|
Arkadaşlar merhaba 1 aylık bir ilişkim var ve aklımda bir soru var. Ben bu kızı taşıyamam napıcam. Kızın babası ankara tanınmış saygın biri mafyavari takılıyor. Bende ayda 2000 lira harçlık alan sıradan bir ögrenciyim. Ay sonu elime hiç para kalmıyor. Geçen ankaraya gittiğimde 400 lira harcadım , taksiye 80 lira verdim kız gıkını çıkarmadı. Sürekli limitsiz kredi kartıyla alışveriş yapıyor. Yanyana olduğumuz zaman imkanı yok taşıyamam o kızı. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Arabam var diye halim vaktim yerinde sanıyor olabilir ama durum öyle değil. Ne yapmam lazım. Bu arada kendisinin gözü paramda falan değil . Edit : Arkadaşlar evet 2000 lira gelirli "sıradan" bir öğrenciyim hesabını altta yaptım. Burda önemli olan benim ne para aldığım değil , kıza karşı tutumumun nasıl olmasıydı. Yorumlar ona göre gelirse sevinirim Edit2: Çözüldü. Kız arkadaşımla öylesine sohbet ederken hesap ödeme konusunu açtı. Ne kafede ne de ev alışverişimde benim ödememin kendisini rahatsız ettiğini söyledi ve bu konuda katı olduğunu belirtti .Yani aklımdaki sorun kendiliğinden halloldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantum -- 9 Temmuz 2020; 13:6:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı