Şimdi Ara

zaman gecikmesiyle çalışan devre ( turn on Devresi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • devrenin 12 voltu verdikten hemen sonra çalışmasını değilde 30-40 saniye zaman aralığında gecikmeli çalışmasını sağlayan bir devre şeması olan veya bu konuyla ilgili bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. not : 30 - 40 saniye sonra sürekli 12 volt verecek bir devre arıyorum , 12 voltu 30-40 saniye sonra belli bir süre çalışıp sonra tekrar 12 voltu kesecek bir devre değil.

• Ters mantıkla 30-40 sn çalışıp duran devre oluşturup tetikleyeceğiniz bir rölenin nc kontağından besleme alsanız uygun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size modülün nasıl çalıştığını anlatım sanırım fikir bulmanızda daha çok yardımcı olacaktır . Modüle 12v voltaj verildiğinde tableti başlatmak için tablete 2.5 saniye tetik sinyali gönderiyor ve tablet açılıyor 12 volt kesildiğindede bu sefer 8 sn kapatma sinyali gönderiyor ve tablet kapanıyor . ben bu tetiklemenin 30-40 sn sonra olmasını istiyorum , kapatma sinyali gönderdiğinde direk kapansın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunnybrave -- 7 Şubat 2021; 9:42:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DC motor kontrolü için devre
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.