Şimdi Ara

Ailem olsun istiyorum yalnızlıktan sıkıldım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 yaşındayım devlet memuruyum 60 bin tl maaş alıyorum. Allaha şükür idare eder, (dindar değilim hatta hiç değilim ama inancım var ve yaşamıma yansıyor davranışlarıma)

Ama görevde yükselme gibi bir şansım yok, alım gücüm hep böyle olacak.

Aileden hiç bir şeyim yok, ev araba vs.

Üniversite döneminde de garibanlıktan gezip sosyalleşemedim, asosyal izole ve yalnız kaldım hep,

Ruhen hep kötü, yalnız, üzgün hissettim ama hayatın bana sundukları içinde elimden geleni yapmaya çalıştım,

Aklı başında aile kurmak isteyen birini bulma şansım yok mu, benim gibi insanlar sessiz sakin olur zaten aracı olmadan zor gibi. Yani bir yerden tanışamam.

Aslında bu maaşla evlenmek de pek mantıklı değil gibi ama yalnız olmaktan daha iyi olabilir belki.

Tipim ortalama diyebilirim. Yolda görseniz kaldırım değiştirmezsiniz   ama çok soğuk bir yapım var, ve insanlar samimi olmadığımı söylüyor, ama öyle değil asıl sorun insanlar boş konuşuyor ve bana beni ilgilendirmeyen şeyler anlatıp cevap vermemi istiyorlar, ben de laf yapmayı bilmediğim için kimse beni sevmiyor.

Üniversite de falan da hep hayatım boyunca yalnızlığa mahkum kalacağımı düşündüm, ve öyle olacak gibi.

Eski nesile baktığımızda annelerimiz tutumlu evden işe işten eve sıkıcı bir hayata sahip olmalarına rağmen ayda 2 kere gezip yine de mutlu olabilen şükretmesini bilen insanlardı bu dini bir şükür değil,

Hayat insana bir şeyler sunar ve var olan imkanlar içinde mutlu olursun. artık böyle bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.