Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.528
Cevap
801
Favori
1.176.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır alışveriş yapıyorum korudağ alışveriş sistemi kadar amatörünü ne gördüm ne duydum... Garanti bankası kartları ile bir şey almak imkansız, axses ile sms koduda kadar ilerleyebildim sonunda siparişi verdim gibi oldu ama şu an siparişler kısmında ödeme bekleniyor diyor. Kredi kartında da (sms koduna rağmen) her hangi bir işlem görünmüyor... Bu işi yapmak bu kadar zor olmamalı... Çok yeni teknolojiler ile zeytin sıkıyoruz diyen firma bunu yapmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretuna

Bu mesaj silindi.
    Hergün bunu yazacakmısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Bu sefer ki Nily den bende memnun kalmadım,ağır bir koku var yağ da, ayrıca gittigidiyor olumsuz yorumu da yayınlamadı, gıcık kapıyom şu siteye de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Desenize yorumlara aldanmamak lazım. Yazık.

• incirya ve avilo kullanan arkadaslar bu yağdan alip deneyen oldumu.kiyaslama yaparlarsa iyi olur

GittiGidiyor
    The Mill %100 Natürel Zeytinyağı 5 x 1 litre (5 Litre) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/the-mill-100-naturel-zeytinyagi-5-x-1-litre-5-litre-494108088

bu arada avilo fiyati 119.50 ye indirmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Bu sefer ki Nily den bende memnun kalmadım,ağır bir koku var yağ da, ayrıca gittigidiyor olumsuz yorumu da yayınlamadı, gıcık kapıyom şu siteye de
    yanilmadiğima sevindim. bende en son aldigim yagdan memnun olmadim ve kendilerinede belirttim.bu konuda da bir kac defa yazdim.
    cok zor bitirdik.70 lira bile olsa daha almam

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    hocam yukarda bu yagla ilgili bir not yazmistim. ben gecen senelerde nily, incirya ve avilo'dan aldigim yaglarda yakicilik hissetmemistim, oyle kasikla yag degustasyonu vs yapan biri degilim ama bu yaga ekmek banip yedikten kisa bir sure sonra iyi erken hasatlardan, butik yaglardan bildigim geniz yanmasi cok hosuma gitti.

onceki mesajim:

buradaki mesajlasmalarin uzerine ayni firmanin the mill markasiyla sattigi yagi 5 x 1lt 99tl'ye gittigidiyor uzerinden aldim. yemeklerde kullanilir, daha sonra sisiselerini kullanirim diye dusunmustum ama lezzet ve ozellikle de yakicilik sasirtici derecede iyi cikti. f/p urnu oldugunu dusunuyorum, ekonomik bir alternatif olarak tavsiye ederim.

ekleme: bu mesajimdan sonra ayni urun olmasini umarak veraolive markali 5lt’si 84tl olan yagdan da siparis ettim, ama onu acmam bir kac ayi bulacaktir, onu tadan arkadaslar tecrubelerini paylasirsa makbule gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skmg -- 31 Ekim 2019; 15:54:20 >
  • tskrler cevabiniz icin hocam.dediğiniz gibi aynı yağ çıkabilir vede çok güzel olur. 99,90 olanda 5 tane cam şişe maliyet artırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 31 Ekim 2019; 21:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

yanilmadiğima sevindim. bende en son aldigim yagdan memnun olmadim ve kendilerinede belirttim.bu konuda da bir kac defa yazdim.
    cok zor bitirdik.70 lira bile olsa daha almam

Alıntıları Göster
    Yazin mi aldiniz acaba? Bence filtresiz olunca zamanla boyle tat vs cok asiri degisiyor cunku uzun zaman gecince. Ozgur bey demisti gecen arada sallamak lazim diye. Mantikli.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Yazin mi aldiniz acaba? Bence filtresiz olunca zamanla boyle tat vs cok asiri degisiyor cunku uzun zaman gecince. Ozgur bey demisti gecen arada sallamak lazim diye. Mantikli.

Alıntıları Göster
    4-5 ay oluyor.filtresiz değildi hocam.beya berrak bir yağdı. nily,in sahibi atilla bey değilmi? ayrıca beklemekle alakası olacağını sanmıyorum hocam
    ben incirya ve avilo dan 4-5 teneke stok yaptığımı bilirim.örneğin şu an evde 3 teneke incirya var 99,90 iken 25 lik çekle 74.90,a aldım hiç birinde böyle rahatsız edici bir ağır yağla karşılaşmadım veya benim ağzımın tadına uymadı diyelim hafif tabirle

