Şimdi Ara

Zenondan muayneye takıldım yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevaplar icin tesekkurler. .
    simdi 1 ay icinde ucretsiz tekrara gidicem.gidene kadar oldu polis cevirdi, muaynesiz kabul edip ceza mi yazar yoksa elimdeki tuv evragini gosterip devam edebilir miyim? bilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diesl

Hocam xenon un kiti söktürme sadece ampül leri değiştirt o yeterli muayene istasonun dan çıkıncada git geri ver 5 lira söktürdüğün gibi taktır xenon larını

hocam bu sefer adam bakip sokmememisin flm deyip gecirmeye bilir mi bi muayne parasi daha odemeyel

• infest06 kullanıcısına yanıt
    rica ederim muayene kagıdı gösterilip eksiklerimi tamamlayıp götürecem derseniz bi sorun olmaz cünki elinizde tüv ün evrak ı var bi sorun cıkarmazlar vaktini gecirmediginiz sürece
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2323

rica ederim muayene kagıdı gösterilip eksiklerimi tamamlayıp götürecem derseniz bi sorun olmaz cünki elinizde tüv ün evrak ı var bi sorun cıkarmazlar vaktini gecirmediginiz sürece

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Benimkide geçmedi muayeneden 35 lira verdim normal ampul taktırdımtekrar xenonları takmaya fırsatım olmadı.Şuan gece körlemesine gidiyorum resmen

çakma xenonlarınız yüzünden karşınızdan gelenleri anlayabildinizmi şimdi? körleme gitmek nası oluyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

quote:

Benimkide geçmedi muayeneden 35 lira verdim normal ampul taktırdımtekrar xenonları takmaya fırsatım olmadı.Şuan gece körlemesine gidiyorum resmen

çakma xenonlarınız yüzünden karşınızdan gelenleri anlayabildinizmi şimdi? körleme gitmek nası oluyormuş..

Benimki şey gibi parlayanlardan değildi.Ayrıca serviste taktırdım.makyajli kasada standart olan bi donanim zaten.Benimkisi makyajsizdi ve taktirdim. Göz aldigini sanmiyorum, en kötü ayarsız halojen kadar rahatsız ediyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Benimki şey gibi parlayanlardan değildi.Ayrıca serviste taktırdım.makyajli kasada standart olan bi donanim zaten.Benimkisi makyajsizdi ve taktirdim. Göz aldigini sanmiyorum, en kötü ayarsız halojen kadar rahatsız ediyordur

herhalde en revaçtaki bahane bu. benimki farklı.

xenon fara göre yapılmış merceğiniz yoksa hiç bir fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

biz arabada orjinal zenon var sanıyorduk, megersem orjinalinde yokmuş muanede öğrendik herneyse. Muaneden ilk sorun olmuş kusur durumunu bilmiyorum, muane istasyonun yanında 30tl ye çıkar tak yapmışlar, muaneden geçincede tekrar eski farları takmışlar. 30tl ye halletmiş babam, belki pazarlıkla 25tl de olurdu ama ilk gidiş ve acemeliğe denk gelmiş heralde

Yolda arkasından beddua ve küfür yiyenlerdenseniz; bilginize...

• Karşıdan yada arkadan "çakma zenon"cu geldiginde "ne biliyorsam" saydiriyorum.

Hele hele! Arka sis farı açık gezen kazmalar yok mu?

Tövbe tövbe.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Karşıdan yada arkadan "çakma zenon"cu geldiginde "ne biliyorsam" saydiriyorum.

Hele hele! Arka sis farı açık gezen kazmalar yok mu?

Tövbe tövbe.......
    Karşıdan çakma xenonlu denk geldiğinde direk çakıyorum uzunları anlasın 50 TL verip insanları kör etmek nasıl oluyor...
  • Uzun yol çift yönlü tek gidiş geliş yollarda karsımdan gelen cakma zenonculara önce sövüyorum ardından Bi xenon'larımla arkaya arkaya 5-10 defa şimşek gibi çakıyorum uzunları

Hemen dörtlüleri yakıyorlar kör olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Uzun yol çift yönlü tek gidiş geliş yollarda karsımdan gelen cakma zenonculara önce sövüyorum ardından Bi xenon'larımla arkaya arkaya 5-10 defa şimşek gibi çakıyorum uzunları

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Uzun yol çift yönlü tek gidiş geliş yollarda karsımdan gelen cakma zenonculara önce sövüyorum ardından Bi xenon'larımla arkaya arkaya 5-10 defa şimşek gibi çakıyorum uzunları

Alıntıları Göster
    Söktürmen gerekiyor mutlaka.Ben aracı aldığımda zenon vardı.İyiydi ama söktürdüm.Elektrikçi 50 tl istedi utanmadan.Yaptığı 2 ampül takmak.20 TL verip çıktım.

• biz aldımızda öyle sanıyorduk, hatta gidin chevrolete bütün araçlar öyle. Bende akşam evde duyunca çok şaşırdım
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    benim aracim da opel bende orjinal olarak sonradan takildi saniyirdum arac ustunde zenonla gelmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

benim aracim da opel bende orjinal olarak sonradan takildi saniyirdum arac ustunde zenonla gelmisti.
    istisnai birkaç araç dışında merceksiz, otomatik seviye ayarsız, far yıkamasız xenon ile muayeneden geçemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

quote:

quote:

herhalde en revaçtaki bahane bu. benimki farklı.

xenon fara göre yapılmış merceğiniz yoksa hiç bir fark yok.

Mercekli far halojendede xenonda da iyidir.şunu düşünüyorum gerçekten büyük bir sorun yaratsaydı üreticiler bunu standart donanım olarak sunmazdı.

• sadece xenonmu sanayide çakma satılan,yüksek ışık veren helojenlerde çok göz alır. önce eğitim ve denetim gerekli. bunun içinde önce devletin dürüst olması gerekir. yoksa boşuna konusmaktan başka birşey yapmamiş oluruz burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 2 Mart 2014; 16:18:38 >
  • quote:

quote:

Hocam xenon un kiti söktürme sadece ampül leri değiştirt o yeterli muayene istasonun dan çıkıncada git geri ver 5 lira söktürdüğün gibi taktır xenon larını

hocam bu sefer adam bakip sokmememisin flm deyip gecirmeye bilir mi bi muayne parasi daha odemeyel

Hocam biraz geç oluyor ama kusura bakma artık. Bişi demiyorlar merak etme biz hep araçlarımızda öyle yapıyoruz sadece hafif kusur far ayarı çıkıyo başka bi sıkıntı yapmıyorlar. Bu arada yaptırdıysan nasıl yaptırdın dediğim gibimi yoksa komple söktürdünmü ?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam biraz geç oluyor ama kusura bakma artık. Bişi demiyorlar merak etme biz hep araçlarımızda öyle yapıyoruz sadece hafif kusur far ayarı çıkıyo başka bi sıkıntı yapmıyorlar. Bu arada yaptırdıysan nasıl yaptırdın dediğim gibimi yoksa komple söktürdünmü ?

Alıntıları Göster
    Çakma xenon kullanmayın kardeşim, kör olduk sayenizde !!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.