Şimdi Ara

Zenondan muayneye takıldım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, 2007 Astra hb aracım var. Aracı ilk aldığımda servisten zenon(trafolu) taktırmıştım. Ama fabrika çıkışı değil. 2-3 muayneden böle geçmeme rağmen bugün ağır kusur olarak sayıldı tekrar gidicem. Aracımı yakın zamanda satmayı düşünüyorum. Muayneden nasıl geçebilirim? Normal fara dönsem ne kadar öderim sizce. Boşuboşuna masraf yapmak istemiyorum.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Merhabalar, 2007 Astra hb aracım var. Aracı ilk aldığımda servisten zenon(trafolu) taktırmıştım. Ama fabrika çıkışı değil. 2-3 muayneden böle geçmeme rağmen bugün ağır kusur olarak sayıldı tekrar gidicem. Aracımı yakın zamanda satmayı düşünüyorum. Muayneden nasıl geçebilirim? Normal fara dönsem ne kadar öderim sizce. Boşuboşuna masraf yapmak istemiyorum.
    Teşekkürler

sökecen kardeş git h4 ampul al tak başka çaren yok merceksiz, otomatik ayarsız xenon geçmez.
  • zannedersem far yıkama sistemi olanlarda hafif kusur yıkama sıstemi olmayanlarda agır kusur 2 adet halojen ampul alırsınız 10 tl 5 tl de elektrikçi takar 15 tl ye halledersiniz kolay bi işlem
  • biz arabada orjinal zenon var sanıyorduk, megersem orjinalinde yokmuş muanede öğrendik herneyse. Muaneden ilk sorun olmuş kusur durumunu bilmiyorum, muane istasyonun yanında 30tl ye çıkar tak yapmışlar, muaneden geçincede tekrar eski farları takmışlar. 30tl ye halletmiş babam, belki pazarlıkla 25tl de olurdu ama ilk gidiş ve acemeliğe denk gelmiş heralde
  • quote:

Merhabalar, 2007 Astra hb aracım var. Aracı ilk aldığımda servisten zenon(trafolu) taktırmıştım. Ama fabrika çıkışı değil. 2-3 muayneden böle geçmeme rağmen bugün ağır kusur olarak sayıldı tekrar gidicem. Aracımı yakın zamanda satmayı düşünüyorum. Muayneden nasıl geçebilirim? Normal fara dönsem ne kadar öderim sizce. Boşuboşuna masraf yapmak istemiyorum.
    Teşekkürler

Çok iyi olmuş,çünkü çakma xenonlar inanılmaz rahatsız ediyor.

Kaldı ki sadece görüntüde işe yaramış gözükse de aslında aydınlatma konusunda da zayıf kalıyor.

Lütfen orijinalinde yoksa çakma xenonlar takmayın,çok rahatsız edici oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-30 tl'ye halledebilirsem süper olur. Muayne çıkışında elektrikçi gibi bi adam banada bişeyler söyledi takıldıysan gel flm diyede güvenemedim yürüdüm okadar kolay olcağını düşünmemiştim . Zenon göz alma olayına bende katılıyorum. Alırken servis müdürü akrabamdı, jest olsun diye taktırmış. Şimdi işlem tam olarak nedir direk sadece ampül değişimi mi sadece? Yoksa bu zenon sistemini sök ampul sistemi tak flm gibi mi?
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Valla ne araçlar geçiyo, adamın camı kırık geçmiş anlatıyodu. Ankara iskitlerde bi adama 50 tl vermiş o telefon açmış aracı geçmiş vb...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimkide geçmedi muayeneden 35 lira verdim normal ampul taktırdımtekrar xenonları takmaya fırsatım olmadı.Şuan gece körlemesine gidiyorum resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    Sadece ampul değişimiyle çözülür mü bu iş ? Geçici çözümmü yoksa direk bu ampullerle sıkıntısız devam edilir mi yetkili servisten taktırmanın bir anlamı olur mu?
  • quote:

Valla ne araçlar geçiyo, adamın camı kırık geçmiş anlatıyodu. Ankara iskitlerde bi adama 50 tl vermiş o telefon açmış aracı geçmiş vb...

camı kırık mı geçmiş ???? Aracı götürmeden geçenleri gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

camı kırık mı geçmiş ???? Aracı götürmeden geçenleri gördüm.

Valla doğrudur, ama eski sistemi düşününce bunada şükür
  • Çek bir elektrikciye Xenonları çıkarıp helojenleri taksin. Muayeneden sonrada tekrar xenonları taktir. 30 lira ver geç.

• Git halojen sarı ampullerden al , tak geçir muayeneden hocam

• bencede iyi olmuş hele bazı araçlar siz ve fara takıyor şehir içinde adamın gözüne gözüne çok rahatsız edici... ancak yeni öğrendim geçmediğini..... yeni mi yasalaştı buda eskiden sorun yoktu sanki..
  • Trafikte bu araçları çevirmeleri ve alıkoymaları lazım. Bu ve sis farı açanları. Bunlar yüzünden gözlerimiz göremez hale geliyor. Terbiyesizlik başkada birşey değil.

Din din diye yıkılan millet başka insanları rahatsız edip kaza yaptırmak için elinden geleni yapıyor.
  • benim fara hortumla su tutmustu biri muyanede camda az catlak vardi sonra dedim niye tuttun su gecirseydi sanayiye gondercektim dio

• infest06 kullanıcısına yanıt
    Hocam xenon un kiti söktürme sadece ampül leri değiştirt o yeterli muayene istasonun dan çıkıncada git geri ver 5 lira söktürdüğün gibi taktır xenon larını
  • çıkar
  • Muayene Öncesi Kontrol diye yerler var sanayiide. Bu tür yerler gerekli kontrolleri yapıp ve tabi ki belli bir ücret karşılığında aracı muayeneye götürüp evinizin önüne kadar gelip bırakıyor. Gün içerisinde baya bir arabayı muayeneye götürdükleri için haliyle ordakilerle içli dışlı olmuşlar. Götürdükleri arabalardan muayeneden geçemeyenleri yoktur. Doğu batı farketmez para heryerde konuşur bu dünyada.
  • quote:

Sadece ampul değişimiyle çözülür mü bu iş ? Geçici çözümmü yoksa direk bu ampullerle sıkıntısız devam edilir mi yetkili servisten taktırmanın bir anlamı olur mu?

yetkili servise hiç gerek yok normal bi elektrikçinin yapacagı iş hatta biraz el beceriniz varsa siz bile yapabilirsiniz sarı ampulleri begenmezseniz eger söktürüp tekrar takabilirsiniz zenon beyinlerini sökmeye gerek yok ampullerini yuvadan cıkarttırın kalsın öyle muayeneden cıkınca tekrar yuvasına takın bi sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.