edit: avilo dan kıl kapmaya başladım. gittigidiyorda fiyatı yukarda tutarak yağ pıyasasını yukarı çekmeye çalışıyor gibi bir izlenim oluştu bende malesef
    daha yeni 129,90dan aşağı çekip 119.50 yaptılar fiyatı.sanırım incirya yüzünden satışlar baltalanıyor.sağolsun incirya.bazen onlarada kızıyorum fiyatlarda zıkzak yapıyorlar ama yinede alınabilir fiyatlardalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 31 Ekim 2019; 21:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skmg

hocam yukarda bu yagla ilgili bir not yazmistim. ben gecen senelerde nily, incirya ve avilo'dan aldigim yaglarda yakicilik hissetmemistim, oyle kasikla yag degustasyonu vs yapan biri degilim ama bu yaga ekmek banip yedikten kisa bir sure sonra iyi erken hasatlardan, butik yaglardan bildigim geniz yanmasi cok hosuma gitti.

onceki mesajim:

buradaki mesajlasmalarin uzerine ayni firmanin the mill markasiyla sattigi yagi 5 x 1lt 99tl'ye gittigidiyor uzerinden aldim. yemeklerde kullanilir, daha sonra sisiselerini kullanirim diye dusunmustum ama lezzet ve ozellikle de yakicilik sasirtici derecede iyi cikti. f/p urnu oldugunu dusunuyorum, ekonomik bir alternatif olarak tavsiye ederim.

ekleme: bu mesajimdan sonra ayni urun olmasini umarak veraolive markali 5lt’si 84tl olan yagdan da siparis ettim, ama onu acmam bir kac ayi bulacaktir, onu tadan arkadaslar tecrubelerini paylasirsa makbule gecer.
    Merhaba,

Aynı markanın tek 1LT lik ürünü de 5X li ürün ile aynı mıdır acaba ?
    GittiGidiyor
    The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Litre Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/the-mill-naturel-sizma-zeytinyagi-1-litre-489424231

Denemeden almak istemedim de 5LT birden.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Yıllardır alışveriş yapıyorum korudağ alışveriş sistemi kadar amatörünü ne gördüm ne duydum... Garanti bankası kartları ile bir şey almak imkansız, axses ile sms koduda kadar ilerleyebildim sonunda siparişi verdim gibi oldu ama şu an siparişler kısmında ödeme bekleniyor diyor. Kredi kartında da (sms koduna rağmen) her hangi bir işlem görünmüyor... Bu işi yapmak bu kadar zor olmamalı... Çok yeni teknolojiler ile zeytin sıkıyoruz diyen firma bunu yapmamalı...
    Online satışa gerekli bütçeyi ve zamani ayıramayan firmalar icin en iyisi n11 vb gibi platformlardan satış yapmak galiba.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Yani çok daha kolay olurdu herkes için...

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben yeni aldım Nily yağı, ancak öyle böyle değil acayip kokuyor,öyle sallamayla geçecek iş değil,iade etmediğime pişman oldum yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 1 Kasım 2019; 11:2:11 >
  • skmg S kullanıcısına yanıt
    Veraolive yorumları da hoşuma gitmedi, copy paste yorumlar aynı isimler hele bide nily faciasından sonra burda alan birinin yorumunu okumadıkça, güvenmem ki olumsuz yorumları yayınlamıyorlar zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 1 Kasım 2019; 11:3:59 >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    haklısınız.Sitede Ne sipariş no ne kargo takip gözüküyor.Ama ilgili kişiye whatsapp tan yazarsanız hemen yardımcı oluyor.ödemede teb sanaal karttan hiç sorun yaşamadım.
    Bir de sürat kargo meselesi var.3 gündür evime 150 mt. yerden getiremediler ve başkasına teslim gözüküyor.Çalışmasam şubeye gidip altüst edeceğim.Rezil bir firma bu sürat kargo.
    Zeytinyağı iyi olmasa sırf bu kargo yüzünden tekrar istemezdim.
    litresi 35 TL ye gelen çok kaliteli yeni mahsül erken hasat için değer dedim.
  • Nily çok kaliteli bir yağ değil...
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam yorumları okuyunca zaten anlıyorsun bir milletin geldiği hali,adam ürünü bırakmış ambalajı kutuyu anlatıyor sadece,tenekeyi yiyecek ya o yüzden..Geçen termosun altına yazmışlar,etiketi sökülüyormuş da ondan beğenmemiş ..Acayip tipler var memlekette,yani bir yorumun kesin dh den olduğunu bile anlıyor bazen insan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 1 Kasım 2019; 11:36:29 >

• Novavera erken hasat ayvalik 5lik 220 tl bence aklinizda olsun. Cok cok iyi. Cok beğendim. Bilginize. Yağı cam şişelere aktardim ve kilere koydum. Tadi aromasi harika.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.