Şimdi Ara

ZAYIFLAMAK İSTİYORUM(Ciddi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
7.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Midnightcowboy12

Ekmek kullanmıyorum 1-2 aydır.

Şeker 2-3 senedir kullanmıyorum

Kahvaltı'da tok tutsun diye 1,5 yumurta yiyorum.

Yanına az domates ve zeytin

Öğlenleri yulaf ezmesi yoğurtlu

Arada altınbaşak

Akşamları salata hocam

Su 2-3litre
    Doğru mu yapıyorum
    Aşağı yukarı ben de bu şekilde beslenerek 7 ayda 22kg verdim. Ama yanına haftada 4 gün, spor salonunda 1 saat kardiyo + ağırlık koydum.

94 kilodan 72 kiloya düştüm. Son 6 aydır spor yapmıyorum, gideceğim yere yürüyorum, diyete de çok dikkat etmiyorum zaten mide küçüldü almıyor fazla bir şey. 69 kiloyum. Boy 175

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Kendi kendine zayıflayamazsın sağlık probleminden dolayı başarısız oluyor olabilirsin. Kesinlikle diyetisyene gitmeni öneririm. Bir kaç test yapıp seni yönlendiriyor her ay kontrol ediyor irade sahibi isen hızla kilo verirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ByEgcn kullanıcısına yanıt
    Bu spor işine yeni başlamış sayılırım .

İşe yarıyor gibi 108-109 gördüğüm oldu sadece beslenme için öneri ve düzenli koşu haricinde nasıl daha etkili kilo veririm bunu merak ettim sağolsun yardımcı oldular baya hocam.

uruk kel tyt/ayt ahshshsh

bu sene nasıl gelir ajajdjsjsj

ösym kendine gel shshajshha

bu sene herkes bilinçlendi sjahdhahbs

sıralamalar geriledi ajakajshshs

sene boyunca bezdirdiniz saçma sapan konularınızla şimdi de buraya gelip tavsiye mi istiyorsun? tyt/ayt bölümüne sorsana

Ne biçim bezdirdi onlar beni bir bilsen.

Fazla cividilar yardım alamadık faydalı konular yoktu bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midnightcowboy12 -- 1 Eylül 2018; 13:6:6 >
  • Bende 1.5 ay önce 81 kiloydum ve sıkı bir sporla 73 e indim. Sürecimi kısaca anlaticam. Boy 1.77 bu arada. Suan zayıf duruyorum vücut toplama için ağırlık başladım dün itibari ile. 1.5 aydır düzenli yaptığım olayı anlatıyorum. Sabahları 2 yumurta peynir zeytin ve 1 bardak süt. Öğle yemeğinde hafif bir yemek ekmek ve şeker kattiyen yok. Öğle yemeğinden 3 4 saat sonra spora başlıyorum 30 dk koşu onuda şu şekilde yapıyorum ilk 2 dk yürüme sonra 8 dk koşu 3 dk yürüme 7dk koşu 2dk yürüme 3dk koşu 1dk depar. Sonra 4 dk yürüme. Koşu aralarında yürüme ile 2 kat daha terliyor insan. Koşu bittikten sonra 20 dk bisiklet bisiklette ise aralarda zorluğunu attirmanizi tavsiye ederim. 50 dk geçti sporda. Mindere uzanıp göbek eritme hareketlerini yapıyorum ortalama buda 30 dk felan sürüyor. Akşam yemeğinde ise tavuk göğsü yapıyordum bazende balık ekmeksiz ama. Ve tatlı kattiyen yok ağzıma 1 tane bile şekerli bişi atmadım. Akşamları otururken acikirsam 1 avuç badem ve fındık karması yedim. Bu şekilde 1.5 ayda 7 8 kilo verdim. Ama benim yapim çok kolay kilo alır çok kolay verir. Siz belki bu 1.5 ayda 2 3 kilo vereceksiniz belkide 1112 onu bilemem ama normal insanın vermesi gerekir.

• Sooso kullanıcısına yanıt
    Spor ile 2-3kilo verdim 1,5 haftada ama düzenli bir spor ve düzenli bir diyet değildi hocam umarım veririm

• quote:

Ekmek kullanmıyorum 1-2 aydır.

Şeker 2-3 senedir kullanmıyorum

Kahvaltı'da tok tutsun diye 1,5 yumurta yiyorum.

Yanına az domates ve zeytin

Öğlenleri yulaf ezmesi yoğurtlu

Arada altınbaşak

Akşamları salata hocam

Su 2-3litre
    Doğru mu yapıyorum
    Selam, beslenmen güzel, sabah 1 dilim ekmek ve çay içip-yiyebilirsin. Şeker oranı düşük meyvelerden tüketebilirsin, meyveyi eksik etme, ayrıca sabah ya da öğlen biraz domates ya da salatalık üzerine de 1 çay kaşığı zeytinyağı dök. yağlara vücudun minarel ve vitaminler için ihtiyacı var.

Beslenme dışında önce bir kan ve tam idrar tahlili yaptırıp diyetisyene danış. Kan tahlilin varsa bana pmden atabilrsin.

