Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
220
Favori
581.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle hatta şuan lcw-koton ile bershka-pull bear mağazalarında bile aynı fiyatlarda nerdeyse kot pantolonlar.
    O ispanyol markaların sırf poşetini taşımak için bile alışveriş yapanlar var ülkemizde gerisini siz düşünün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 Ocak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 İndirimleri 3 Ocak 2018 Perşembe başlıyor arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Öyle hatta şuan lcw-koton ile bershka-pull bear mağazalarında bile aynı fiyatlarda nerdeyse kot pantolonlar.
    O ispanyol markaların sırf poşetini taşımak için bile alışveriş yapanlar var ülkemizde gerisini siz düşünün.

Lcw aldiginiz ayakkabi veya kiyafet icin,herhangi bir problem durumunda veya iade icin 2yil boyunca getirebilirsiniz. Diyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: togan_ca

2019 İndirimleri 3 Ocak 2018 Perşembe başlıyor arkadaşlar.
    Bu tarih 3 ocak 2019 olabilir mi?

• 3 ocak sabahtan mı başlıyor indirimler mağazalarda olanı?

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Mağazalar 3 Ocak’ta başlayacak yarın akşam 22:00’dan itibaren internet üzerinden indirimli alışveriş yapılabilecek. Tabii ki internet stoğu ile mağaza stokları bir olmadığı için her ürün internette olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecepB10 -- 1 Ocak 2019; 17:59:28 >
  • MAssimo dutti fiyatları bu sene uctuğu için bakalım indirim nasıl olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

quote:

Orijinalden alıntı: radko

Lcw aldiginiz ayakkabi veya kiyafet icin,herhangi bir problem durumunda veya iade icin 2yil boyunca getirebilirsiniz. Diyormu?

Alıntıları Göster
    Bu ispanyol firmalarinin iade edebilirsin dedigini nereden cikardin ? Ben massimo dutti den aldigim ceketimi gunes solmasi nedeni ile gonderdigimde kabul etmediler mesela. Bu zara bersha bilmem ne ancak naylon berbat seyler uretip satiyor. Bizim millette 'tarz' diyip aliyor. Bu markalar ederinden cok daha yuksek fiyatlara satiliyor . Yerli markalarin pamuklu urunleri en azindan bunlar kadar adi degil.

• Bu ceket olayini bu konuya her girdigimde goruyorum. Sanki msj belli araliklarlà tekrar ediyor...Ne zaman bitecek acaba...

• Arkadaşlar Pull and Bear'dan super skinny fit jean bakıyorum ama beden sistemi farklı? Mavi jeans 30 beden skinny kot giyiyorum ama pull and bearda 36dan başlıyor. Hangi beden bana uyar?

Ürün linkihttps://www.pullandbear.com/tr/erkek/giyim/jean/s%C3%BCper-skinny-fit/yumu%C5%9Fak-y%C3%BCzeyli-super-skinny-fit-jean-c1030004090p501113081.html
  • Bu markaları kimsenin kaliteli diye aldığını düşünmüyorsunuzdur herhalde ? Tasarım, tarz ve kesimleriyle modayı yakalayabilen bu fiyatlara başka marka var mı ? İndirimsiz halleri pahalı olsa bile bu tarz indirim dönemlerinde sunduklarını düşününce gayet f/p markalar. Özellikle 15-25 yaş arası için alternatifsiz markalar. Bana göre tek sıkıntısı bahsettiğim yaş kitlesindeki herkes bu markalardan giyindiği için çevrenizde aynı kıyafetlerle karşılaşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Bu ispanyol firmalarinin iade edebilirsin dedigini nereden cikardin ? Ben massimo dutti den aldigim ceketimi gunes solmasi nedeni ile gonderdigimde kabul etmediler mesela. Bu zara bersha bilmem ne ancak naylon berbat seyler uretip satiyor. Bizim millette 'tarz' diyip aliyor. Bu markalar ederinden cok daha yuksek fiyatlara satiliyor . Yerli markalarin pamuklu urunleri en azindan bunlar kadar adi degil.

Bence sizin problem sube ile alakali. Bizimde vasimiza gelebilir tabiki. Ama Kullandiktan 1 yil sonra dikislerinde cekme hissettigim pantolonla ilgili sikayet bildirdigimde, pantolonu getirin degistirelim/ucret iadesi yapalim dediler.

• Indirim oranlari nedir bilen var mi?

1. Persembe %10

2. Persembe %20

3. Persembe %30 diye mi?

• iar İ kullanıcısına yanıt
    38 olur

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    O kadar düşük olmaz

• Arkadaşlar bu gecemi başlıyor 3 Ocakta 'mı başlıyor yukarıda karışıklık olmuş
  • Ürünleri koton falan ayarında. Defactodan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 1 Ocak 2019; 16:17:13 >
  • Yalnız zara falan ne pahalı olmuş be, eli yüzü düzgün mont 300-400 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Arkadaşlar bu gecemi başlıyor 3 Ocakta 'mı başlıyor yukarıda karışıklık olmuş
    +1 bunun cevabını ben de merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.