Şimdi Ara

Zayıflama ( Masaj ) Kemeri Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şu reklamlarda çıkan zayıflama kemerini kullanan var mı? Bir işe yarıyor mu gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 22 Mart 2015; 2:16:49 >

• Ben bugün aldım ve kullanmaya başladım ama başka marka. Sanırım faydası olur. Kullanım kılavuzunda da söylediği gibi manyetik dalgadan dolayı ilk kullanımlarda kaşıntı oluyo. Heralde 2-3 gün içinde alışır vücut buna da.
  • "Etkin bir şekilde incelmek ve vücudunuzu canlandırmak için ihtiyacınız olan tek şey, kendi evinizin özelinde ve rahatlığında günde sadece 10 dakikanızı Vibro Shape'e ayırmak. İncelirken, kitap okuyun, çalışın ya da uyuyun. Hiçbir şey bundan daha kolay olamaz. Vibro Shape, vücudunuzun belirli bölgelerini inceltmek için kan dolaşımını hızlandıran masaj hareketlerini kullanarak devrim yaratan yüksek performanslı bir incelme kemeridir.
    Dilerseniz belinizi, kalçalarınızı, sırtınızı, dilerseniz de baldırlarınızı ve karnınızı inceltebilirsiniz. 10 farklı işlem moduyla, Vibro Shape, vücudunuzda istemediğiniz yağların atılmasına ve vücudunuzun güçlü, sağlıklı, seksi ve hayal ettiğiniz gibi sıkı bir hale dönüşmesine yardımcı olur.
    Size titreşimli ve harekete geçirici bir masaj sağlayan Vibro Shape incelme kemeri, kan dolaşımınızı belirgin biçimde hızlandırır, vücudunuzdan toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve size daha sıkı bir vücut için yardımcı olur.
    Vibro Shape İncelme Kemeri, Masaj Kemerinden, Kumandadan ve Adaptörden oluşur. Vücudunuzdaki ekstra santimlerden kurtulmak için mükemmel bir alettir. Tek yapmanız gereken arkanıza yaslanmak, rahatınıza bakmak ve aleti 10 dakikalığına çalıştırmak. Bu kolaylığın tadını çıkarın!"

Bunun benzeri deriye elektrik vermeden kendisi titreyen kemerlerden bende de var ve düzenli kullanımda -ve biraz diyetle destekleyerek- işe yarıyor (gittigidiyorda 40-50 YTL. civarında sıfırının fiyatıydı) ancak yağlarınızı direkt aldırmak dışında hiçbirşey sizi günde 10 dakikayla inceltemez.İncelmek öncelikle yağ yakmaktır, bu da egzersizin/sporun yaklaşık 25-30. dakikasından itibaren başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 3 Mart 2007; 23:45:51 >

• Para tuzağı..
    İstersen altın kemer bağla beline, yattığın yerden kilo veremezsin
  • valla ben aldım çok memnundum ama bozuldu iade etmek zorunda kaldım..Ama kesinlikle tekrar alıcam..
  • kullanan vardırda kullanıp zayıflayan yoktur kesinlikle

para tuzağı

• Ben 15 gün kullandım hiç bir faydasını göremedim Allah var sırta ve bacaklara iyi masaj yapıyor titreşim olayı yüzünden. Ama bir hafta önce birden bire durdu arızalanmış. Bu iyi oldu ama netten almıştım rica ettim para iadesi yaptılar geri verdim kurtuldum bu sahtekar aletten. bir aletle sırf o bölgeyi inceltme fikri zaten saçma gelmişti. O bölgenin incelmesi için öncelikle vücudun belli bir çalışmadan sonra forma girmesi gerekiyor. Sonuçta tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aldım bunu.Arkadaşlar kullanan yok mu başka? Faydasını gören yok mu?
  • been twist shape kullanıyorum ve kesinlikle tavsiyemdir günlük 15 dk çalışmakla suyunuz çıkıyor ve gerçekten çok faydalı bir alet ve hepsiburad mağazasında baya uygun fiyatlı...ben 10 günde etkisini hissetttim,bununla beraber nefes ve efor kapasitem de bariz ölçüde arttı
  • bende uzun zamandır var. arada aklım eserse bir süre kullanıyorum. kullanım amacım zayıflamak değil, vücuda şekil vermek.

bu ve benzeri aletler size kilo verdirmezler. özellikle titreşim yoluyla çalışanlar titreştirkleri bölgede kan dolaşımını hızlandırır. kullanılan bölgedeki yağların "yerini değiştirir" yani hiç bir şey sizi yatarak hele hele günde 10 dk kullanımla zayıflatmaz.

mesele erkeklerde kemer bölgesinde yağlanma olmadığını, yağlanmanın kemer bölgesinin üzerinde olduğunu görürsünüz. bu alet yağları kemer bölgesine veya başka bir bölgeye kaydırarak daha dağınık hale getirir.

ben faydasını gördüğümü söyleyebilirim ama kimse 50 liralık aletten mucize beklemesin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.