değil, şimdi niye firmayla hayretle bakalım, doğrudan uygun fiyatla tüketiciye ulaştığı için belki bedavaya, belki de çok düşük bir bütçeyle reklamını yaptı/yapıyor.

• fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Hocam haber verdiğiniz için teşekkür ederim, sayenizde faydalandım bu fırsattan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brzlyl ysf

N11 de veraolive marka zeytinyağı 5 lt 84 lira. Yemek için hesaplı yağ arayanlara cazip bir alternatif
    Veraolive %100 Natürel Sızma Zeytinyağı 5 Litre 130,00 TL yerine 84,90 TL
    https://urun.n11.com/zeytin-yagi/veraolive-100-naturel-sizma-zeytinyagi-5-litre-P386580056
    Yağ geldi arkadaşlar butik üreticilerin premium yağları ayarında değil ama gayet tatminkar aynı mağazada satılan the mill marka 1 lt şişe yağda gayet güzel bu fiyatlara bedava. Ben zaten çiğ tüketim için kalitesini ispat etmiş ödüllü yağları tüketiyorum bunu yemeklerde kullanacağım. n11 ve gitti gidiyor kuponu olanlar daha ucuzada alabilirler firma ihracat yapan kurumsal bir firma merdiven altı işletmelerle bir tutmamak gerekir diye düşünüyorum

• Trendyol.com
    Komili Akdeniz Lezzetleri Naturel Sızma Zeytinyağı 2 L 04130063 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/komili/akdeniz-lezzetleri-naturel-sizma-zeytinyagi-2-l-p-31431451?boutiqueId=354341&merchantId=108112

Komili akdeniz lezzetleri 2 litre 50 tl.3 adet alımda 150 tl.Türk telekom selfy kampanyası %20 indirimle 3 adeti yani 6 litresi 120 tl'ye geliyor.Satıcı da migros.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 27 Ekim 2019; 0:15:10 >

• incirya 2019-20 hasadı sipariş geçmek istiyorum. litresi 30a gelecek biraz pahalı ancak iyi olduğunu umuyorum iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

incirya 2019-20 hasadı sipariş geçmek istiyorum. litresi 30a gelecek biraz pahalı ancak iyi olduğunu umuyorum iyi midir?
    1-2 sayfa önce yorum yazmıştım bakabilirsiniz, biraz uzun da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkydmr kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam ne kusuru. Ama burda satış yapabileceğinizi sanmıyorum maalesef :)

• ilkydmr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba iyi satışlar öncelikle şuhu belirtmek isterim kendi adıma yağınız çok üst düzey olabilir değerleri vs ancak bunu söylemlerle kanıtlamak mümkün değil tadım yapılmadan kimse 5/10 litre de körleme almak istemez bir sürü kendini kanıtlamış firma var bunlarda bile kaç defa düşünüp alanların yorumunu araştırırken bu şekilde satış yapmak çok zor ama sizin gibi iddalı bir arkadaşa birkaç sene önce söyle bir şey yapmıştı 0,25 yada 0,5 lt şişelere yağını tadımlık göndermişti forumda ki 10/15 kişiye tabi kargo alıcıya ait olmak şartıyla belki sizde böyle bir yol seçerek tanıtım yapabilirsiniz bizlerde deneyip karar veririz tabi ki karar sizin benimkisi öneri iyi satışlar dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Hocam merhaba iyi satışlar öncelikle şuhu belirtmek isterim kendi adıma yağınız çok üst düzey olabilir değerleri vs ancak bunu söylemlerle kanıtlamak mümkün değil tadım yapılmadan kimse 5/10 litre de körleme almak istemez bir sürü kendini kanıtlamış firma var bunlarda bile kaç defa düşünüp alanların yorumunu araştırırken bu şekilde satış yapmak çok zor ama sizin gibi iddalı bir arkadaşa birkaç sene önce söyle bir şey yapmıştı 0,25 yada 0,5 lt şişelere yağını tadımlık göndermişti forumda ki 10/15 kişiye tabi kargo alıcıya ait olmak şartıyla belki sizde böyle bir yol seçerek tanıtım yapabilirsiniz bizlerde deneyip karar veririz tabi ki karar sizin benimkisi öneri iyi satışlar dilerim
    Denemeden kimse zeytinyağı almaz.

• Arkadaşlar 1 ay önce gittigidiyordan NİLY marka 5 lt zeytinyagı aldım bunca yıllık net alısverisimde belkide rastladıgım en kötü üründü oysa yorumlara ve saglam kaynaklara dayanarak hep ürün almıstım ürün bildiğin ayçiçek yağına banziyor rengi kokusu uzaktan yakından alakası yok kesinlikle tavsiye etmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Son gelen Nily pek beğenilmedi bizde, bence İncirya tercih ediniz.

Alıntıları Göster
    aynen ben de son aldığım nily,i begenmedim.zor bitirdik

demek yanilmamışım hocam

BU ŞEKİLDE YAZMIŞ BUADA ARKADAŞLAR NİLY İLE İLGİLİ.
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz benim için önemli. Tavsiyeniz uymak isterim gönlünüz rahat olsun. Numune isteyen arkadaşlar özelden adreslerini yollasın ben de üzerime düşeni yaparım.

• Bu konunun da el birliği ile içine ettik... Bravo bize. Başlıkta sadece sıcak fırsat yazıyor ama muhabbet gırla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

Bu konunun da el birliği ile içine ettik... Bravo bize. Başlıkta sadece sıcak fırsat yazıyor ama muhabbet gırla...
    Zeytinyağı iyi mi bilemeden nasıl sicak fırsat olacak? Mesela natürel sızma 5 kilosu 20 tl ise sıcak fırsat midir? İçinde ne var kim bilir. Markadiz veya bilmedigimiz dunya marka var. Tabii sadece bilindik markalar paylasilirsa mesela komili kristal taris vb. O zaman sicak midir anlarız belki. Yani mecburen bilgi, tecrübe paylaşımı olacak.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.