Şimdi Ara

Zayıflamak istiyorum,yeter artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum böyle konular daha önce de açıldı,ama hiçbiri tam olarak beni yansıtmıyor diye düşündümYıllardır en büyük sorunum: aşırı kilo.178 boyunda,90 kilodayım.Önümde neredeyse bir kitleyle yaşıyorum yıllardır.Çok da yemiyorum aslında,normal bir insan kadar yiyorum ancak yine de zayıflayamıyorum.Spor yapamıyorum,sindirim sorunum var,sanırım bunlardan dolayı.Zayıf insanlar ya da eskiden benim gibi olup da sonradan zayıflayan insanlar görünce kıskanıyorum,hatta yerin dibine giriyorum desem yeridir.Sevgili olaylarında da aynı şekilde,sevgilim oldu ama,onlar da büyük ihtimal bundan dolayı ayrıldılar vs.Çok kötüyüm.Var mı bi çare buna?Evde yapılacak sporlar vs.olabilir,spor salonuna gitme olanağım yok malesef maddi durum yüzünden.

• Yukarı

Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

Yukarı

Kafanda bitirirsen bu olayi gerisi cok kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Yukarı

Aynen bu arkadaş doğru söylüyor

Yaza girmeden 88 kiloydu azimle çalışmayla 91 e yükseldi

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• yazın spor salonuna yazıldım 2 ayda 83'den 73'e indim... Kurs başladığı için bırakmak zorunda kaldım...

bende bugün gidip bisiklet aldım , tekrar kaldığım yerden devam edeceğim... Hedef 65 kilo olmak , yaza kadar vaktim var , çok rahat vereceğime inanıyorum...

Sende bu olanaklar yoksa , hiç olmazsa düzenli koşu yap , youtube da videolar falan var olara bak , az bişeyde boğazından kıs .

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Yukarı

Aynen bu arkadaş doğru söylüyor

Yaza girmeden 88 kiloydu azimle çalışmayla 91 e yükseldi

Hadi len
    10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :(

• Sabah koşusu her sabah 30dk koş, 10 mekikden başla sürekli yükselerek günde 2 posta mekik +dengeli beslen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 8 Ocak 2012; 23:07:06 >
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • 15 yaşındayken 94 kgydim sadece beslenmeyi düzelterek 78 kyye indim şuan 17 yaşındayım 3 aydır spor yapıyorum body+fitness 75 kgyim abur cubur tüketmiyorum ama dahada sıkmam gerek
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition | Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD 880G DDR3 1800MHz(OC) Soket AM3 | Kingston 4GB (2x2GB) KIT DDR3 1333MHz CL9 Ram | MSI HD4850 GDDR3 1GB 256Bit ATI Radeon | ASUS Vento TA-261 Siyah 450W | LG 18,5" W1943SS-PF LCD 5 ms
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

yazın spor salonuna yazıldım 2 ayda 83'den 73'e indim... Kurs başladığı için bırakmak zorunda kaldım...

bende bugün gidip bisiklet aldım , tekrar kaldığım yerden devam edeceğim... Hedef 65 kilo olmak , yaza kadar vaktim var , çok rahat vereceğime inanıyorum...

Sende bu olanaklar yoksa , hiç olmazsa düzenli koşu yap , youtube da videolar falan var olara bak , az bişeyde boğazından kıs .

boyun kaç bilmiyorumda 65 kilo çok sağlıksız bi kilodur çoğu kişi o kilodayken kilo almayı ister 170lerdeysen en ideali 70-80. 190sa 85-95

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • benimde var bi 10 kilo fazlam geçen sene 110dan 85e indim göbek falan kalmadı gayet normaldi herşey sevgilimden bi ayrıldım sonuç 95 kilo oldum nasıl versem bilemiyorum boy 1.85 85 yeterli

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

yazın spor salonuna yazıldım 2 ayda 83'den 73'e indim... Kurs başladığı için bırakmak zorunda kaldım...

boyun kaç bilmiyorumda 65 kilo çok sağlıksız bi kilodur çoğu kişi o kilodayken kilo almayı ister 170lerdeysen en ideali 70-80. 190sa 85-95

boy 168 falan... malesef şuan 73 kiloyum ama göbek falan var... mecbur bi 5 kilo daha vermem lazım , yoksa göbek gitmeyecek...
    Mekik falanda çekiyorum . . .