Bunun yanında kardiyo denilen hafif tempo egzersiz çok ama çok önemli. Sabah kahvaltıdan sonra olabilir, önce olabilir. 30-90 dakika 120-140 bpm nabızla koşu ya da yürüyüş. nabız aralığı 120 altına düşmesin 150 üstüne çıkmasın. min 30 dk

• lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Hocam bu asit bünyeye herhangi bir zarar veriyor mu kalp sorunu falan

Tahlil olmuştum ama geçerliliğini yitirdi yeniden tahlile gideceğim o zaman atarım size

• Çok güzel hocam en azından kilo verebildiginizi biliyorsunuz bazı kişiler hormonlardan dolayı veremiyor sizin böyle bir sıkıntınız olmaması güzel. Kilonun boğazdan dolayı olduğu kesin şuan 😁 Boğazı kesip spora devam edildiği sürece gelsin 70 ler 80 ler

Tlc'de Ağır Yaşamlar diye bir program var onu izlediğimden beri zayıflama meselesi ciddi bir mesele oldu benim için

Boğaz için arkadaşların dediği kalori hesabıni yapacağım umarım faydalı olur

Sonra da yediklerine dikkat et

Fitness a kesin başla bence

Yürüyüş değil de hiit kardiyo ya bak

Ve Ege fitness ın kanalındaki evde 5 dk de karın kası videosu da güzel

• Cla ve lkarnitin kullan ve telefonuna fitwell uygulaması kur oradaki evde kardiyo kısmından her gün yarım saat spor yap. Her gün enaz 10 bin adım yürü. Fitwell uygulamasında yediğin ve ya yiyeceğin herşeyin kalorisini görebilirsin. Ayrıca günde en az 3 litre su iç. Yürüyüş ve koşu takibi için mutlaka bir bileklik al ben daha önce mi band 2 kullandım şu an amazfit bip ve amazfit 2 kullanıyorum. Ben bunlara ilaveten slimfit adlı ürünü kullanıyorum, kalorisi kısıtlanmış tozdur, süt ve yoğurtla kullanıyorum, sadece iki ayda 14 kilo verdim. Benim de boy 184 kilo 112’ydi.

• quote:

Bu nabız olayı için mi band 2 almalımıyım?

Tahlil olmuştum ama geçerliliğini yitirdi yeniden tahlile gideceğim o zaman atarım size
    gerek yok. decathglonda 55 tlye var. buyrun.

www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/onrhythm-50-nabiz-olcer-saat-id_8301692.html

, her kafadan cıkan sesi de uygulayım demeyin. gidin doktora o size yardımcı olsun. burada kimse o işin uzmanı değil, ben de değilim sadece bir kaç ders almış, biraz makale, kitap okumuş birisiyim.

Ya da kendiniz araştırın. Anatomi ve fizyoloji, insan vücuduna seyahat, koşu bisiklet gibi kitaplar, dergiler okuyun. Çok bilgi edinirsiniz.

Günlük aldığınız protein miktarı min. 50-60 gr olsun. Ulaşamıyorsanız kahvaltıya yarım yağlı beyaz peynir(yağsız tuzsuz lor iyidir) de ekleyin
    Sakın ama sakın her ay 6-7 kilo vereyim demeyin, ileride çok üzülürsünüz. İlk ay için olabilir belki (su kayıpları falan giriyor gerçek kilo kaybı 4 kilo civarı oluyor.)
    Kilo verme işini eğer ki 6 ayda şu kiloya ulaşayım rahatım gibi hedefli bakarsanız üzgünüm verdiğinizi de alırsınız. Eğer ki yaşam tarzınız haline getirirseniz o zaman sağlıklı yaşayabilirsiniz, belki 6 ayda değil 1.5 yılda o kiloya ulaşırsınız ama ulaşınca sağlıklı vermiş olur, kondisyon, bakış açısı kazanmış olursunuz.
    Kilo vermeyi engelleyen diğer bir etkende strestir. Ben kilo vercem diyip stres yaparsanız, aynada süreki kendinize bakarsanız da o iş olmaz.
    Napıcaksınız? İstanbulda iseniz düzenli beslenmenin yanında sabah ufak koşucaksınız, akşam sahile iniceksiniz hava alıcaksınız, bisiklet gruplarına katılıp beraber sürüşler yapıcaksınız. Caddebostanda koşu gruplarını takip ediceksiniz, kısacası ortamınıza sporcu insanlar eklerseniz, hayatınızı kilo vermek değil de sağlıklı yaşamak diye cevirirseniz bu faydayı görürsünüz.

• İntermittent fasting yöntemini araştırıp kullanmanı öneririm. Spor ve diyetle birlikte 35 kilo vermiş biri olarak söylüyorum. Özetle günde 15-16 saat aç kalman gerekiyor su serbest, mesela akşam 20 de yemeğini yedin ertesi gün öğlen 12-13 gibi tekrar yemen gerekiyor, ciddi anlamda işe yaradığını söyleyebilirim bol sıvı almayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 1 Eylül 2018; 14:53:54 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.