|
FESS burun sinüzit ve polip ameliyatı oldum...

-
-
Merhaba. Geçmiş olsun. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Şu an nasılsınız? Ben de yıllardır bu sorunu çekiyorum ve 3 farklı doktor da ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Siz hangi hastanede ameliyat oldunuz? -
Merhaba kendi adıma olduğuma çok memnunum
Istanbul marmara eğitim arastirmada oldum.
Ama olmaya karar verirseniz yazin notlarım olacak
Ameliyat çok kolay anlamazsiniz bile asil dikkat etmen gereken sonrası -
Hocam doktorun ismi nedir -
marmara eiğitim de sistem şöyle. prof. lardan veya uzmanlar dan sıra alıyorsun ama seni ilk karşılayanlar hocanın altında çalışan doktorlar yanyana 6 oda var hızlıca hepsi bakıyor yanı sizin kimden sıra aldığınız bildiğim kadarı ile önemli değil.quote:
Orijinalden alıntı: A350-900
Hocam doktorun ismi nedir
ben prof. dr. Çağatay Oysu dan aldım misal ama ilk bir ay bahsettiğim uzman veya asistan doktorları ilaç tedavisi verdi. geçmeyince 1 ay sonra gittiğimde sonuçlarıma Çağatay bey baktı ve ameliyatını yapalım dedi. yani önce ilaçla deniyorlar geçmezse prof kendi bakıyor karar veriyor. -
2 kere burun etlerini yaktırdım. Sorun devam ediyor. Burun kemiğini düzelttirmem gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:28:14 > -
Geçmiş olsun. Yaktirma mevzusunu pek önermiyorlar galiba -
Arkadaşlar aranızda fess ameliyatı olan varmı -
Ben oldumquote:
Orijinalden alıntı: Mahfuz Tuncay
Arkadaşlar aranızda fess ameliyatı olan varmı -
Bende ameliyat oldum 2 ay sonra tekrar Burun dan nefes almamaya başladım ve tekrar ameliyat olsanda tekrar çıkabilir diyor doktor lar sizdede böyle bir şey oldumu ameliyat an sonra rahatsız liginiz devam ettimi -
aslına bakarsanız benim 9 ay oldu yavaş yavaş sol taraf eskiye dönüyor ama en azından sağdan memnunum. birde sık baş ağrısı vardı şimdi nadir. seninki de baya erken geri başlamış özel doktora mı gittinquote:
Orijinalden alıntı: Mahfuz Tuncay
Bende ameliyat oldum 2 ay sonra tekrar Burun dan nefes almamaya başladım ve tekrar ameliyat olsanda tekrar çıkabilir diyor doktor lar sizdede böyle bir şey oldumu ameliyat an sonra rahatsız liginiz devam ettimi -
Hayır araştırma hastanesi gitmiştim 4 sene oldu ameliyat olalı 3 ayda bir antibiyotik ile idare ediyordum artık dayanamıyorum doktor lar ameliyat risk li diyor üniversitesi hastanesi yönlendirdiler bende Marmara üniversitesi randevu aldım -
Nasil bir risk varmış -
Beyne ve göze yakın bir operasyon olduğu için kaç saat sürdü sizin ameliyat -
Bütün ameliyatlar risklidir doktorlar tümünü sayar neredeyse vazgeçesin gelir :)))
Ama onlar ihtimalleri söyler görev icabi. Elbette demekki yüzde 1 dahi olsa risk risktir -
Kaç saat sürdü sizin ameliyat -
Benim için 1 dakika ;))
Yakinlarim icin 3.5 saat sürmüş:) -
hocam şuan nasıl hissediyorsun ben iki kere ameliyat oldum durum aynı ilaçlar olmadan yaşayamıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muttalipbiçen66hocam şuan nasıl hissediyorsun ben iki kere ameliyat oldum durum aynı ilaçlar olmadan yaşayamıyorum
neredeyse aynı diyebilrim. tek fark sağ taraf nedense tıkanmıyor ve o sayede yine tam da eskisi gibiyim diyemiyorum ama çok büyük fark olmadı tabi. yani bunun içerden çözümü olmalı bence ameliyat iyi ama kontör almış gibi yavaş yavaş bitiyor :) bittiğinde eskiye dönüyorsun.
sizinde ilaç bağımlığı olmanızı çok tavsiye etmem. ben yatarken burun deliklerimin ucuna mercimeğin yarısı kadar vicks sürüyorum o beni rahat uyutuyor. hani şu mentollü buharlaşan krem varya.
ilaç dediğiniz burun spreyleri ise onlar 7 günden fazla üst üste kullanırsa kalp ritim bozukluğu yapıyor diye duymuştum. hatta benim kalpte taşikardi çıktı sebebini yıllarca kullandığım spreylere buluyorum
-
Bende burun polipleri varyıllardır özellikle sağ burun deliği tıkalı ayrıca koku almam sıfıriki defa ameliyat oldum ikisinde de 1 yıl sonra eskiye döndüm doktor demişti yüzde doksan aynı oluyor bu şekilde yaşayacağım çare yok acı kavun diyorlar onada cesaret edemiyorum
Benzer içerikler
- reçetesiz siğil ilacı
- ince bilek
- yap10 boyu
- ayak tırnak cekildikten sonra nelere dikkat edilmeli
- 18 yaşında saç dökülmesi
- simetidin içeren ilaçlar
- tarantula ilacı
- parmakla tansiyon ölçme
- erkeklerde külot giymenin zararları
- tarantula logoplex
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X