• 178 cme 65 kg olman çok abes olur ki seni herkes kilolu olarak tanıyor ve yakışmadığını söylerler.Hedefin 75-80 kg olsun.Ayrıca 178 boyum olsun 15 kilo fazlam olsun fark etmez.

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

boy 168 falan... malesef şuan 73 kiloyum ama göbek falan var... mecbur bi 5 kilo daha vermem lazım , yoksa göbek gitmeyecek...
    Mekik falanda çekiyorum . . .

tavsiyem spor salonunda o göbeği kasa çevirmen yoksa kendi gördugum kişiler baya cılız kalıyor 60lı kılolarda

If you have real paradise for gangsters, see ya there

• Sağolun cevaplar için 1 ay sonra falan kondisyon bisikleti alabilirim,o zamana kadar evde nasıl spor yapacağım tavsiyeleriniz var mıdır?
  • İnternet ortamından pek yardımcı olunmaz bu konuda bence. Çünkü durumun zor (ama imkansız değil). Uzman bir antrenöre danışman gerekiyor. Sana kişisel egzersiz ve beslenme programı hazırlamalı. Sağlık her şeyden önemli. Bu durumda maddi durumu düşünmen doğru değil.
  • Hiç boşuna burda yırtınıp durma... İstiyeceksin arkadaşım azim olcak.Önünde her türlü yemeğin olduğu sofralar olacak ama sen hiçbirine dokunmayacaksın.Baş ağrıları ve halsizlik yaşayacaksın.Ama belli bir süre sonra miğde küçüleceği için alışırsın.

Sabah 1 saatlik sporla güne başla.Kahvaltıda 1-2 dilim kepek ekmek salata , bir dilim yağsız peynir vs... Çayı şekersiz limon sıkarak iç Limon suyu yağları parçalar. Öğlenleri suyla karıştırarak aç karnına iç...

Yanında sürekli pet şişe su bulundur.İçebildiin kadar su iç... Zeytinyağı harici yağ tüketme onuda az koy yemekleri öyle ye...

Eğer apartmanda oturuyorsan asonsör kullanmayı bırak.Merdivenle in çık...

Gerisini zaten biliyorsun. Fast food ve abur cubur kesinlikle yasak. Saat akşam 8-9 dan sonra bir iki meyve harici birşey yemeyeceksin.

Bunun dışında elektronik tartı al... verdiğin ve aldığın kalorileri haftalık ölç...

Tabi bunları yazdım ama kilolu biri değilim zamanında 15 kilo vermiştim 1 ayda 80den 65 e düştüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Survivor -- 8 Ocak 2012; 23:48:00 >

• ben kafada bitirdim olayı. bir gün düşünmeye başladım. ben zayıfım diye. ayna karşısında felan kendimi zayıf zannediyorum. arkadaşlarımda beni zayıf sanıyor. kafada bitiriceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

ben kafada bitirdim olayı. bir gün düşünmeye başladım. ben zayıfım diye. ayna karşısında felan kendimi zayıf zannediyorum. arkadaşlarımda beni zayıf sanıyor. kafada bitiriceksin.

• Arkadaşlar, tamam boğazı tutacaksın da egzersiz yapmadan sadece yemeyerek kilo vermek doğru değildir. Besin yetersizliklerinden doğan hastalıklar çıkar meydana bu sefer. Ayrıca insan nefsine bir yere kadar dayanır. Dayanamayıp diyeti bozarsın, sonra tekrar bozarsın sonra tekrar tekrar derken eski halinden daha kötü bir hale gelirsin. Spor şart! Sporla daha sağlıklı ve daha güzel görüntülü bir vücuda sahip olunur. Egzersiz içermeyen bir zayıflama programıyla yani sadece diyetle bu iş çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 9 Ocak 2012; 0:36:24 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.