Şimdi Ara

ZenMate internete bağlanmıyor ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola. son 2-3 gündür hem zenmate hemde diğer bircok vpn programının internete bağlanma sorunu var. vpn programı kapalıyken hiçbir sıkıntı yok internete bağlanıyorum ancak bazı haber kaynaklı yada daha geniş bir dille internet sağlayıcıları tarafından yasaklanan sitelere girmek için zenmate veya benzeri bir program açtığımda bırakın internete bağlanamama durumunu, programda internete bağlanamıyor. zenmate kullanan arkadaşlar bilir, chrome yada firefox eklentisi kurduğum zaman da program icon u yeşil olmuyor. bide buna ek olarak da zenmate üzerinden premium sahibi olduğumu da belirtmek isterim arkadaşlar. eğer bu olayın çözümünü, çalışmama sebebini bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
     ZenMate internete bağlanmıyor ve açılmıyor

• Btk zenmate'yi engelledi.
    Betternet'i indirin hem daha hızlı hemde çalışıyor.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam benfe kullanıyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de calısmıyor. ben de foruma bir konu açtım bi arkadaş ben de calısıyor diyor.. ama ben de kesinlikle calısmıyor. anlamadım
  • Bende de zenmate çalışmamaya başladı, engelleme var mı gerçekten?

Betternet o kadar da iyi değilmiş biraz sıkıntılı..
  • Engelleme devam etmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zenmate similar diye googlede aratın, aynı mantık çalışan bir sürü eklenti var...
  • Turknet te engel yok
  • Zenmate vs engellenince Opera indirdim. Şuan sıkıntısız.
  • Bu is en sonunda kisisel ipv6 vpn lere kadar gidecek.

Bir vpn nekadar cok kisi tarafindan kullanilmaya baslarsa okadar kisa surede engelleniyor.
  • aynı sorun var açınca irnet kesiliyor
  • Engelleme yok arkadaşlar eğer ortak ip havuzundaysanız zenmate ip tv kamera gibi sistemleri kullanamazsınız. Detaylı konuyu açtım bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/ttnet-yeni-kurnazligi-cgn-carrier-grade-nat-ping-sorunu-olanlar-buraya--123021521
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Zenmate vs engellenince Opera indirdim. Şuan sıkıntısız.

Operadan nasıl bağlanıyorsunuz, yine eklenti vs. oluyormu ?
  • Zenmate çalışmıyor. İnternet cafede deniyorum çalışıyor. Buroda deniyorum çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heralde program belli süre kurulu bilgisayarda kendini kapatıyor. Arkadaşta oldu, 10 gün kadar sonra tekrar açıldı. Yada ben öyle sanıyorum.
    Şuan benim bilgisayarda çalışmıyor fakat arkadaşın bilgisayarında çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.