Şimdi Ara

Zenon Farlar Muayneden Geçiyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model arac var fabrikasyon olarak sari ampul var zenon far takinca yol bilgisiyara ariza diyor muayneden gecermi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçer

• keşke geçmese, trafikte milleti kör etmeseniz ama neyse.

• Xenon geçmez, led geçer.

• Eskiden mercek farlı ve far yıkama sistemli olması şartı vardı. Şu an durum ne bilmiyorum. O yüzden gitmeden TUV ü arayın sorun.

• xenon farlar yıllarıdr muayeneden geçiyor zaten.

sen zenon (xenon) far takmıyorsun, led ampül takıyorsun.

inşallah geçmez diyeceğim ama ne yazık ki aydınlatma problemlerini hafif kusur sayıyorlar

• S_O_S kullanıcısına yanıt

orijinal olmayan xenon far hic bir zaman gecmedi.

xenon da pek tabii takilabilir.

sadece uyduruk ampul de takilabilir, baska bir markanin oem mercegi ile de takilabilir. komple far da takilabilir.

hicbiri gecmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 27 Ocak 2024; 12:28:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airbag muayeneden gecer mi ?
    geçen yıl açıldı
    xenon bixenon far
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Halk arasında xenon ile led karıştırılıyor. Xenon far geçmiyor. Çünkü otomatik yüksekik ayarı olmak zorunda xenon farda.

Led farlar ise ne yazık ki geçiyor muayeneden. Keşke hiç geçirmeseler. Geceleri led ve xenon terörü var trafikte.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

komple far takılabilir kısmı dışında zaten hemfikiriz ve aksi yönde bir şey demedim.

ama senin yazdığından şu çıkıyor

halojen farlı f30un farlarının yerine, orjinal xenon f30 farı takılırsa muayeneden bırakılır.

işte ben buna katılmam. o aracın üreticisi xenon far yapmışsa komple far takınca muayenede sorun yaşamazsın

• Bende Kısa Uzun Ve Sislerde Var Geçiyor Hocam

• S_O_S kullanıcısına yanıt

nasil demedin? xenon soran adamin led taktigi varsayimini ben mi yaptim?

f30da otomatik yukseklik ayari ve/veya far yikama varsa (a4te mesela far yikama yok, yukseklik var) ve bunlar takilmadan sadece far takilirsa evet kalir.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

"sarı ampül var, zenon takınca"

yani sarı ampülü çıkartıp beyaz ışık veren başka bir kaynak takmayı düşünüyor, yani led ampül takmayı düşünüyor

bu yazanlardan bunu çıkartmak varsayım mıdı artık onun takdirini de sana bıraktım.

tamam muayeneden kalmayan f30culara da söyleyeyim kaldılar, haberleri olsun

• "xenon takinca" diyen biri icin "led takacak" demek cok mantikli gercekten. daha fazla bir sey demeye gerek yok.

• S3datt kullanıcısına yanıt
    Yeni araclarin cogunda var gozune veriyor isigi sen acinca hemen sonduruyor dinsizin hakkindan imansiz gelir

• Ampuller bi halta yaramiyor isik kirliligi artti beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.